Ünnepeld velünk a szépséget! Szavazz kedvenc szépségápolási termékeidre!
SZAVAZOK
Horoszkóp
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
Karácsony
JOY Prix de Beauté

Joy tündér témájú cikkek

Kép

Idén ősszel a Kompánia Alapítvány hátrányos helyzetű fiatalokért végzett munkáját támogatja a JOY Tündér!

A Kompánia Alapítvány több mint 25 éve dolgozik azért, hogy a dél-pesti régióban a 7-24 éves fiatalok ne kallódjanak el, találják meg az útjukat, úgy, hogy ők maguk is tesznek érte.

Kép

Mélyszegénységben élő gyerekek tehetséggondozását támogatja a JOY Tündér idén

A JOY Tündér idén tavasszal az Igazgyöngy Alapítványt támogatja 10 Ft-tal, minden eladott májusi JOY magazin árából.

Kép

Vészhelyzetben hasznos: hogyan segíthetsz a gyerekeken, ha félrenyeltek?

A JOY-Tündér idén a Magyar Gyermekmentő Alapítványt támogatja, erről biztos, hogy már hallottál.

Kép

Mi tesz boldoggá egy beteg gyermeket?

Egy póni, kerti medence, Peppa malacos ágy, trambulin, nyaralás a tengerparton, beülős kisautó, Xbox, Barca-meccs a Camp Nouban, eljutni Disneylandbe, találkozás Johnny Depp-pel, Michelisz Norbival, Majkával... a gyerekvágyak igen sokszínűek.

Kép

Híres emberek, akik a legtöbbet jótékonykodtak tavaly

A tavalyi évben rengeteg negatív esemény történt, de szerencsére rengeteg híresség döntött úgy, hogy egy jó célt támogat.

Kép

Hosszú az út, amíg egy kutyából segítőkutya lesz

A Joy Tündér idén tavasszal újra egy kutyás egyesületet támogat, ezúttal a Joy Magazin májusi számának megvásárlásával 10 Ft-tal a NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesületet támogatod.

Kép

Bundás angyalaink, a segítőkutyák

Újra akcióba lépett a Joy Tündér és idén tavasszal újra egy kutyás egyesületre esett a választása. Nem is akármilyen egyesületre, különleges és nélkülözhetetlen kutyusoknak segíthetsz most a Joy Magazin májusi számának megvásárlásával, hiszen minden eladott lap árából 10 Ft a NEO Magyar Segítőkutya Közhasznú Egyesületet támogatja.

Kép

Olvasni hatalom?

A funkcionális analfabetizmus egy olyan probléma hazánkban, amely a legfrissebb felmérések szerint a fiatalok 27 százalékát érinti, és meghatározza hátralévő életüket. Ha jótékonykodásról beszélünk, akkor nem kell hatalmas dolgokra gondolni, akár apróságokkal is hatalmas változást hozhatunk mások életében.

Kép

10 sztár, akiről nem is gondolnád, hogy családon belüli erőszak áldozata volt

Híresek és gazdagok, szépek és milliók imádják őket, de sokan vannak közöttük is, akiknek meg kellett küzdeniük a családon belüli erőszakkal.

Kép

Disney hercegnőknek öltözött lányok vidítják fel a beteg gyerekeket

Kollégista lányok egy különleges csapata azt a célt tűzte ki, hogy mosolyt csaljon a beteg gyerekek arcára, így Disney hercegnőnek öltözve járják a kórházakat.

Kép

Megható: ez a 12 éves fiú több mint 800 mackót készített beteg gyerekeknek

9 éves kora óta varr, mivel fontos számára, hogy megajándékozza a kórházban fekvő kis társait.

Kép

Szülő vagy? Akkor mindenképpen olvasd el ezt a levelet

„Tudom, hogy semmi olyat nem mondhatok, ami megváltoztathatná más emberek hitét. De amikor ki vagyok akadva, akkor írok.”

Kép

Videó: a malac és a cica őszinte barátsága

A bizonyíték, hogy a szeretet nem ismer határokat!

Kép

Nem hiszed el, mit kapott Channing Tatum a szülinapjára!

A felesége, Jenna egy különleges ajándékkal lepte meg a színészt a 36. szülinapján.

Kép

Izé és a világ - olvass bele Tornóczky Anita készülő könyvébe

Májusban a Joy-tündér az Állatvédőrséget támogatja, minden megvásárolt Joy magazin árából 10 Ft jut a bajban lévő állatoknak. Az Állatvédőrség ügyvivője, Tornóczky Anita pedig egész hónapban vendégblogol nálunk. A mai bejegyzés igazán exkluzív és különleges, készülő könyvébe olvashattok bele!

Kép

Hogyan szoktasd össze a kutyust a cicával?

Bár a legtöbben vagy az egyik, vagy a másik tábor mellett teszik le a voksukat, sokan nem tudnak különbséget tenni, és általánosságban szeretik az állatokat, így akár egyszerre is tarthatnak kutyát macskával. Ilyenkor mi a teendő?

Kép

Ezért jó gazdinak lenni

Mióta az eszemet tudom, mindig volt kutyánk. Lakott velünk hatalmas, bundás kaukázusi, fáradhatatlan labrador és szőrmók yorkie is. Tudtam, hogy amint elköltözöm otthonról, én is szeretnék egy kutyust. Egy társat. Lett is, mégpedig Rocco, az angol bulldog, akivel több mint 2 éve élek együtt. Épp ezért osztom meg veletek az előnyét annak, ha egy négylábú családtag érkezik a lakásba.

Kép

"Aki állatot kínoz, emberre készül" - beszélgetés Tornóczky Anitával, az Állatvédőrség ügyvivőjével

Tornóczky Anita neve mára egybeforrt az állatvédelemmel. Az Országos Állatvédőrség Alapítvány ügyvivőjét 2015-ben az Év kutyabarát Emberének is megválasztották. A Joy-tündér májusban az Állatvédőrséget támogatja - a lap megvásárlásával Te is 10 Ft-tal támogatod az alapítványt. Ennek kapcsán beszélgettünk Anitával, olvassátok szeretettel.

Kép

Vásárolj a JOY napokon, és segíts te is az állatokon!

A májusi JOY magazin megvásárlásával nem csak magadat ajándékozhatod meg szebbnél szebb ruhákkal a JOY napok kedvezményes kuponokkal, de az Állatvédőrséget is támogatod!

Kép

Több mint 2 millió forint gyűlt össze a Mosoly Alapítvány javára a novemberi JOY napokon

Nektek, vagyis a JOY magazin olvasóinak köszönhető az, hogy több mint 2 millió forinttal támogathatta kiadónk a Mosoly Alapítvány munkáját.