Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Hogyan válhatsz barátnőből feleség alapanyaggá?

Hogyan válhatsz barátnőből feleség alapanyaggá?
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Mindannyian ismerünk olyan pasit, aki már több lánnyal is járt, de valahogy sosem akart megházasodni, vagy komolyan megállapodni. Aztán jött egy csajszi, akit megismerve azonnal megváltozott a véleménye. De vajon, mi dönti el, hogy sima barátnő vagy feleség alapanyag vagy egy férfi számára?

Kell a harmónia!

Egy férfinek az kell, hogy egyben legyél! Vagyis: bár szeret ő lenni a megmentő, nem bébiszitter akar lenni, hanem szerelmes! Szóval olyan nőről tudja általában elképzelni, hogy feleségnek is alkalmas, aki ambiciózus, képes menedzselni önállóan az életét, és rendben van az önbizalma!

Az őszinteség alap

Sablonosan hangzik, de igaz: mindenki olyan partnerre vágyik hosszútávon, akiben bízhat, aki nem sunnyog, és aki bármit elmer mondani, legyen az igazán kellemetlen. Szinte mindent meg kell osztani a pároddal, ez nagyon fontos.

Olvasd el ezt is!

Szép lélek

Nem csak arra vágyik, hogy egy vonzó külsejű nő mellett ébredhessen nap, mint nap. Hanem arra is, hogy az illetőnek a lelke is szép legyen. Nyálasan hangzik? Pedig alapvető, hogy kedves, pozitív legyél. Mert ezzel jobbá teszed az ő életét is!

Állj mellette

Minden kapcsolatnak vannak hullámvölgyei, de a a fontos, hogy mindig ott legyetek egymásnak. Egy csapat vagytok, akik segítik és támogatják a másikat, bármivel is kerüljön szembe.

Figyelj rá

Tudod, te is értékeled azokat az apró figyelmességeket, amik abból fakadnak, hogy a párod figyel rád, meghallgat, és emlékszik sok kis infóra veled kapcsolatban. Ugyanez igaz fordítva is!

Fizess elő a JOY-ra és kedvezményesen juthatsz hozzá a Runner's World magazinhoz is! 3 JOY + 3 Runner's World az alábbi áron!

Csak 2500 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!