Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Heti horoszkóp február 19-25.: a Rákoknak komoly taktikát kell folytatniuk, a Nyilasok ügyei elég kiszámíthatatlanul alakulnak

Heti horoszkóp február 19-25.: a Rákoknak komoly taktikát kell folytatniuk, a Nyilasok ügyei elég kiszámíthatatlanul alakulnak
A nap cikke

Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek a május az év legszerencsésebb hónapja lesz: valóra válik a legnagyobb álmuk!

A májusi eső aranyat ér! Valakinek pedig tényleg ezt hozhatja a tavaszi szezon legszebb és legcsodálatosabb hónapja.

Olvasd el!

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Ez a 3 vitamin veszélyes is lehet, ha túl sokat veszel be belőle: hányást és még belső vérzést is okozhat

Bizony, nem árt óvatosan bánni velük!

Olvasd el!

A rajongók aggódnak: Justin Bieber nyilvánosan tört ki zokogásban - FOTÓ

A rajongói kommentek százezrei záporoztak Justin Bieber szelfije alá, ami valóban aggodalomra adhat okot, hiszen egyértelműen sírt.

Facebook
Twitter
Pinterest
Az előtted álló héten is számos izgalom vár, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

HETI HOROSZKÓP FEBRUÁR 19-25.

KOS (március 21-április 20)

A szokásosnál valahogy kacskaringósabb és bonyolultabb az utad, épp ezért nem mindig tudod, hol kell bevenned a kanyart, mely nem mindig szül egyszerű helyzeteket. Amennyiben abszolút tanácstalan vagy, abban az esetben jobban teszed, ha a folyamatos bolyongás helyett keresel valakit, aki utat mutat, aki abban segít, hogy a saját tapasztalatát továbbadva végre elkaphasd a fonalat és magabiztosabban menetelj a cél felé. Vigyázz azonban, nem mindenki a te javadat akarja, így korántsem biztos, hogy a rosszakaróid önzetlenül segíteni fognak. Ne dőlj tehát be nekik, hisz ők csupán megtéveszteni akarnak!

BIKA (április 21-május 20)

Nehezen lépsz túl egy olyan csalódáson, amely annak idején elég mellbevágóan hatott rád, emiatt nem tudod felhőtlenül élvezni a jelent sem, hisz folyton ez a negatív élettapasztalat az, ami eszedbe jut. Azt azonban te is beláthatod, hogy amennyiben a múlt határozza meg a jelenedet és egy ilyen csalódás az, ami végigkövet az utadon, abban az esetben teljesen háttérbe fognak szorulni azok a boldog pillanatok, amelyeket ezen negatív érzések miatt nem tudsz megélni. Igyekezz tehát azt az ajtót bezárni, a kulcsot eldobni és egy másikon végre belépni, hisz neked is szükséged van arra, hogy boldog lehess!

IKREK (május 21-június 21)

