Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Szerinted hány Insta-követőt vesztett a modell, aki egy hétig csak a nyers valóságot posztolta?

Instagram/Stina Sanders
Szerinted hány Insta-követőt vesztett a modell, aki egy hétig csak a nyers valóságot posztolta?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Stina Sanders modell-blogger egy hétig hanyagolta a jól beállított szelfiket és glamourfotókat: nézd meg, mi lett az eredménye!

A 24 éves modell egy hétig csak és kizárólag olyan képeket posztolt az Instagramjára, amin a nyers és filter nélküli valóságot mutatta meg. Ezzel az "őszinte fotók" mozgalomhoz szeretett volna csatlakozni, amelynek célja, hogy a fiatalabb generációk is megértsék: a csillogó és fényűző élet, amit ezeknek a lányoknak a képein láthatnak, sokszor nem a valóság, csak egy felvett maszk. Essena O'Neill után - aki néhány hete törölte magát a közösségi oldalról és egyben elindította ezt az őszinte kampányt - ő is szerette volna megmutatni, hogy a glam-modellek élete sem mindig egy leányálom.

Olvasd el ezt is!
Olvasd el ezt is! Hipster Barbie elköszön

Stina posztolt például fotót a bajuszgyantájáról, vagy a lábáról,amiről lepattogzott a körömlakk edzés után. Sőt, az egyik képen azt is megörökítette, ahogy épp a pszichoterápiájáról távozik, amiről szintén őszintén vallott. Ennek az lett az eredménye, hogy egy hét alatt több,mint 5000 követőt vesztett el. A "kísérlet" végén így írt a tapasztalatairól és gondolatairól:

Azért szerettem volna részt venni ebben a kampányban,mert tudom, milyen hamis képet tud festeni a social media és mennyire más fényben tud feltüntetni valakit csupán a fotói által. A "modell" stigmát én is megkaptam, de szeretném megmutatni, hogy az én életem ettől még koránt sem tökéletes. Két éve pszichoterápiára járok a súlyos szorongásaim miatt és van egy fogyatékkal élő testvérem. Senki élete sem tökéletes, ez csak a látszat.

Neked mi a véleményed arról, hogy erre többen csatlakoznak az ehhez hasonló "őszinte social media" kampányokhoz?

Szerinted is menő filter nélküli, valóságos képeket posztolni?Szavazz!
Naná, mást nem is érdemes!
Az igazság néha nem túl esztétikus, ezért jól jön egy-egy szűrő.
Megosztom az eredményt

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!