Ezek a legjobb jégkrémezők Budapesten

Facebook/Popsi
Joy.hu

Ha valami különlegesre vágysz ebben a nagy melegben, akkor mindenképp próbáld ki ezeket a szuper budapesti helyeket!

iSweet

Helyben készült thai fagylalt friss idénygyümölcsökből, cukormentesen is - így hirdeti magát az iSweet, ahol a jégkrémek egy igazán különleges és egyedi technikával készülnek. A jégserpenyős fagylalt (aminek az ötlete egyébként Ázsiából ered) helyben készül egy mínusz 35 fokos vaslapon, ahol a tejes masszát a vásárló igénye szerint dolgozzák össze különböző gyümölcsökkel, vagy más hozzávalókkal.

Hol találod? Budapest, Örs vezér tere, Árkád Bevásárlóközpont.

forrás: Facebook/iSweet
forrás: Facebook/iSweet
Olvasd el ezt is!
10 dolog, amit csak azok értenek, akik szenvedélyesen imádják a fagyit

Popsi (Pops!)

A magyarul viccesen hangzó név a popsicle szóból ered - a fincsi vizes alapú jégnyalókákat árusító vállalkozás pedig egész biztosan a nyár egyik nagy kedvence lett! 100% gyümölcstartalom, színezőanyagoktól, tömegnövelőktől mentes pálcikás jégkrémek 15 féle ízben: ezt kínálja a Popsi, ahol azok is megtalálják a számításukat, akik laktózérzékenyek, hiszen nem tejalapú fagyikról van szó. És nem csak nagyon finomak, de hihetetlenül jól is néznek ki ezek a jégnyalókák, igaz?

Hol találod? Budapest, 1075. Kazinczy u. 18. és már a Gozsdu Udvarban is!

forrás: Facebook/Popsi
forrás: Facebook/Popsi

Anjuna Ice Pops

Vegán, glutén-és laktózmentes, 100% gyümölcsből készült jégkrém, ami egy különleges designnal megálmodott helyen kapható: ez az Anjuna, amit két magyar fiatal, Szabó Milán és Szalay József hozott létre. A saját fejlesztésű jégkrémeken kívül finom, frissítő limonádékat is kipróbálhatsz az üzletben.

Hol találod? Budapest, 1024 Lövőház u. 24.

forrás: Facebook/Anjuna Ice Pops
forrás: Facebook/Anjuna Ice Pops


Kipróbálod majd valamelyik jégkrémezőt? Ha a fővároson kívül is ismersz hasonló helyet, amit ajánlanál, akkor írd meg nekünk!