Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Megtaláltam életem legfelejthetetlenebb sorozatát: neked is ajánlom a Mit hoz a jövő?-t

Megtaláltam életem legfelejthetetlenebb sorozatát: neked is ajánlom a Mit hoz a jövő?-t
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
Semmihez sem hasonlítható ez a műsor!

Számodra mit jelent a szerelem? Egy olyan érzést, amely egyszer úgyis elmúlik, viszont amíg tart, érdemes teljesen kiélvezni? Netán egy ígéretet arra, hogy sosem leszel egyedül? Örömöt? Bànatot? Lelkesedést?

Mindaddig én is nehezen tudtam csak megfogalmazni, hogy pontosan mit is érzek magàval a szerelem érzésével kapcsolatban, ameddig anyukám lelkes ajánlásának köszönhetően rá nem találtam a The Future Diary azaz a Mit hoz a jövő? című sorozatra.

Ha azt mondom, hogy ez a realityhez egyàltalán nem hasonlítò csodálatos sorozat alapjaiban változtatta meg a gondolkodásomat a szerelemről és az ezzel kapcsolatos elképzeléseimről, talán még akkor sem fejeztem ki elég hűen a véleményemet.

A következőkben ezt a fantasztikus és igen megható sorozatot mutatom be, amely biztosan tád is nagy hatással lesz! Zsebkendőket és egy doboz finom bonbont pedig nem árt bekészítened, ugyanis ez a sorozat szó szerint leállíthatatlan.

Éppen ezért ne lepődj meg, ha a foteledbe ragadva fogod tölteni az elkövetkező pár órát vagy éppen napokat! A Mit hoz a jövő? varázslatának most te sem állhatsz ellen.

Cselekmény? Minden, amit a szerelem könyve üzen!

A Mit hoz a jövő? titka és nagy izgalma éppen abban rejlik, hogy elbűvölően váratlan. Hirtelen gyorsasággal történik egyik fordulat a másik után. A legkülönlegesebb tény pedig: ebben a műsorban minden egyes történést a forgatòkönyvíròk által előre megírt naplòban találhatò pár mondat irányít!

Adott két idegen, akik még sosem találkoztak egymással, azonban nyitottak a nagybetűs szerelemre. Csakis a műsor keretei között, azaz a forgatások alkalmával találkozhatnak. Nem használhatnak telefont és egymás nevét sem árulhatják el, így a forgatások után nem fognak tudni rákeresni a másikra a különböző social media felületeken.

A szereplők minden nap kézhez kapják a naplòt és a benne leírt kis versek vagy éppen utasítások alapján kell viselkedniük. Mit szòlnál hozzá, ha esélyt kapnál arra, hogy találkozz a lelkitársaddal?

Kép
forrás: Netflix

Betartanád a szerelem forgatòkönyve által leírtakat, tudva, hogy a műsor legvégén örökre el kell búcsúznod a másiktòl? Igen, jól olvastad, ugyanis az egész kísérletnek az a lényege, hogy vajon valóban szerelembe tudunk-e esni a lelkitársunkkal csupán pár találkozás alkalmával? Az én válaszom erre a kérdésre pedig egyértelműen az igen felé húz. Az egész műsor hiteles, a benne szereplők érzései és egymás felé tett megnyilvánulásai pedig sokszor megríkatják a nézőt.

Mitől válik felejthetetlen élménnyé a Jövő Naplója?

Talán éppen attól, hogy a szereplőkön egy pillanatig sem érezzük a hamis megjátszást és a szereplési vágyat. Ami ezt a két idegent egymás felé hajtja, azok csakis a tiszta érzéseknek és az egymás irányában táplált érdeklődésnek tudhatóak be. Szívet melengető érzés a képernyő előtt ülni és átélni ugyanazt a gyermeki lelkesedést és izgalmat, amely a két szerelmest is áthatja.

Minden egyes találkozás alkalmával nagyot dobban a nézők szíve, hiszen a váratlan fordulatok, hirtelen kapott utasítások és feladatok olyan bizsergést idéznek elő bennünk, amelyre már régóta vágyakozunk.

