Bár ma már szinte mindenhol egy valósággá vált tündérmeseként írják le Erzsébet királynő és Fülöp herceg szerelmét, azért a kezdetek kezdetén még az ő életükben is akadtak olyanok, akik annak szurkoltak, hogy kapcsolatuk zátonyra fusson.
Mivel mindketten Viktória királynő dédunokái voltak, ez már sokakban kérdéseket szült, de az sem sokat javított a helyzeten, hogy amíg Erzsébet egy összetartó és szerető család tagja volt, addig Fülöp gyakorlatilag szülők nélkül nőtt fel. A korabeli hírekben sokféleképpen írták le a herceget. Volt ő „szőke görög Apollón”, „viking”, és sokan olyan jóképűnek tartották, mint egy filmsztárt. És persze az olyan keményebb jelzők sem maradtak el, mint a „csiszolatlan”, „arrogáns”, „nincstelen”. Ami pedig talán a legrosszabb fényt vetette rá, az az volt, hogy „túl német volt”. Az anyakirálynő sokáig ellenezte a dolgot és a király sem repesett az örömtől, hogy idősebb lányuk pont egy ilyen férfiba bolondult bele, ők ugyanis arra számítottak, hogy a hercegnő majd egy brit arisztokratához megy hozzá. Ma már tudjuk, hogy végül nem így lett és az idő kétségtelenül őket igazolta!
Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról
Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.
5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros
Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.
Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!
A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.