Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A szeretet 8 típusa: eláruljuk, mit kell róluk tudnod, hogy boldog ember lehess

A szeretet 8 típusa: eláruljuk, mit kell róluk tudnod, hogy boldog ember lehess
A nap cikke

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek 180 fokos fordulatot vesz az élete február végén: varázslatos dolgok várnak rájuk!

Ezek a csillagjegyek hatalmas változásra számíthatnak.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

4 gyakorlat, amit az ortopédusok nem ajánlanak térdfájdalom esetén: hosszú távú károkat okozhatnak az ízületekben

Milyen gyakorlatokat ne végezz, ha rossz a térded? Szakértők szerint ezeket érdemes kerülni.

Olvasd el!

Madonna több tízezer ember előtt esett hatalmasat a színpadon - VIDEÓ

Javában zajlik Madonna Celebration turnéja, melynek a hétvégi seattle-i koncertjén óriásit zakózott, de profiként kezelte a dolgot.

Facebook
Twitter
Pinterest
Az ember nem csupán egyféle szeretetet képes érezni, ezt talán te is tudtad. Azt viszont biztosan nem sejtetted, hogy ennyiféle van belőle!

Talán még soha nem gondoltál bele abba, mennyiféle szeretetet vagyunk képesek életünk során átélni, megélni, kimutatni. A tudósok, pszichológusok szerint az emberi szeretetnek egészen pontosan nyolc különböző típusa van, ezeknek pedig sajnos nem mindegyike hasznos mindkét fél számára. Tudj meg róluk többet!

A tartós szeretet

Ez a fajta szeretet következik a jól működő pároknál a szerelem után. Egyre növekvő, mélyülő szeretetről van szó, amit mindkét fél nagyra értékel. Ez a típus a jó kapcsolatok, hosszú, erős házasságok alapja.

Az univerzális szeretet

Ezt a szeretetet akkor érezzük, amikor rádöbbenünk, mi emberek mindannyian összetartozunk. Ilyen lehet egy olyan szituáció, amikor egy vadidegent húzol ki a bajból. A szomszéd néni nem bírja felcipelni a hatodikra a szatyrát, te pedig ezt látva segítesz neki? Na, éppen erről van szó!

Önszeretet

Biztosan rengeteget hallottál már arról, mennyire fontos az önszeretet. Ha ez nincs, akkor a személy képtelen valódi boldogságot, párkapcsolati meghittséget, bizalmat megélni. Szerencsére ezt a fajta szeretetet mindenki képes tökélyre fejleszteni, ha eléggé akarja.

Megszállott szeretet

Ahogyan már a neve is mutatja, a megszállott szeretet nem egy jó fajtája a szeretetnek. Erről akkor beszélhetünk, amikor egy szerelmi kapcsolatban egyik a másikat birtokba akarja venni, ki akarja sajátítani. Annyira „szereti”, hogy nem hajlandó rajta osztozni.

Szenvedélyes szeretet – szerelem

A szenvedély szeretetet, vagyis szerelmet nem kell bemutatni senkinek. Ilyenkor mindennél jobban vágysz a másikra, lelki és testi értelemben egyaránt. Nem tudsz nem rá gondolni, valahányszor eszedbe jut kellemes melegség járja át a tested.

Játékos szeretet

A játkos szeretet az a fajta szeretet, ami elkaphat a barátaid, családod, illetve a szerelmed társaságában is. Ilyenkor kijön belőled a gyermeki éned, önfeledten nevetsz, butáskodsz, nem foglalkozol azzal, mit gondol a külvilág.

Mély barátság

Ez az egyik legkülönlegesebb fajta emberi szeretet, hiszen se nem szerelem, se nem vérségi kötelék az, ami összetartja a két felet. Ebben az esetben nagyon jól ismeri egymást két ember, teljesen egymás világának részei. Óriási a bizalom.

Családi szeretet

A családi szeretetet a családon belül, a rokonainkkal szoktuk megélni, ám a kialakulásához nem szükséges, illetve nem feltétel a valódi vérségi kapcsolat. Ez a szeretetfajta az egyik legtartósabb, szinte eltéphetetlen.

És ezt olvastad már?

Galéria / 6 kép

6 igaz történet a Netflixen, amibe mindenki beleszeretett

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Velük randevúzott Elvis után Priscilla Presley! 7 férfi, akinek sikerült elcsábítania a Király legnagyobb szerelmét

Priscilla Presley a mai napig Elvist tartja élete szerelmének, ettől függetlenül első és egyetlen férje halála után is adott pár esélyt annak, hogy ismét rátaláljon a szerelem.

Kép

Készülj! A kínai asztrológia szerint a hét ezen napján lehetőség nyílik megsokszorozni a jót az életedben

A Csi, vagyis az életerő áramlásának napi minőségei folyamatosan változnak, ez pedig hatással van az életünkre. Lássuk mi vár ránk február 19-25. között!

Kép

Félelmetes kontroll: Elvis erre kényszerítette a fiatal Priscilla Presley-t a házasságuk után

A Priscilla című film továbbra is megosztja a közönséget, annak ellenére is, hogy a sztori alapját egy bestseller könyv adja.

Kép

Az Egy nap című netflixes sorozat felemel, aztán kifacsar és összetör: vajon miért zokog az egész internet miatta?

Az Egy nap megmutatja azt a típusú szerelmet, ami a mai világból a legjobban hiányzik...

Kép

Erre figyelj, ha a Temu, Shein, Wish és hasonló oldalakról rendelsz

A netes vásárlás mindig rizikós egy kicsit, pláne, ha gyanúsan olcsón tudsz beszerezni bármit. Mire figyelj, hogy biztosan ne érjen anyagi kár és csalódás? Segítünk!

Kép

A brit királyi család kedvenc parfümjei: ezt viselte Diana az esküvőjén

A legtöbb nő valósággal rajong a parfümökért, és szeretnek inspirálódni annak a tekintetében, hogy milyen híresség milyen illatú parfümöket részesít előnyben. Miután jelenleg a brit királyi család az egyik legnépszerűbb dinasztia Európában, így érdekesnek tartottuk bemutatni azon illatokat, melyeket az elmúlt évtizedek során előszeretettel viseltek akár nívós eseményeken, akár a hétköznapokban.