Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

5 szükséges lépés, ha egyszer majd kisbabát szeretnél

Europress
5 szükséges lépés, ha egyszer majd kisbabát szeretnél
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mindegy, hogy jövőre vagy tizenöt év múlva – ezek mindig aktuálisak!

1. Védekezz a nemi betegségek ellen!

Becslések szerint a meddőségi problémák negyedéért szexuális úton terjedő fertőzés tehető felelőssé. Ezek sajnos akár tünetmentesen rombolhatják az egészségedet – főleg akkor, ha gyanútlan vagy, hiszen fogamzásgátlót szedsz, és azt hiszed, hogy azzal le is tudod a védelmet.

Olvasd el ezt is!


2. Tedd le a cigit!

A meddő nők 13%-a a dohányzás miatt nem tud teherbe esni. A cigi 10 évvel öregíti a petesejtjeidet, 30%-kal csökkenti a termékenységedet, ráadásul háromszorosára növeli annak az esélyét, hogy több mint egy évig kell majd próbálkozni.


3. Fontold meg az akupunktúrát vagy a reflexológiát!

Ezek a módszerek jótékonyan befolyásolják a vérkeringést és a hormonális egyensúlyt, ami hozzásegít a nemi szervek egészségéhez, plusz a babaváráshoz.


4. Táplálkozz jól!

A túl csekély vagy túl sok testzsír egyaránt csökkenti a teherbeesés esélyét. Fogyassz bátran minden ételcsoportból, de igyekezz közben egészséges zsírokra cserélni az egészségteleneket! A mediterrán konyha például tökéletes.


5. Lásd át a ciklusodat!

Böngészd át a menstruációs naptárad, és figyeld meg, mikor tért el a ciklusod az átlagostól, illetve gondold végig, milyen hatás következében történhetett ez! Az ilyen tényezők elkerülése jól jön majd a gólya sürgetéséhez.


Te mikor szeretnél majd babázni?

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!