1
/
5

forrás: GettyImages/Eleonora Galli
Karamell brulée latte
A karamell brulée latte akár ebéd utáni desszertként is megállja a helyét, az íze pedig mennyei!
Hozzávalók:
1 csésze tej, ¼ csésze karamell szósz, 1 teáskanál barnacukor, 1 Nespresso Cosi vagy Volluto kapszula (aki erősebben kedveli annak Ristretto), tejszínhab.
Elkészítés:
Egy kis lábosban keverd össze a tejet, a karamell öntetet, és a barna cukrot, majd melegítsd közepes lángon a keveréket négy-öt percen keresztül, egészen addig, amíg habos nem lesz, és gőzölögni nem kezd. Melegítés közben keverd meg minél többször! Oszd szét a kávét két bögrébe, majd öntsd hozzá a karamellás tejet, végül pedig koronázd meg némi tejszínhabbal, és egy kis karamellszósszal!
1
/
5