Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A leggyakoribb mellfejlődési rendellenesség: te is ilyennel élsz?

A leggyakoribb mellfejlődési rendellenesség: te is ilyennel élsz?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Már tiniként észrevehetted, hogy valami nem stimmel…

Ahány nő, annyiféle kebel – sőt, a természet változatosságának köszönhetően még az is kizárt, hogy valaki mértani pontossággal egyforma mellekkel büszkélkedjen. Szeretnénk leszögezni: akármilyen méretű és formájú „ikrekkel” áldott meg a sors, igenis lehetsz velük tökéletesen boldog!

Létezik viszont egy fejlődési rendellenesség, ami hiába nagyon gyakori, valahogy még mindig nem szokás róla beszélni, s amivel talán egy picit hosszabb utat kell bejárni az önelfogadásig…

Az úgynevezett csőmell (vagyis tubuláris emlő) olyan deformitást, azaz a normálistól eltérő alaki sajátosságot jelent, amit a tudomány mai állása szerint genetikai és környezeti tényezők egyaránt befolyásolnak, ám a pontos kiváltó oka egyelőre ismeretlen.

A következő jelek árulkodnak róla, hogy érintett lehetsz:

hosszúkás, hegyes forma,
aszimmetria,
nagy távolság a két mell között,
keskeny mellalap,
nagy átmérőjű, olykor „pufi” bimbóudvar,
„lógás”, tehát a mell alaprészének alsó vonala alá nyúló szövetek,
kis távolság a mellbimbó és az alsó vonal között,
kevés mellszövet (dekoltázs csak szivacsbetétes melltartóval, vagy azzal sem).

Ha a fentiek közül passzol rád néhány állítás – vagy esetleg mind –, a következő lépés azon múlik, hogy kibillent-e a testi-lelki egyensúly állapotából ez az egész.

A hölgyek sokszor évekig szenvednek lelkileg, míg plasztikai sebész tanácsát vagy segítségét merik kérni. Gyakran a szülők sem engedik a lányukat műtétre – azzal, hogy a becses testrészük még megváltozik, vagy jó úgy, ahogy van. Sajnos csak operációval lehet a fejlődési rendellenességen változtatni, de szerencsére számos technika létezik, mellyel kialakítható a szép formájú és megfelelő nagyságú mell. Leggyakrabban szilikon implantátum és mellfelvarrás kombinációjával lehet elérni a kívánt eredményt, viszont speciális módszereket, például sajátzsír-visszatöltést is alkalmazhatunk – árulta el dr. Pataki Gergely plasztikai sebész.

Ne feledd: a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben!

Ez a színésznő hódította meg Zac Efron szívét?

Zac Efronra sokaknak fáj a foga, ám úgy tűnik, hogy most belehabarodott a kolléganőjébe.

Ivartalanítás - tények és tévhitek

Talán az egyik legmegosztóbb kérdés gazdik körében az ivartalanítás. Rengeteg érv szól mellette, mégis, a mai napig tartja magát rengeteg tévhit a témával kapcsolatban. A NÉBIH, a felelős állattartás programján belül tökéletesen összefoglalta az ivartalanítással kapcsolatos tényeket és tévhiteket, beszédes infografikákkal szemléltetve a megdöbbentő számokat.

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!