Magas sarkú bakancscipő a vörös szőnyeg új kedvence

http://fashnberry.com/
Ujvári Viki

Bakancsot húzni meleg időben, már annyira megszokott, hogy meg se döbbenünk azon, hogy Rio de Janeiro-ban járva Alicia Vikander is erre szavazott!

A Louis Vuitton 2016-os őszi/téli kollekciójának bemutatóján tűnt fel először ez a lábbeli, és már szinte sejthető, hogy mire beköszönt a hűvösebb idő jó pár elérhetőbb árkategóriájú brand inspirálódik majd belőle. A dán lány Oscar-díjas színésznője egyébként a Louis Vuitton Cruise 2017-es kollekciójának bemutatóján járt Rio-ban, és éppen emiatt jelent meg tetőtől-talpig a francia divatház kreációiban, hiszen nem csak a cipő, a ruha is Louis volt.

A bakancs sikere egyébként nem újkeletű, nem is olyan régen Selena Gomez is emellett tette le a voksát, nem is akárhol, hanem a MET gálán.

Nem csak a feltörekvő generáció imádja ezt a minden valószínűséggel kényelmes lábbelit, hanem a 45 éves Jennifer Connelly is tudhat valamit, hiszen a Metropolitan Museum éves jótékonysági eseményén ő is ezt viselte, csak fekete fűzős változatban! Na meg Alessandra Ambrosio modell is éppen ilyet húzott fel legutóbb Rioban.

Kell ennél több? És ez csak pár példa volt! Így már szinte sejthető, hogy valami lehet a dologban, és ezt a nőies és egyben vagány bakancsot imádni fogja mindenki. Remélhetőleg nem a "három órás" darabok közé tartoznak majd, és könnyűszerrel kibírhatsz benne akár egy munkanapot is, vagy mondjuk egy egész estét. Mi reménykedünk...

Minket meggyőzött! Neked tetszik?

Olvasd el ezt is!
Selena Gomez lélegzetelállító cipőgyűjteménye, amit minden nő elfogadna