Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

5 híres ember, aki elárulta, hogyan fejlesztheted magadban az önszeretetet

5 híres ember, aki elárulta, hogyan fejlesztheted magadban az önszeretetet

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ha boldog szeretnél lenni, tényleg meg kell tanulnod, hogyan szeretheted önmagadat. Ezek a sztárok segítenek!

Rengeteg ember küzd világszerte azzal, hogy nem tudja szeretni és értékelni magát, sem a külső, sem a belső tulajdonságaival nem elégedett. Ez azért szomorú, mert a boldog élet titka az egészséges mértékű önszeretet, az öngondoskodás, valamint a magunk felé tanúsított empátia. Az alábbi hollywoodi sztárok mind profik ebben, tőlük sokat tanulhatsz!

Jameela Jamil

Jameela Jamil szerint az a legfontosabb, ha önbizalomhiányban szenvedsz, hogy megtanulsz egy kicsit önzőnek lenni. Az önszeretet első lépése, hogy leszámolsz az „igen emberséggel”. Nem kell mindig mindenre igent mondanod azért, hogy megfelelj másoknak

Jennifer Garner

Jennifer Garner a világ egyik legszebb színésznője, ennek ellenére nem a külsőségekben látja a boldogság kulcsát. A sztár szerint azok válhatnak kiegyensúlyozottá, vidámmá, szabaddá, akik nem félnek az öregedéstől, elfogadják testük változásait, minden életkorban képesek szeretettel, empátiával fordulni önmagukhoz.

Lizzo

A vagány plus size énekesnőt, Lizzót talán nem kell bemutatnunk senkinek, ő a testpozitivitás egyik legnagyobb élharcosa. A sztár hisz benne, hogy semmi sem tehet minket boldogabbá a megfelelő öngondoskodásnál és önszeretetnél. Ez pedig nem abban nyilvánul meg, hogy az ember lánya mindig szépen megcsináltatja a körmét. Ha rá hallgatsz, mindig szánsz elég időt magadra, a testi és lelki feltöltődésedre.

Kate Winslet

A gyönyörű Kate Winslet számos kritikát kapott amiatt, hogy nem egy tipikus, S-es méretű színésznő. A Titanic sztárja büszke kerek, gömbölyű idomaira, maximálistan megtanulta elfogadni és szeretni magát. Neked is azt javasolja, ne a tökéletest keresd a tükörben, hiszen nincs hibátlan ember.

Selena Gomez

A hollywoodi sztárok közül Selena Gomez az egyik legnagyobb harcos. Néhány évvel ezelőtt elképesztő nehézségeken ment keresztül, amelyek testileg és lelkileg is megviselték. Beteg lett, vesetranszplantációra volt szüksége. Eleinte rejtegette a heget a testén, majd úgy döntött, bátran felvállalja önmagát, és azt, amin keresztül megy. Az énekesnő aktív a TikTokon, ahol gyakran oszt meg testpozitív üzeneteket, legutóbb például arról, ő tökéletesen elégedett csöppet sem kidolgozott hasával.

Ezt már olvastad?

Galéria / 6 kép

6 furcsa szabály, amelyet a híres emberek alkalmaznak a gyereknevelésben

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Kép

Híres magyar emberek, akik 2023-ra várják gyermeküket

A sztárvilág mindig tartogat meglepetéseket.