Tényleg megunhatatlan: a military idén ősszel is velünk marad!

Ujvári Viki

Az őszi trendeket már nem kerülhetjük el, a boltok polcait lassacskán ellepik a melegebb rétegek, így képben lenni sosem árt!

A khaki dzsekikre az idő szépen lassan ráragasztotta a megunhatatlan jelzőt és nagyon úgy tűnik, hogy nem múlhat el szezon nélkülük. A military darabok örökös tagságára úgy tűnik, hogy nem csak a divatházak, hanem a közönség is vevő. Tény, hogy sokan ki nem állhatják ezt a színt és nem értik, hogy milyen fantázia szunnyadhat egy ilyen egyszerű árnyalatban... Mi pedig azt gondoljuk, hogy nem szabad szó nélkül hagyni egy trendet sem, így ez sem maradhat ki a sorból!

Olvasd el ezt is!
Trendelőrejelzés: Ezek lesznek az ősz legmenőbb divatszínei

Kombinálhatóság szempontjából ismét szerencséd van, ugyanis a legtöbb esetben kabát formában van jelen a boltok polcain. Egy ilyen lélekmelegítő pedig nadrággal és szoknyával is működőképes, ahogy cipők terén is mindkét választás nyerő ötlet lehet.

A vizuális érvelés reméljük még hatásosabb lesz...

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Tényleg megunhatatlan: a military idén ősszel is velünk marad!

Ha szemfüles vagy, még most a leárazás során is rábukkanhatsz egy-egy neked tetsző darabra, hiszen a nyári kollekcióban is elrejtettek pár khaki példányt. Reméljük sikerrel jársz :)

Te jó kapcsolatot ápolsz ezzel az árnyalattal?

Olvasd el ezt is!
Idén ősztől ez a szín lesz az új fekete!