Rohanó életviteled általában nem-igen teszi lehetővé azt, hogy teljes emberként beleadd magad egy kapcsolatba, hisz pontosan tudod, hogy amennyiben együtt vagy valakivel és közösen építitek a jövőtöket, abban az esetben neked is tenned kell azért, hogy ez megvalósuljon. Ennek okán inkább a futó kalandok azok, amelyek pótolják a hosszú távú szerelmet számodra, azt azonban te is beláthatod, hogy ez így nem feltétlenül jelent hosszútávon biztos alapkövet az életedben. Persze, valamire mindenképp jó, ám arra, hogy boldog lehess, arra semmiképpen. Épp ezért az előtted álló héten érdemes lesz elgondolkodnod azon, hogy visszaveszel a tempóból és sokkal fontosabb dolgokra koncentrálsz, semmint, hogy folyamatosan az eredményt és a sikert hajtsd. Hidd el, a magánélet legalább annyira fontos, mint a karrier!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, az előtted álló héten taktikáznod kell egy bizonyos helyzetben, mások ugyanis ugyanarra hajtanak, mint amit te tűztél ki célul. Nem is kell hagynod magad, bátran vedd fel a kesztyűt és szállj ringbe azért, amit szeretnél megkaparintani. Arra azért érdemes ügyelned, hogy a fair-play szellemében küzd és ne lépj át semmilyen határt, amely miatt később szégyenkezned kellhet. Hidd el, a siker úgyis a tiéd lehet, hogy nem játszol tisztességtelen eszközökkel! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az előtted álló héten nem lesznek épp a legmegfelelőbbek a körülmények ahhoz, hogy nyélbe üss egy korábban ígéretesnek tűnő üzletet, nem nagyon lesz azonban más választásod, mint kockáztatni. Amennyiben ugyanis tovább húzod az időt, abban a esetben könnyen lecsúszhatsz a a nagy nyereségről és örökre bánhatod, hogy nem voltál elég bátor. Vetkőzd le tehát az aggodalmaidat, legyél bevállalós és magabiztosan húzz tizenkilencre lapot. Az ugyanis nem túl jó opció, hogy karba tett kézzel nézed, ahogy mások előtted szakítják át a célszalagot!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végre kezd összeállni a kép, a sok bonyodalom után ugyanis az előtted álló héten végre kezded megérteni a dolgok miértjét, ez pedig jóval könnyebbé teszi majd a helyzetedet. Nem mindegy ugyanis, hogy a sötétben próbálsz tapogatózni és a megérzéseidre alapozva kijutni a bozótosból, avagy végre minden egyes részlet a helyére kerül és egyenes lesz az utad kifelé. Hálás lehetsz a körülmények alakulásáért, hisz ha nem így alakultak volna, akkor bizony ki tudja, meddig keresnéd a megoldást. Igyekezz gyorsan pontot tenni a dolog végére annak érdekében, hogy más, nagyobb eredménnyel járó kihívást teljesíthess!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az előtted álló héten valaki a segítségedet reméli egy elég kényes ügyben, ám mivel a téma jócskán túllépi az ingerküszöbödet, így azonnal nemet mondasz. Nem is érted, hogy juthatott az illető arra a következtetésre, hogy hozzád forduljon, azt azonban ne feledd, hogy nyilvánvalóan nem véletlen történt így. Ha egyedül meg tudná ugyanis oldani a dolgot, akkor valószínűleg nem vonna bele senkit, ám mivel nem úgy alakult a helyzete, ahogy szerette volna, ezért nem maradt más, mint segítséget kérni. Vizsgáld meg a kialakult szituációt és valóban csak akkor mondj nemet, ha erre nyomós okod van, ellenkező esetben ne hagyd cserben a segítségkérőt, hisz te nem ilyen vagy!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Számodra abszolút érthetetlen oknál fogva, az előtted álló héten valaki fűhöz-fához szaladgál a problémáival, amelyet ő nagyított fel igazán, nem is kellett volna tulajdonképpen ekkora feneket kerítenie az egész köré. Felháborítónak találod azt, hogy másoktól várja a megoldást, hisz mindenki cipeli a saját keresztjét és valószínűleg senki nem kér az ő terheiből. Mivel azonban megbántani nem szeretnéd, hisz azzal neked nem lesz jobb, így érthetően és logikusan magyarázd el neki a dolgok mikéntjét és hogyanját, hátha egyfajta támpontot adhatsz ezzel. Fogadd el, hogy vannak bizony abszolút nem megoldás centrikusan gondolkodó emberek is, ne hibáztasd ezért őket, mutass inkább utat nekik!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan helyzetben találod magad az előtted álló héten, ahol bizony nem a kiszámíthatóság lesz majd a legfőbb csapásirány. Emiatt elég frusztrált vagy, szereted ugyanis, ha egyfajta matekpéldaként tudsz a megoldandó feladatra tekinteni, ám ez valahogy most a legkevésbé sem lesz jellemző a kialakult szituációra. Ez is egy tökéletes bizonyíték tehát arra, hogy nem minden helyzet egyforma, sok esetben bizony improvizálnod kell annak érdekében, hogy végül sikeres lehess. Hidd el, minél nehezebb kihívásokat teljesítesz, annál nagyobb sikerek várnak majd!

