Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Vilmos herceg reggelét feldobják a gyerekek: ezzel indítanak minden napot Saroltáék

Vilmos herceg reggelét feldobják a gyerekek: ezzel indítanak minden napot Saroltáék

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Kár, hogy videó nem készült!

Jövendőbeli királyként nehéz elkerülni, hogy az egész család a nyilvánosság előtt élje az életét, de Katalinéknak sikerült megtalálniuk az arany középutat. Időnként megmutatják három gyermeküket, néha mesélnek is róluk; most épp utóbbira került sor, amikor Vilmos herceg a Time to Walk podcast sorozatban mesélt el néhány édes történetet családjáról.

Például azt, hogy szerinte a reggeli rutin milyen fontos, és ha vidáman kezdünk neki, az egész nap sokkal jobb lesz. Ebben van is számára egy fontos részlet, ami nem csak jobb kedvre deríti az egész családját, de egy kicsit még a testvérek közötti veszekedéseknek is véget vet. Ez nem más, mint a zene!

A legtöbb reggelen komoly viták zajlanak Sarolta és György között arról, hogy most épp milyen zenét tegyünk be. És nekem most már tudatosítanom kell magamban, hogy ha egyik nap az egyikük csinál valamit, akkor a másik nap a következő. Szóval egyszer György dönt, aztán Sarolta. Ez a zenére is igaz.

Vilmos hozzátette, hogy az egyik legnagyobb favorit Shakira Waka Waka című dala, amire konkrétan mind az öten együtt táncolnak reggelente a konyhában, a legviccesebb mozdulatokkal megfűszerezve. Sarolta hercegnő ilyenkor imád beöltözni, és megmutatni koreográfiáit, hiszen a kislány balett órákat vesz.

Sarolta imád rohangálni a konyhában a ruhájában és balett mozdulatokat csinálni. Aztán persze teljesen begőzöl, amikor Lajos követni kezdi, és próbálja utánozni őt. Ez a pillanat boldogsággal tölt el, a gyerekek táncolnak, bohóckodnak és csak énekelnek.

Nagyon édesek lehetnek, igaz?

Ezt az édes összeállítást látnod kell!

Galéria / 7 kép

Sarolta hercegnő valójában II. Erzsébet királynő minihasonmása

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!