Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

4 mód, ahogy a párterápia segíthet a kapcsolatodon

Europress
4 mód, ahogy a párterápia segíthet a kapcsolatodon
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Több oka lehet annak, ha egy páros úgy dönt, hogy szakértő segítségével oldja meg a problémáit, de egy biztos: csak akkor működik, ha valóban mindketten akarjátok. Ha így van, akkor ezekben érezhettek nagy javulást!
 • Kommunikáció
  Amilyen egyszerűnek tűnik, annyira nehéz beszélni a pároddal. Vagyis inkább jól kommunikálni, és ha ezt magatokról nem tudjátok összehangolni, rengeteg minden szétcsúszhat. Pár aprósággal teljesen megváltozhat a kapcsolat, és ezt a terapeuta meg tudja tanítani nektek.

 • Odafigyelés
  Érezted már azt, hogy hallod, amit a pasid beszél, de nem tudod, hogy pontosan mit is akar? Az odafigyelést a mondandójára szerencsére könnyedén lehet fejleszteni, és ha jól csináljátok, nagy löketet ad a kapcsolatnak.
Olvasd el ezt is!
 • Intimitás
  Az intimitás nem csak a szexről szól, hanem a közös nevetésekről, ölelésekről, érintésekről, beszélgetésekről, és nem mindenkinek megy könnyen. De abszolút fejleszthető!

 • Szex
  Ha a szex valamikor nem működik, nem azt jelenti, hogy mindennek vége, és soha nem is passzoltatok össze igazán. A terápián felderíthetőek azok a problémák, amik meggátolnak abban, hogy kielégítő legyen számotokra a szeretkezés.

Ha most előfizetsz, akkor te már biztosan kézhez kapod a májusi lapszámot a JOY-kuponokkal!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!