Hozzávalók:
- 5 dl zsíros kókusztej- 1 teáskanál vanília kivonat
- 1/4 csésze agávé szirup
- 3/4 csésze szeder
- 3/4 csésze málna
Elkészítés:
Öntsd össze a kókusztejet, a vaníliát két evőkanál agávé sziruppal és keverd simára és krémesre. Ha kész vagy, tedd kicsit félre. A maradék agávét öntsd a bogyós gyümölcsökre és addig keverd, amíg ez az elegy is krémes nem lesz. (Ha szükséges az íz miatt, adhatsz hozzá még egy kis agávét.) Ezután keverd össze a kókusztejes elegyet a gyümölcspürével, és meg is töltheted a jégkrém mixeddel a szilikon jégkrémformákat. Legalább négy óráig hagyd állni a fagyasztóban, vagy addig, amíg teljesen meg nem szilárdulnak.
8 dolog, amit gyakrabban kellene takarítanod az otthonodban, mint gondolnád - naponta lenne az ideális!
Lehet, hogy eddig nem tudtad, de bizony vannak az otthonunkban olyan fontos dolgok, melyeket minden nap érdemes letörölni, letakarítani, ezzel is megakadályozva a baktériumok és kórokozók felhalmozódását.
Ezt a szezonális zöldséget te sem fogyasztod eleget, pedig számtalan jótékony hatása van
Külföldön megőrülnek a spárgáért, ez persze nem csoda, hiszen számos jótékony hatása van, melyek miatt abszolút érhető, hogy ilyen nagy népszerűségnek örvend. Azonban annak ellenére, hogy Magyarországon hatalmas területen termelik, mégis meglepően kevesen fogyasztják. Nos, mi most megpróbálunk meggyőzni arról, hogy miért építsd be az étrendedbe ezt az igazán szuper zöldséget.