Kate a The Chalkboard magazinnak mesélt korábban arról, hogy milyen számára az ideális napindítás. Mint mondja, akkor indulnak a legjobban a reggelei, ha sportolhat. Persze van, hogy nehezebben veszi rá magát arra, hogy mozogjon, ezért a következő trükköt veti be: felébredve azonnal edzős cuccba bújik, és sokkal motiváltabb lesz. Hogy milyen mozgásformát követ, az az Instájáról is kiderül: gyakran jógázik, táncol, de a piláteszt sem veti meg. Attól függően, milyen kedve van, választ ezek közül.
Kate-hez hasonlóan egy hétig minden reggel más-más mozgásformát választottam, és mindig 30-45 percig edzettem. Nehezen vettem rá magam, ugyanis én inkább a munka utáni edzés híve vagyok, az egész napos gép előtt ülés után ugyanis sokkal jobban esik egy kicsit mozogni. A harmadik napon azt éreztem, hogy legszívesebben abbahagynám az egészet és szundiznék még egy kicsit, de amint átestem a holtponon, sokkal energikusabbak lettek a reggeleim, ráadásul ébredés után így nem a munkán járt azonnal az eszem, hanem azon, hogy jól érezzem magam a bőrömben.
Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról
Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.
5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros
Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.
Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!
A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.