1
/
5
forrás: getty Images
Paradicsom
Ha esetleg termesztettél paradicsomot, akkor biztosan tudod, hogy ez a finomság imádja a meleget és utálja a hideget. Épp ezért a hűtőben elég hamar fonnyadtak lesznek: persze főzéshez fel lehet őket használni, de nyersen nem lesz túl élvezetes az ízük. Jobban jársz, ha egy nem túl napos helyen tartod őket akár a konyhában, akár a kamrában - de nem kell, hogy hideg legyen!
Ha esetleg termesztettél paradicsomot, akkor biztosan tudod, hogy ez a finomság imádja a meleget és utálja a hideget. Épp ezért a hűtőben elég hamar fonnyadtak lesznek: persze főzéshez fel lehet őket használni, de nyersen nem lesz túl élvezetes az ízük. Jobban jársz, ha egy nem túl napos helyen tartod őket akár a konyhában, akár a kamrában - de nem kell, hogy hideg legyen!
Életmód
2024. április 29.
Életmód
2024. április 29.
10 káliumban gazdag étel, amivel szíved egészségét támogatod: a banánnál is hatásosabbak!
A banán talán a legismertebb káliumban gazdag étel, de számos más egészséges élelmiszer jó káliumforrás. És, hogy miért van szükségünk káliumra? Többek között szabályozza a vérnyomást, a szívritmust, a sav-bázis egyensúlyt és szerepet játszik az idegrendszeri jelek továbbításában.
Szépség
2024. április 29.