Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A probléma, amit a legnehezebb megbeszélni egy párkapcsolatban

Europress
A probléma, amit a legnehezebb megbeszélni egy párkapcsolatban
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egy friss felmérésből derült ki, hogy a párkapcsolatban élők nagyjából egyharmada egy nagyon súlyos ügyet hallgat el a párja elől.
Olvasd el ezt is!

A kutatásban 2140 embert faggattak a párkapcsolatukról és a lelki egészségükről. Így kiderült, hogy a nők 26%-ának a pasija nem tudja, hogy a szerelmük valamilyen lelki zavarral küzd, fordítva pedig ez az arány 45%. Többen azt vallották, hogy egy friss kapcsolat elején nem akarták ezzel elriasztani az illetőt, utána pedig már kínos volt bevallani. Egy részük azonban legalább 1 év után megbeszélte a dolgot a párjukkal.

Olvasd el ezt is!

Bár a legtöbben tartanak tőle, hogy bevallják, baj van a mentális egészségükkel, arról számoltak be, hogy a párjuk támogató és megértő volt az ügyben, és ez természetesen segítette őket a gyógyulásban is! Szóval, ha neked is hasonló problémád van, ülj le a szerelmeddel, és mondd el neki őszintén, mert ez nem csak a te, de a párkapcsolatod érdeke is!

A hét gazdikeresője: Kalán néni

Kalánka egy rövid lábú, vicces fülű, hihetetlenül humoros személyiségű tacskó keverék szuka, aki ugyan valahol tíz év körül van, de viselkedése és egészségi állapota alapján egy középkorú kutyával is bátran versenyre kelhet. Kalánka lakáshoz szokott, autózni tud és mindenkivel nagyon barátságos.

Az inspiráció, amit kerestél! Íme, a 10 legszebb manikűr esküvőre (nem csak menyasszonyoknak)

Valami geometrikus, valami csillogó, valami minimalista, valami virágos...

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!