Idén ősztől ez a szín lesz az új fekete!

Ujvári Viki

Soha nem lehet elég korán kezdeni a trendszemlét és nem árt már most képben lenni az őszi irányokkal kapcsolatban.

Minden szezonnak megvannak a maga színei és nem kell nagy divatmágusnak lenni ahhoz, hogy magunktól belőjük azon árnyalatokat, amik biztosan fellelhetők lesznek majd ha beköszönt a hideg.

Amikor pedig már a rétegek kerülnek főszerepbe és a vacogás lesz az úr, akkor bizony könnyen megeshet, hogy a barna lesz az új fekete.

Olvasd el ezt is!
A narancssárga ötven árnyalata: ez a nyár új trendszíne!

A kis feketét már minden nő jól ismeri, hiszen biztos mentőöv lehet minden egyes "nem tudom mit vegyek fel" esetre. Mi lenne ha kicsit parkolópályára tennénk ezt a megszokott színt és helyette kicsit elkalandoznánk a barna darabok világában? Ne csak ruhákban gondolkodj, hanem akár szoknyákban, vagy akár olyan részletekben amik már önmagunkban is hódítanak.

forrás: Roberto Cavalli / Trussardi / Tibi / Derek Lam

A feketének szinte minden szezonban akad egy vetélytársa, ami nem baj, hiszen a cél pont az, hogy emberközelibbé tegyenek minden egyes árnyalatot, és talán ez a legegyszerűbb út az úgymond 'siker' felé.

Őszi színek ide vagy oda, a barna még így sokaknak egy nehezen emészthető árnyalat. Pont ezért jó, hogy olyan sok street style fotó készül, mert segítő jobbokból sosem elég!

Nézd meg a galériánkat - 10 kép
Idén ősztől ez a szín lesz az új fekete!

Te hogy állsz a barna színnel? Szereted?

Olvasd el ezt is!
Jön a nyár: cseréld a kis feketét kis fehérre!