Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Ezzel a két szóval Vilmos herceg annyira megalázta Meghan Markle-t, hogy Harry herceg örökre megharagudott rá

Ezzel a két szóval Vilmos herceg annyira megalázta Meghan Markle-t, hogy Harry herceg örökre megharagudott rá
A nap cikke

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 21.: a Bikák a szokásosnál nehezebb feladatot teljesítenek, az Oroszlánok pozitív eredmény elérésével büszkélkedhetnek

A hét közepén is izgalmas üzenetek várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

Madonna több tízezer ember előtt esett hatalmasat a színpadon - VIDEÓ

Javában zajlik Madonna Celebration turnéja, melynek a hétvégi seattle-i koncertjén óriásit zakózott, de profiként kezelte a dolgot.

Facebook
Twitter
Pinterest
Újabb részlet látott napvilágot arról, mi okozott kibékíthetetlen ellentétet Harry herceg és Vilmos herceg között.

Vilmos herceg és Harry herceg között már évek óta dúl a viszály. Az ezzel foglalkozó pletykák pedig érdekes módon először nem sokkal azután kezdtek el keringeni, hogy Harry feleségül vette Meghan Markle-t.

2019-ben pedig Harry pontot is tett a találgatások végére és dokumentumfilmjében már nyíltan beszélt arról, hogy ő és Vilmos "különböző utakon" járnak. Úgy tűnik, az elmúlt évek során számos kellemetlen pillanat volt a kapcsolatukban - és egy nemrég megjelent könyv szerint az egyik ilyen volt, amikor Vilmos megpróbált testvéri tanácsokat adni Harry-nek, de a dolgok nem egészen a terv szerint alakultak.

Mivel Vilmos és Harry évek óta harcban állnak egymással, Katalin hercegnét egykor a béketeremtőnek tartották, aki segíthet nekik elásni a csatabárdot. Harry azonban aztán a sógornője ellen fordult, a Spare című memoárjában. A könyvben és az azt népszerűsítő több interjúban azzal vádolja Katalint, hogy "sztereotipizálja" feleségét, Meghant, és részleteket osztott meg a nyoszolyólányok ruhái miatt kirobbant vitáról is, ami miatt Meghan sírva fakadt az esküvőjük napján.

Most a BBC korábbi királyi tudósítója, Jennie Bond elárulta, hogy Katalint nagyon is megsértették Harry és Meghan támadásai - és nem valószínű, hogy viszályuk egyhamar rendeződne. A szakértő véleménye szerint ha az ember egy boldog, összetartó családból származik, mint Kate Middleton hihetetlenül nehéz lehet számára megérteni, hogy az emberek hogyan tudnak elhidegülni egymástól. Éppen ezért ő sokáig hitt abban, hogy a kapcsolatukat rendbe lehet hozni, és Fülöp herceg temetése után is láthattuk, hogy beszélgetett Harryvel, és nyilvánvalóan ugyanerre biztatta Vilmost is. De most már tudjuk, hogy nem Katalinon múlt a dolog, Harry és Vilmos között valami már sokkal korábban megromlott.

A Spare című könyvében Harry keserűen emlékezett vissza arra a beszélgetésre, amikor úgy döntött, hogy bemutatja új barátnőjét, Meghan Markle-t a családjának. Vilmos és Katalin voltak az elsők, akikkel Harry megosztotta az örömét egy londoni otthonukban tartott vacsorát követően.

Állítása szerint bátyja "tudta, hogy valami történik", és kíváncsi volt, ezért már hetek óta próbálta kifaggatni. Miután György herceg és Sarolta hercegnő ágyba bújtak, Harry úgy döntött, eljött az idő és elmeséli neki, hogy kivel randizik, de előtte Vilmos és Katalin lelkére kötötte, hogy titokban tartják a románcot.

Harry azzal kezdte, hogy elmondta, új szerelme egy amerikai színésznő, és azt sem titkolta, hogy a Suitsban szerepel. Harry így emlékezett vissza a Katalin és Vilmos reakcójára:

"Tátva maradt a szájuk. Egymás felé fordultak. Aztán Willy felém fordult, és azt mondta: "F*** off' (elmész a francba).

A szakértő szerint Harry számára már ekkor egyértelművé vált, hogy Vilmos nem támogatja majd a szerelmüket és ez a tüske megalapozta a viszályt a testvére között.

Több titokra is fény derült Harry és Meghan dokusorozatából:

Galéria / 11 kép

Titkok, amelyekre fény derült Meghan Markle és Harry dokusorozatából

Megnézem a galériát

Emlékszel még, kikkel randizott
Harry herceg Meghan Markle előtt?

Galéria / 8 kép

Harry herceg alig ismert exei

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Trükkös személyiségteszt: A választásod alapján egy meglepő dolgot tudhatsz meg magadról!

Mindössze annyi a dolgod, hogy voksolj a képen látható villák egyikére: Akár hiszed, akár nem, a döntésed leleplezheti a jellemvonásaidat!

Kép

Igazi álompár született: az Egy nap szexi sztárja összejött A Fehér Lótusz gyönyörű színésznőjével!

Már egy ideje sejtették a rajongók, hogy A Fehér Lótusz 2. évadának két sztárja, Meghann Fahy és Leo Woodall egy párt alkotnak, de hivatalosan nem jelentették be.

Kép

Repül az idő: Így néznek ki a Jóbarátok egykori gyerekszereplői

A Jóbarátok kétség kívül a 6 világsztár színészi játéka és személyisége miatt vitte olyan nagy sikerre a 90-es években.

Kép

Ezekkel a szomorú indokokkal viszik vissza legtöbbször a kutyákat az állatmenhelyekre

Magyarországon is rengeteg kutyát visznek vissza az állatmenhelyekre, nem sokkal az örökbefogadás után. De miért? Mik a leggyakoribb indokok?