BAK (december 22-január 20)

Izgalmas kaland kezd körvonalazódni előtted az előtted álló hétre, te pedig gondolkodás nélkül otthagynál csapot-papot és fejest ugranál a dologba. Mielőtt azonban hirtelen meggondolatlanul cselekednél, próbálj egy pillanatra belegondolni a dolog veszélyeibe is, hisz korántsem biztos, hogy egyszerű lesz az utad és a pozitív élmények csakúgy az öledbe hullanak majd. Épp ezért először zárd le a jelenleg végzett tevékenységedet annak érdekében, hogy ne köszönhessen vissza a jövőben, majd amennyiben minden veszélyt mérlegelve még mindig úgy látod, hogy érdemes egy esélyt adnod a dolognak, abban az esetben vágj bele. Ne tegyél fel mindent egy lapra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasfajta nyomás nehezedik rád az előtted álló héten, amellyel rendkívül nehéz lehet megküzdened, ez pedig érezhetően lecsapódik a környezeteddel történő kapcsolattartásodon. Gyakorlatilag elég ambivalens érzéseid vannak ezzel kapcsolatban, hisz egyfelől a megoldatlan probléma az, amely álmatlanságot okoz, másfelől pedig az zavar borzasztóan, hogy emiatt ellenérzéseket váltasz ki másokból. Ne hagyd, hogy elsüllyedj ebben a mocsárban, keresd a kiutat, amennyiben pedig szükségét érzed, fordulj valakihez, akiben megbízol és segítséget nyújthat. Dolgozz a megoldáson!

HALAK (február 20-március 20)

Mivel az az ember vagy, aki nem szereti megszegni a másoknak tett ígéretét, aki mindent megtesz azért, hogy ha úgy alakul a helyzet, akkor vállára vehesse a felelősség terhét, épp ezért nehezen tudod elfogadni, hogy mások nem ezzel a hozzáállással élnek. Igyekezz azonban belátni, hogy a Világban nem minden és nem mindenki fekete vagy fehér, másoknak más az értékrendjük, mások másképp gondolkodnak és igen, valóban nem mindenki tűzte ki célul, hogy a környezete terhét cipelje. Nyugodtan légy büszke arra, amilyen vagy, az pedig, hogy a többiek nem ugyanolyanok, az legyen az ő dolguk, te csakis önmagadra koncentrálj!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

10 káliumban gazdag étel, amivel szíved egészségét támogatod: a banánnál is hatásosabbak!

A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.

Kép

Eddig azt hitted, hogy lehetetlen őket beszerezni? Elhoztuk neked a TikTok legfelkapottabb sminktermékeit!

Selena Gomez márkájáról álmodozol már egy ideje? Most pár kattintással a tiéd lehetnek a legmenőbb termékek!

Kép

4 csillagjegy, akinek a május az év legszerencsésebb hónapja lesz: valóra válik a legnagyobb álmuk!

A májusi eső aranyat ér! Valakinek pedig tényleg ezt hozhatja a tavaszi szezon legszebb és legcsodálatosabb hónapja.

Kép

A rajongók aggódnak: Justin Bieber nyilvánosan tört ki zokogásban - FOTÓ

A rajongói kommentek százezrei záporoztak Justin Bieber szelfije alá, ami valóban aggodalomra adhat okot, hiszen egyértelműen sírt.

Kép

Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Felszolgálók kitáltaltak: Ezek a sztárok adják a legtöbb és a legkevesebb borravalót

Az, hogy valakinek a bőre alatt is pénz van, még nem jelenti azt, hogy szívesen is ad belőle másoknak.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!