Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

6 trükk, hogy jobban bánj magaddal

Giphy
6 trükk, hogy jobban bánj magaddal
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Elképesztő, mennyire ki tudod zsigerelni az erőforrásaidat...

1. Hagyd békén a telefonodat!

Az lenne a legjobb, ha minden napból le tudnál csípni magadnak egy kis telefonmentes időt, mert a folyton pittyegő értesítések könnyedén kizökkentenek az aktuális gondolatmenetből. Ennek pedig hatékony multitasking helyett szétszórtság lehet a vége. Ha a munkád szükségessé teszi az online létet, lefekvés előtt akkor is elvagy nélküle egy keveset!

Olvasd el ezt is!


2. Írd össze előző este a teendőlistádat!

Mindegy, mennyire vagy fáradt – erre mindenképpen érdemes sort kerítened, hiszen rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg vele. A reggeli rohanás közepette ugyanis biztosan kimaradna belőle valami, ha pedig egyáltalán nem gondolod végig a teendőidet, akkor sajnos több dolog is…


3. Engedj át a feladatokból másnak!

Ne akarj mindent egyedül megoldani. A bizonyításvágy erre sarkallhat, viszont nagyobb sikereket érhetsz el, ha nem aprózod el magadat. Semmi szükség rá, hogy reggeltől estig Superwoman próbálj lenni, mivel addig sem önmagadat alakítod, ami óriási baki.

Olvasd el ezt is!


4. Válaszd a szebbik utat!

Amikor legközelebb elindulsz hazafelé a munkából vagy bárhonnan, szánj pár percnyi plusz időt arra, hogy a szebb, izgalmasabb, szokatlanabb útvonalat válaszd. Mert ha sikerül kizökkenned a napi rutinból, szárnyra kel a kreativitásod!


5. Akkor feküdj le, amikor álmos vagy!

Ne akard elvégezni még azt az egy feladatot, vagy megnézni plusz egy részt a kedvenc sorozatodból. A szervezeted nem véletlenül jelzi, hogy pihenésre van szüksége. Tartsd tiszteletben!

Olvasd el ezt is!


6. Add fel!

Igenis vannak helyzetek, amelyeknél a feladás a legkorrektebb döntés saját magaddal szemben. Válaszd külön a külső elvárásokat a belső igényedtől, és csak azért hozz nagyobb áldozatot, amiért te is úgy érzed, hogy megéri.


Te hogyan bánsz magaddal?

Soha többé narancsbőr! 5 dolog, amit betartottam a cél érdekében

A bikiniszezon közeledtével a narancsbőrkérdés ismét előtérbe kerül, és jó, ha tudod, sosem késő felvenni a kesztyűt!

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!