A Mit hoz a jövő?-ben éppen az a különleges, hogy reményt ad mindannyiunk számára az igazabb és őszintébb párkapcsolatok kialakítására. Sokat tanulhatunk általa önmagunkról, más kultúrák párválasztási szokásairól és arról is, hogy az igaz szerelem sokszor nem egy hirtelen pillanat műve. Sokkal inkább az elfogadásban, kompromisszumkészségben és a türelemben rejlik a kulcsa. Aki ezeket a képességeket igyekszik gyakorolni és fejleszteni magában, annak nyert ügye lesz az igaz szerelem terén is.

Amit a második évadról tudni érdemes

Ha az első évadért odáig voltál, akkor a másodikért örömtáncot fogsz lejteni a nappalidban, egyenesen a TV-d képernyője előtt. Ebben az évadban még több izgalomra, három főszereplőre és rengeteg váratlan fordulatra számíthatsz! Romantikában és versengésben pedig nem lesz hiány.

Ami azonban számomra lebilincselően érdekessé és egyben meghatóvá is tette a második évadot, az az a tény volt, hogy a szereplők a forgatások végére nagyon jó barátokká váltak. Természetesen apróbb versengések is helyet kaptak ebben a részben, azonban az egymás iránt érzett őszinte szeretet és barátság most is mindent felülírt!

Pár rész végigdarálása után ébredtem csak rá igazán, hogy a távol-keleti kultúrában teljesen máshogyan alakítják ki a párkapcsolatokat, mint nálunk, ahogyan a barátságokat is. Látni azt, hogy a szereplők gondolnak egymásra, foglalkoztatja őket a másik lelkivilága, lenyűgöző volt! Tudatosult bennük, hogy minden egyes tettüknek komoly következménye lesz. Egy ártatlan puszi? Netán egy forró csók a közeli magas fák árnyékában?

Ezek a fiatalok nem a vágyaik alapján cselekszenek, hanem megfontolt döntéseket hoznak, amelyeket a későbbiekben nem bánnak meg. Elképesztő felelősséggel és mérhetetlen toleranciával kezelik a váratlanul felmerülő helyzeteket, ez pedig garantáltan levesz minket-nézőket- a lábunkról. Érdekesség még, hogy a Mit hoz a jövő? 2. évadának költségvetése egyáltalán nem szállt el. Itt nincsen szükség luxus tengerparti nyaralókra vagy drága yacthokra ahhoz, hogy pontosan érezzük, miről is szól az igaz szerelem.

A Love is Blind vagy a Too Hot To Handle reality sorozatoknál már megszokhattuk, hogy mindent a luxus és a fékezhetetlen szenvedély és erotikus feszültség fűt és ural, itt azonban teljesen más érzésekről van szó.

Éppen ez adja meg azt a kifinomult bájt, amelytől szerelembe esünk ezzel a romantikus műsorral. Nem túl sok, egyáltalán nem mesterkélt, hanem ugyanolyan zavarba ejtő és sokszor kínos, mint az első szerelem.

Állandó kommentárok, híres emberek közreműködésével

Ami még izgalmasabbá teszi az egyes epizódok nézését, azok a kommentárok. Négy japán híresség- Daigo Naito énekes, Taiki Sato, az Exile tagja, Saya tévés személyiség és Reina Sumi TV Tokyo bemondó – elemzi a műsorban történteket. Sokszor meglepődve vitatkoznak vagy épp töprengenek azon, hogy milyen fordulatot fog venni a Mit hoz a jövő?. Őket látva még jobban izgulunk a szereplőkért és a cselekmény folytatásáért.

A műsor kommentátorai a nézői élmény egyik legjobb részét képezik, azonban a Jövő Naolója első három epizódjának esetében sokszor érezhetjük bosszantónak a kommentálást, hiszen mi is ugyanúgy izgulunk mint ők. Éppen ezért lehet kicsit idegesítő, hogy semmilyen extra információt nem kapunk tőlük a következő epizódok tekintetében.

A Mit hoz a jövő? nagyon szórakoztató sorozat és igazi élmény is egyben, mert a romantikus utazásra összpontosít, nem pedig a keserédes végkifejletre és a könnyes búcsúra. Sajnos a való világ sokszor nem hasonlít egy romantikus komédiára, azonban a Netflixnek és a Mit hoz a jövő? című sorozatnak köszönhetően mindez mégis lehetségesnek tűnhet pár évad erejéig. Amennyiben szívesen megnéznél egy romantikus, természetes és nagyon bájos sorozatot, ne hagyd ki Te sem a Mit hoz a jövő? első két évadát a Netflixen!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!

Kép

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!