Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

"Megláttam a pasim internetes előzményeit, és nem sokon múlt, hogy szakítsunk"

"Megláttam a pasim internetes előzményeit, és nem sokon múlt, hogy szakítsunk"

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A közösségi média világában különösen könnyen rendül meg a bizalom!

Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, és bár ideális esetben a bizalomnak sosem kellene meginognia, a valóságban ez nem mindig történik így. Nem feltétlenül kell megcsalásig fajulniuk a dolgoknak; elég egy kis apróság, egy meggondolatlan cselekedet, és máris a kapcsolat alapjai dőlnek össze. Hasonló helyzetben találta magát Krisztina is, aki három éve van együtt párjával, két éve pedig együtt is élnek. Bár nekik is voltak nehéz időszakaik, általánosságban véve elmondható, hogy jól megvannak együtt, és a féltékenykedés sem volt túlságosan jellemző közöttük.

"Úgy egy éve tönkrement a laptopom, ezért Andris gépét használtam a home office alatt. Eszembe se jutott volna ellenőrizgetni őt, hiszen maximálisan megbíztam benne, egyik nap viszont kénytelen voltam visszakeresni valamit a böngészési előzményekben a munkámhoz. Ahogy viszont görgettem vissza a keresési találok között, feltűnt valami, ami kis híján a kapcsolatunkat is tönkretette.

Mégpedig az, hogy mire keresett rá a barátom a Facebookon. Volt három női név, ami állandó jelleggel felbukkant a böngészési előzményekben, ez pedig már csak azért is furcsa volt, mert ő egyébként nem túl aktív a közösségi oldalakon. Évente egyszer posztol, ritkán csetelget másokkal, szóval furcsa volt, hogy ez a három név hetente akár többször is megjelent a listában. Az egyik lány Andris exe, akivel előttem 3 évig voltak együtt, és bár nem maradtak baráti viszonyban, szülinapokon, karácsonykor mindig írnak egymásnak. Eleinte zavart a dolog, de miután ő megházasodott és megszületett az első gyermeke is, úgy voltam vele, hogy ártalmatlan ez a néhány mondatváltás. Aztán volt egy másik lány, aki egykor osztálytársa volt, és tudom, hogy tetszett neki, de nem történt közöttük semmi. És még egy harmadik lány, aki talán mind közül a legjobban meglepett: az én egyik legjobb barátnőm."

Ezekután Krisztina részéről a bizalom elkezdett meginogni. Nem is értette, mi lehet az oka annak, hogy a párja ilyen gyakran rákeres ezekre a lányokra, és egyből a legrosszabbra gondolt. Mi másra gondolhatott volna?

Kép
forrás: Getty Images

"Sosem voltam jó abban, hogy titkoljam az érzéseimet, ezért miután Andris hazaért aznap a munkából, rögtön látszott rajtam, hogy valami nem oké. Kerek-perec elmondtam neki, hogy a böngészési előzményekben kerestem valamit, és feltűnt, hogy három női névre elég gyakran rákeres a Facebookon. Először nem is értette, hogy miről beszélek, de miután megmutattam neki, rögtön zavarba jött. Egyrészt, mert megnéztem a böngészési előzményeit, másrészt pedig azért, mert nem igazán volt magyarázata rá. Valóban szokása megnézni őket, de azt mondta, hogy szimplán csak kíváncsi, mi van velük, hiszen gyakran posztolnak, és szórakoztatónak találja a képeiket. Ráadásul a barátnőm egy filmes blognál író, és szívesen olvasgatja a kritikáit, ezért szokott rákeresni - elmondása szerint."

Ezekután pedig Andris hozzátette, hogy több fiúnév is ott volt a listában, csak persze azok felett Krisztina elsiklott. Kollégák és haverok, valamint Krisztina bátyja is, akiket viszonylag gyakran megnézett Andris, elmondása szerint pusztán kíváncsiságból.

"Eleinte nem igazán hittem neki, és ez nagyon nehéz volt, mert korábban nem voltak ilyen gondjaink. Elkezdtem amiatt aggódni, hogy talán többet akarna tőlük, ha ők nyitottak lennének, és csak azért van velem, mert ők nem elérhetőek számára. Andris megmutatta, hogy a három lányból csak az exével beszélget, és vele is utoljára a születésnapján váltottak két szót, a barátnőmmel és a régi osztálytársával pedig sosem. De még így is bizalmatlan voltam. Tudtam, hogy nem tenne velem semmit, de az érzelmi megcsalás is szörnyű gondolat volt!"

gif

Krisztina végül úgy döntött, hogy megpróbál esélyt adni Andrisnak, aki bár úgy érezte, semmi rosszat nem tett, még jobban figyelt barátnőjére. Felhagyott a három lány csekkolgatásával, Krisztina pedig megígérte, hogy nem nézi többé a böngészési előzményeket. Persze az első hónapok nehezen teltek, de fokozatosan újra tudták építeni a bizalmat.

"Ha nem nézek rá az előzményekre, fel sem merült volna bennem ez az egész. A Facebook és a többi közösségi oldal megnehezíti a mai párok életét, hiszen elég egy lájk vagy egy üzenet, hogy a kisördög megjelenjen a vállunkon. Nekünk közel egy évbe telt, mire sikerült 'elfelejtenem' a dolgot, és megerősítettem magamban a bizalmat, de ha Andris nem lett volna ilyen türelmes, valószínűleg már együtt sem lennénk. Függetlenül attól, hogy volt-e valamilyen érzelem a háttérben vagy sem. Sokat gondolkodtam a dolgon, és végül arra jutottam, hogy nekem is akadnak régi szerelmeim az egyetemről, akiket hébe-hóba megnézek, és bizony követek pár színészt az Instán is, akikért őszintén megvallom, leginkább a külsejük miatt rajongok. Ez miért esik más kategóriába?"

Krisztina példája is bizonyítja, hogy a neten könnyű átesni a ló túloldalára, és ha keresünk 'valamit', valószínűleg találunk is 'valamit.' Hogy abban mennyi a valóság, teljesen mindegy, a féltékenység rögtön beüthet, hiszen az infók híján azonnal a legrosszabbra következtetünk. Pedig ha most visszanéznéd, te kikre kerestél rá a Facebookon, valószínűleg tudnál olyat mutatni, aki miatt a párod féltékennyé válhat, noha valódi oka nincs is rá. Bármilyen okból kifolyólag is törik meg a bizalom, egy biztos: a beszélgetés, az őszinteség és az, hogy közösen próbáljátok orvosolni a problémát, nagyon sokat számít!

Te mit tettél volna Krisztina helyében? Mit gondolsz a dologról?
Alapból meg sem néztem volna így az előzményeket, csak rossz sülhet ki belőle.
Én magamból indulok ki, van, hogy rákeresek valakikre gyakran, és semmit sem jelent. Ezen kár idegeskedni!
Nekem ez gyanús lenne, miért keres rá egy pasi az exére vagy más lányokra gyakran? Valószínűleg ott több is van, mint amit elmondott!
Megosztom az eredményt

Ezt olvasd el!

Galéria / 10 kép

5 dolog, ami szinte nullára csökkenti a megcsalás esélyét

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.