Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp június 8: racionális döntések és a komfortzóna elhagyása

Napi horoszkóp június 8: racionális döntések és a komfortzóna elhagyása
A nap cikke

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

Ez a 3 vitamin veszélyes is lehet, ha túl sokat veszel be belőle: hányást és még belső vérzést is okozhat

Bizony, nem árt óvatosan bánni velük!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Facebook
Twitter
Pinterest
Mit üzennek ma a csillagok? Horoszkópunkból kiderül!

NAPI HOROSZKÓP 2016.június 8.

KOS (március 21-április 20)

Nem úgy haladnak a dolgok, ahogyan előtte azt eltervezted és ez most kissé aggodalommal tölt el. Pedig Te mindent előre, aprólékosan kiszámoltál és ennek megfelelő tempót vártál, nehézségek nélkül. Lehet, hogy mindenféle frusztráció helyett csupán hagynod kellene a folyamatokat maguktól zajlani, hisz attól a folyó folyási iránya még nem fog megváltozni, hogy beleteszel egy jókora farönköt.

BIKA (április 21-május 21)

Olyasmi felé érdeklődsz, ami másoknak kicsit misztikus, megfoghatatlan, talán még bizarr is. Mivel azonban Te érdekesnek találod, sőt izgalmasnak, próbáld ki magad benne. Lehet, hogy a többiek el fognak majd csodálkozni, milyen bátor vagy, mert olyan dolgokba ugrasz fejest, amiről ők csak álmodni mernek. Ki mondta, hogy ugyanolyannak kell lenned, mint másoknak?!

IKREK (május 22- június 21)

Bár eddig magabiztosnak érezted magad egy bizonyos dologban, most hirtelen mégis elbizonytalanodsz, mert valaki megpróbál kizökkenteni. Ennél azonban sokkal erősebben kell a talajon állnod, hisz ha egy mondattal meg tudnak ingatni, akkor három másiktól eldőlsz majd, mint a dominó. Ha tudod, hogy meg tudod csinálni, semmiképp ne hagyd magad, csinálj mindent úgy ahogy eddig és ne foglalkozz a kotnyeleskedéssel!


RÁK (június 22-július 22)

Olyan labdát passzoltak, amelyet egyszerűen meg kell ragadnod, hisz itt a helyzet, hogy a meccs végén Te dobd a győztes kosarat! Ne passzold tovább, most van lehetőséged arra, hogy olyat tégy, amit később semmiképp nem fogsz megbánni, mitöbb téged fognak éltetni és ünnepelni! Hajrá! Indulj, mert jön az ellenfél és mindenképp megpróbálnak megakadályozni abban, hogy helyzetbe került, de Te fel ne add, csak fuss előre, a kosárlabda palánk felé!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Maximalista vagy, minden körülmények között arra törekszel, hogy a legjobb formádat hozd, erődön felül is. Néha azonban át kell magadnak engedned a sorsnak, hagyd, hogy időnként maguktól alakuljanak a dolgok! Nem kell mindig beleszólnod az események alakulásába. Találj most olyan elfoglaltságot, amelyben örömöd leled és nem nehezítesz magadra egy sziklatömböt vele!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyan helyzet adódik, ami elég kellemetlennek látszik és ha így maradnak a dolgok, nem biztos, hogy happy end lesz belőle. Most kell a kezedbe venni az irányítást és az érzelmeid félretéve racionálisan, hideg fejjel dönteni. Ez az az alkalom, amikor még van lehetőség visszafordítani mindent, de ehhez a sarkadra kell állni, mert később lehet, hogy késő lesz! Cselekedj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az a fajta ember vagy, aki nem nagyon szereti a váratlan helyzeteket, aki szívesen marad a komfortzónáján belül. Így időnként kissé egysíkúnak találod a hétköznapokat, de eddig nem-igen mertél nagyot gondolni és bátran belevágni valamibe. Most azonban olyan helyzetben sodor az Élet, amikor kicsit rá is kényszerülsz arra, hogy elhagyd ezt a bizonyos biztonsági zónát és olyasvalamibe csöppenj, ahol talán életed nagy kalandja vár! Aki mer, az nyer!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki a füledbe ültette a bogarat, emiatt rossz érzések és negatív gondolatok vannak benned egész nap, amit egyszerűen nem tudsz kitörölni a fejedből, noha minden erőddel próbálod elterelni a figyelmed róla. Talán ha leülsz, végigzongorázod a darabot magadban, megtalálod a hézagot is, amely kellően nagy erővel vértez fel ahhoz, hogy szembe nézz vele és megoldást találj rájuk. Hidd el, tonnákkal könnyebb leszel tőle! Miért bonyolítanád az életed, ha nem muszáj?!

