Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Disney hercegnőknek öltözött lányok vidítják fel a beteg gyerekeket

Disney hercegnőknek öltözött lányok vidítják fel a beteg gyerekeket
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Kollégista lányok egy különleges csapata azt a célt tűzte ki, hogy mosolyt csaljon a beteg gyerekek arcára, így Disney hercegnőnek öltözve járják a kórházakat.

A Moment of Magic szervezetben amerikai kollégista lányok vannak, akik különösen a szívükön viselik a beteg gyerekek sorsát, és azzal próbálják egy kicsit jobbá tenni az életüket, hogy a Jégvarázs, és más Disney mesék főszereplőinek öltözve aranyozzák be a napjukat. Az alapítók, Kylee és Maggie épp a Jégvarázs nézése közben találták ki a dolgot.

„Rájöttem, hogy azonosulni tudok a karakterekkel, és egy kicsit hasonlítok Elsára.”

- mondta az egyikük.
Kép

Mivel mindketten imádják a gyerekeket, és egyébként is dolgoztak olyan szervezeteknek, akik rákos gyerkőcök gyógyulásában segítenek, adta magát a dolog, hogy hercegnőnek öltözve egy teljesen új kezdeményezést hozzanak létre értük. Már 12 államba jutottak el, és ahova nem tudnak elutazni, oda Skype-on vagy FaceTime-on jelentkeznek be. Bár elsőre nem tűnik komolynak a munkájuk, rengeteget segítenek a gyerekeknek, és a családjaiknak már azzal, hogy egy pár órára boldoggá teszik őket, és elfeledtetik velük azt, hogy milyen fájdalmaik vannak, és mennyire betegek. Mindemellett pénzt és ajándékokat is gyűjtenek, mindent megtesznek a picikért, amit csak tudnak!

HA MEGVÁSÁROLOD A NOVEMBERI JOY-T A KUPONOKKAL, AKKOR MOST TE IS SEGÍTHETSZ A BETEG GYEREKEKEN! UGYANIS A LAPSZÁMOK ÁRÁBÓL 20 FT-TAL AZ ŐRZŐK ALAPÍTVÁNYT TÁMOGATJUK, SZÓVAL IRÁNY AZ ÚJSÁGOS!

Kép
Csak egy igazi Disney-profi tudja, ezek az ételek melyik filmben szerepeltek! Teszteld magad!

Biztos vagy benne, hogy elégszer láttad a kedvenc Disney-filmjeidet?

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!