Hozzávalók:
- 500 g tökpüré
- 350 g tészta
- 400 ml kókuszkrém
- 1 evőkanál fokhagyma
- 2 teáskanál pirospaprika
- Só, bors ízlés nélkül
Főzd ki a tésztát, majd egy serpenyőbe tedd bele az előre összekevert hozzávalókat. Add hozzá a főtt tésztát és keverj mindent össze. Ha az ízek kellően összeértek (pár perc), már tálalhatod is!
Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!
A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.
A petrezselyem 7 jótékony hatása: védi a szívet, erősíti az immunrendszert, és rákellenes hatása is van
Alapvetően nem úgy szoktunk tekinteni a petrezselyemre és a szárára, mint értékes vitaminforrásra, melynek számos jótékony hatása van a szervezetre. Az igazság pedig az, hogy nem csupán a szív egészségére van rendkívüli hatása, de bizony rákellenes tulajdonsáságról is ismert.