NYILAS (november 23-december 21)

Ha nem teszed olyan magasra a magasugró lécet, biztos, hogy át fogod tudni ugrani! Ügyelj a fokozatosság elvére, nem kell két méterről kezdened, az még az olimpián is csak az élmezőnynek sikerül! Kezd lejjebb és ha már biztosan megy az alacsonyabb magasság is, kezdheted feljebb és feljebb tenni, így tanulod meg, hogyan bánj az erőddel, hogyan irányíts a saját fejeddel és még a sikerélményre is nagyobb esélyed van. Lásd be, nem vagy Superman, de Wonder Woman még lehetsz!

BAK (december 22-január 20)

Rendkívül felelősségteljes feladattal bíznak meg, amelyre semmiképp nem akartál nemet mondani, hisz nem szeretnéd, hogy ellenérzéseket tápláljanak feléd emiatt. Azt azonban már az első pillanatban is tudod, ez bizony nagyon nagy falat lesz neked és nem fogsz tudni vele egyedül megbirkózni. Kérj segítséget, ne vállalj egyedül olyan dolgot, amelyről biztosan tudod, hogy nincs hozzá megfelelő bátorságod, tapasztalatod és tudásod! Nem szégyen, ha most, az elején bevallod magadnak is, mielőtt még túlságosan síkos talajra tévedsz, ahol biztosan hasra esel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mértani pontossággal számítottad ki a tervet, pontosan tudod, még csukott szemmel is, hogy mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy mindképp véghez vidd, amit kigondoltál. Nagyon okos taktikával játszol, amely úgy néz ki, egyedülálló, senki más nem tud megállítani, így nagyon céltudatosan menetelsz előre. Ne hagyd magad befolyásolni, ne hagyd, hogy megállítsanak, nem kell kikérned a többiek véleményét, mert nagyon biztos vagy a dolgodban! Hajrá, a győzelem már a kezedben van!

HALAK (február 20-március 20)

Bár körülötted mindenki kételkedik abban, amit kigondoltál, mindenáron próbálnak lebeszélni róla, Te mégis pontosan tudod, hogy igazad van, nyomós okod van arra, hogy azt csináld, amit elterveztél és azzal is tisztában vagy, senki másnak nem ártsz vdele, mert a saját bőröd viszed a vásárra. Azonban légy óvatos! Mivel nem fogják a kezed, ha megbotlasz, nem is lesz, aki felsegítsen! Alaposan gondolj át minden egyes lépést, mielőtt átkelsz a folyón, mert nem tudhatod, milyen mély a víz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Felszolgálók kitáltaltak: Ezek a sztárok adják a legtöbb és a legkevesebb borravalót

Az, hogy valakinek a bőre alatt is pénz van, még nem jelenti azt, hogy szívesen is ad belőle másoknak.

Kép

9 sztárpár, akik egy sorozat forgatásán szerettek egymásba

Igen gyakori, amikor az emberek a munkahelyükön habarodnak a kollégájukba, ami aztán egy forró kalanddal vagy egy kapcsolattal teljesül be.

Kép

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!