Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Mások rögtön kiszúrják: 6 dolog, ami messziről felfedi, hogyan vélekedsz saját magadról

Mások rögtön kiszúrják: 6 dolog, ami messziről felfedi, hogyan vélekedsz saját magadról

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ezek a szokások mind azt mutatják, hogy nagyon alacsony az önbizalmad, önértékelésed.

Talán még sosem gondoltál bele abba, hogy vannak szokásaid, amik mások számára nagyon árulkodóak azzal kapcsolatban, hogyan viszonyulsz önmagadhoz. Ha megtanulod felismerni ezeket, sokat tehetsz azért, hogy a jövőben sokkal magasabb legyen az önbizalmad, és elsajátíthatod a valódi öngondoskodás alapjait!

Muti, mit eszel

Ha különösebben nem érdekel, mit eszel, milyen tápanyagok vannak az adott fogásban, akkor szinte biztos, hogy nem igazán szereted magad. Azok az emberek, akik szinte semennyi energiát nem fektetnek abba, hogy egészségesen egyenek, többnyire önbizalomhiánnyal, önértékelési problémákkal küzdenek. Gondolj bele, a szeretteidnek jó szívvel odaadnád azokat az ételeket, amiket te eszel? Róluk is csak ennyire gondoskodnál? Nem? Látod, ennél te magad is többet érdemelsz!

De, hát akciós volt!

Volt már veled olyan, hogy csak azért vettél meg egy szükségtelen, rossz minőségű holmit, mert akciós volt? Fogadjunk, hogy azt mondogattad, egyszer majd jól jön. Nem, ilyen nem lesz, soha nem fog jól jönni! Azok, akik törődnek magukkal, csak olyan ruhát, cipőt, táskát vesznek, amire szükségük van, ami jó minőségű, ami öltöztet. Tiszteld meg magad ezzel te is!

Ez még hordható – vagy mégsem?

Az alacsony önértékelés egyik leglátványosabb jele, ha olyan ruhákat, cipőket hordasz, amik felett már eljárt az idő. Komolyan azt gondolod, hogy nem jár neked több a szakadt, kinyúlt pulcsidnál? Hidd el, egészen más embernek fogod érezni magad, ha beszerzel pár szép, új holmit a széthordottak helyett. Egy kis kényeztetést te is megérdemelsz!

Ha nincs egészség…

Az egészséges öngondoskodás teljes hiányáról árulkodik az, ha szinte soha nem fordulsz orvoshoz, amikor valamilyen betegség tüneteit érzékeled magadon. Szerencsére a legtöbb egészségügyi probléma könnyen kezelhető, ha időben észreveszik, fölösleges kockáztatnod. Törődj jobban magaddal, menj el a dokihoz, ha panaszod van. Maximum az derül ki, téves riasztás volt és megnyugodhatsz.

Szép fogak, magabiztos mosoly

Lehet mondani, hogy fogorvoshoz járni nem éppen olcsó dolog, de ez csak kifogás. Annyi mindenre költ az ember, a szép mosolyra is illene. Azok, akik elhanyagolják a fogaikat és nem fektetnek energiát a száj-, és fogápolásba, valószínűleg erősen önbizalomhiányosak. Sajnos ez egy ördögi kör, minél rosszabbak a fogaik, annál kevésbé mernek mosolyogni, más emberek előtt mutatkozni. Menj el a dokidhoz és gyorsan húzd ki magad a gödörből!

Kanapén fekvés vs. testmozgás

Minél magányosabb, szomorúbb, kishitűbb valaki, annál kevésbé talál motivációt arra, hogy felkeljen a kanapéról és mozogjon. Pedig a sport, a testmozgás az, ami a legtöbbet segít ezeken a problémákon, segít levezetni a stresszt, miközben szépen formálja, karban is tartja a testet. Ha nehezen veszed rá magad, képzeld el, milyen sikerélményt fogsz érezni utána!

Na és a pozitív vonásaidat észreveszed?

Galéria / 6 kép

Apró dolgok, amik fel sem tűnnének: Jelek, hogy okosabb vagy másoknál

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.