Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

6 dolog, amit tudnod kell a vízivás fontosságáról

6 dolog, amit tudnod kell a vízivás fontosságáról
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
A szupermodellek állítólagos első számú szépségtitka, nyolc pohár a minimum naponta, a legegészségesebb folyadék – ezt már tudod, találtunk azonban néhány kevésbé ismert tényt a vízivás fontosságáról.

1. Hatással van a produktivitásra

Kutatások azt találták, hogy csupán négy vízivás nélkül töltött óra után csökken az energiaszintünk, rosszkedvűek leszünk és nagyobb valószínűséggel fájdul meg a fejünk, mindezek pedig a produktivitás rovására mennek.

2. Okosabbak leszünk tőle

Egy brit kutatás talált összefüggést aközött, hogy a diákok vizet vittek magukkal a vizsgára és aközött, hogy jobban teljesítettek társaiknál. Ez persze nem jelenti azt, hogy a vízivástól minden választ tudni fogunk, de segítheti a gondolkozás kitisztulását.

Ezt teszi a gravitáció a külsőnkkel

3. Nem elegendő a hidratált bőr eléréséhez

Az extrém dehidratáltság persze hatással lehet a bőrünk állapotára, de a külsőleges ápolás legalább annyira fontos, próbáld ki a Helia-D Aquaboom szuperhidratáló krémgélt, mert könnyű, gyorsan felszívódik, mégis intenzív és tartós hidratálást biztosít a száraz bőr számára!

4. Megelőzhető vele a másnaposság

Tudjuk, hogy az alkohol dehidratál, főleg azért, mert felgyorsítja a vese működését, vagyis többször megyünk mosdóba, mint egyébként tennénk. A megoldás a vízfogyasztás az alkohol mellett, és nem csak utána! A leghatásosabb megelőző módszer, ha minden pohár alkohol után egy pohár vizet is iszunk. Kérd ki a pultnál egyszerre mindkettőt, hogy ne feledkezz el róla!

A cikk folytatásáért kattints !

Fizess elő a Joy-ra, a felét mi fizetjük!

Csak 2970 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!