Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

"Nem szégyen erről beszélni" - Cserpes Laura sokakat megindított posztjával

Cserpes Laura
Facebook
Twitter
Pinterest
A legtöbben sosem beszélünk róla, pedig ez is az élet velejárója….

Cserpes Laura Cserpes Laura Énekesnő, Színésznő 19cikk 1galéria 3videó Még több róla azonban megtörte a csendet, és saját nehéz időszakáról őszintén beszélve döntött úgy, hogy ledönti ezt a tabutémát is. Mindannyiunk életében vannak könnyebb és kicsit nehézkesebb hetek, hónapok, de akár jóval hosszabb időszakok, amikor nem találjuk a helyünket és a motiváció is elhagy.

Az élet természetesen pontosan ilyen: hullámzó és sokszor kiszámíthatatlan, de ezért kell hinni magunkban és abban, hogy mindig jön valami jobb. Cserpes Laura Cserpes Laura Énekesnő, Színésznő 19cikk 1galéria 3videó Még több róla megható posztjával szerette volna ezt átadni az embereknek, ami nemcsak a követőit, hanem más sztárokat is szíven ütött. Az énekesnő szerint valami készül, amire muszáj összegyűjteni minden erőnket, illetve sose felejtsük el, hogy a humor mindig átsegít ezeken a helyzetekben.

Őszinte leszek Veletek. Mostanában gyakran veszítem el a lendületemet, ami azért tőlem nem megszokott. Fogalmam sincs miért van ez így, de elég sokszor találom magam ilyen állapotban. Viszont ami talán ennek a jó hozadéka, hogy több belső motivációra és lelki “izmosításra” tanít. Szerintem ezzel sokan vagyunk így, legalábbis én ezt látom a környezetemben. Szerintem ez egyáltalán nem baj. Nem szégyen erről beszélni. Sőt. Szerintem a hullámzás mindig valami nagy dolognak a ringatózása. Valami készül, amire viszont érdemes összegyűjteni az erőnket. És amit drága Klári Mamától tanultam ; az élet furcsa és nehéz dolgait csakis humorral lehet jól megélni. Szóval ha Te is épp ilyen időszakban vagy, akkor tudd, hogy nem vagy egyedül. És szerintem egy dolog nagyon fontos: Menj tovább!
Legyél megállíthatatlan

Laura posztja alá záporozni kezdtek a kommentek. A legtöbben azt írták, hogy amellett, hogy gyönyörű, az egyik leginspirálóbb ember, illetve rengetegen köszönték meg neki, hogy kiírta magából azt, ami szinte mindenkit nyomaszt.

Ezt olvastad már?

Galéria / 5 kép

5 tanács, mit tegyél, ha a téli depresszió tüneteit érzed magadon

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A 61 éves, Parkinson-kóros Michael J. Fox küzdelmeiről vallott: elárulta, hogyan él mostanában 

Emlékszel a Vissza a jövőbe! filmsorozat sztárjára, Michael J. Foxra? Ilyen az élete most!

Kép

Hangolódjunk: a TOP 10-es Disney szerelmes dalok listája

Ugye nem csak mi vagyunk úgy azzal, hogy felnőttként is imádjuk a Disney-mesék betétdalait. Ebben a cikkben Valentin-napra hangolódva összetettünk egy 10 dalból álló playlistet, amit egészen biztosan Te is hangosan fogsz végigénekelni. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Napi horoszkóp február 5.: az Ikrek szokatlan kihívással kerülnek szembe, a Rákok átadhatják magukat a pihenésnek

A csillagok a hét utolsó napjára is izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Heti horoszkóp február 6-12.: az Ikrek túl nagy nyomást helyeznek magukra, az Oroszlánok által befektetett munka bőséggel megtérül

A csillagok az előtted álló hétre is izgalmakat tartogatnak, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Ikonikus ruhák a Grammy-díjátadókról, amelyeket sosem felejtünk el

Kivágott, átlátszó, habos, csillogó, állatmintás – mindegy, csak feltűnő legyen és beszéljenek róla! Ezek a ruhák egytől egyig ilyenek!

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!