Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

A probléma, amit a legnehezebb megbeszélni egy párkapcsolatban

Europress
A probléma, amit a legnehezebb megbeszélni egy párkapcsolatban
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Egy friss felmérésből derült ki, hogy a párkapcsolatban élők nagyjából egyharmada egy nagyon súlyos ügyet hallgat el a párja elől.
Olvasd el ezt is!

A kutatásban 2140 embert faggattak a párkapcsolatukról és a lelki egészségükről. Így kiderült, hogy a nők 26%-ának a pasija nem tudja, hogy a szerelmük valamilyen lelki zavarral küzd, fordítva pedig ez az arány 45%. Többen azt vallották, hogy egy friss kapcsolat elején nem akarták ezzel elriasztani az illetőt, utána pedig már kínos volt bevallani. Egy részük azonban legalább 1 év után megbeszélte a dolgot a párjukkal.

Olvasd el ezt is!

Bár a legtöbben tartanak tőle, hogy bevallják, baj van a mentális egészségükkel, arról számoltak be, hogy a párjuk támogató és megértő volt az ügyben, és ez természetesen segítette őket a gyógyulásban is! Szóval, ha neked is hasonló problémád van, ülj le a szerelmeddel, és mondd el neki őszintén, mert ez nem csak a te, de a párkapcsolatod érdeke is!

Fizess elő a JOY-ra és kedvezményesen juthatsz hozzá a Runner's World magazinhoz is! 3 JOY + 3 Runner's World az alábbi áron!

Csak 2500 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!