Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Anna Delvey milliókat lopott, de kiszabadult és hatalmas luxusban tölti házi őrizetét

Anna Delvey milliókat lopott, de kiszabadult és hatalmas luxusban tölti házi őrizetét

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Interjú készült a kamu örökösnővel.

A Netflix év elején megjelent sikersorozatából sokaknak ismerős lehet Anna Delvey neve, aki több százezer dollárt csalt ki a New York-i elit tagjaitól. Nem csoda, hogy a sorozat hatalmas siker lett, hiszen még amellett is, hogy maximálisan elítélendő, amit Delvey tett, maga a karakter annyira izgalmas, hogy egy kicsit mindenki meg akarja ismerni az igazi Anna Devey-t, valódi nevén Anna Sorokint.

Erre pedig nem is kellett túl sokat várni, hiszen a kamu örökösnőt 10 ezer dolláros óvadék ellenében kiengedték, pontosabban házi őrizetbe helyezték.

Tavaly februárban jó magaviselete miatt feltételesen szabadlábra helyezték, egy hónappal később azonban ismét letartóztatták, mivel lejárt a vízuma, de nem hagyta el az Egyesült Államokat. Most, hogy ismét szabadlábon van, a bírónak egyetlen kikötése volt, mégpedig az, hogy mindennemű közösségimédia-használattól tartózkodnia kell.

Tekintve, hogy Anna Delvey a New York-i elit tagja volt, influenszer karriert futott be és olyannyira imádja a közösségi médiát, hogy még a börtönből is posztolt, ez biztosan nem túl egyszerű számára. Meg is oldotta, hogy ennek ellenére is a középpontba tudjon kerülni. Rájött, hogy, ha ő nem mehet sehová, akkor eléri, hogy mindenki más menjen hozzá, így aztán mostanában gyakran fotózzák a lakásában és az épület tetőteraszán. Most pedig interjút is adott egy TikTokernek, aki néhány részletet már meg is osztott az egészen szürreális videósorozatból.

Anna Delvey jelenleg Manhattanben él egy gyönyörű lakásban, telis-tele művészeti alkotásokkal. A kamu örökösnőnek a háziőrizetben is nyomkövetőt kell hordania a bokáján, de még ezt sem bánja, sőt stílusossá tette a lábbilincset, amit csillogó monogramja díszít. És ahogy azt már tőle megszokhattuk, természetesen designer ruhákban adott interjút.

Így él jelenleg Anna Sorokin, aki utálta a börtönkosztot, de végre ismét felhúzhatta kedvenc Gucci magas sarkúját!

Anna akárhányszor a bíróságra megy, gondoskodik róla, hogy paparazzik kísérjék, de gyakran fotózzák az épület tetőteraszán is.

Mutatjuk, milyen elképesztő fotók készültek róla, mióta kiszabadult!
katt a galériára!

Galéria / 6 kép

Anna Delvey kiszabadult és stílusosabb, mint valaha!

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.

Kép

A világ legidősebb tornásznője: Johanna 97 évesen sem akar visszavonulni

Johanna Quaas a rekordok könyvében is szerepel, annyira hihetetlen, mire képes.