Joy NowJoy Now

Ez történik most velünk, Joyosokkal

Még több bejegyzés mutatása

Csatlakozz hozzánk a viberen!
#Joy Facebook

Hogyan ne izzadd le a sminked az edzőteremben!

Hogyan ne izzadd le a sminked az edzőteremben!
Facebook
Viber
Twitter
Pinterest
Előfizetek
Először is: ne menj full sminkben edzeni! De megértjük, ha nem akarsz úgy találkozni álmaid lovagjával az edzőteremben, hogy nincs rajtad egy kis szépítés...

Irigyeljük a bátorságát annak, aki teljes természetességében, karikás szemek, pattik és egyebek eltakarása nélkül indul edzeni! A vastag sminket mi sem javasoljuk, de ha te is magabiztosabbak érzed magad egy kis rásegítéssel, akkor fogadd meg tippjeinket, hogy ne folyjon le két gyakorlat után az egész!

- Semmiképp ne viselj sok sminket! Pattanásos leszel tőle, és csúnya, ha leizzadod, ezen kívül tuti hogy mindenki furcsállná, miért is jöttél le így edzeni.

- Ha munkából mész: első lépésként mosd le a sminked, és csinálj új, enyhe "konditerem-sminket".

- Válassz természetes hatású, vízálló termékeket.

- Alapozás: nem kell hidratáló krémezned előtte, és alapozó helyett használj inkább színezett hidratálót vagy korrektort, azt is csak a kényes területekre, például a szemed alá, vagy piros pöttyök eltüntetésére. A teljes homlokod mindenképp hagyd ki!

- Hangsúlyozd a szemöldököd: karaktert ad a sminkeletlen arcodnak, nem lesz olyan "üres" és fakó (főleg ha egyébként azt szoktad meg, hogy ki van sminkelve erős pirosítóval, szemfestékkel...). Használj szemöldökceruzát egy kis természetes feljavításért.

- Hangsúlyozd a szemed: a szempillák sokat dobnak a tekinteteden, használj vízálló szempillaspirált, elég egy rétegben felvinned, máris jobb lesz a helyzet.

- Hangsúlyozd a szádat: felejtsd el az élénk színű rúzsokat, ha ragaszkodsz a szád kiemeléséhez, használj inkább színezett ajakápolót, vagy olyan könnyű textúrájú rúzst, ami igazodik a természetes szájszínedhez, és akár az se baj, ha útközben lekopik.

- Ne tegyél fel pirosítót! Amikor sápadtan beesel munka vagy ébredés után az edzőterembe, csábítónak tűnhet, de a mozgástól eléggé ki fogsz pirulni, nem kell még rásegítened.

Ezzel üde, természetes lesz az arcod, és nem fogsz fáradtabbnak, nyúzodtabbnak tűnni, mint amit mondjuk egy spinning óra hozott ki belőled.

Ha pedig te mindezek nélkül is jól érzed magad a bőrödben, akkor a fentieket el is felejtheted!

Ilyen sokat változtak 100 év alatt kedvenc kutyafajtáink

Több évszázada élnek a kutyák és az emberek nagyon közeli kapcsolatban, mára már családtagok, munkatársak, segítők – fajtájuktól és természetüktől függően. A kutyafajtákat az ember nagyon is tudatosan hozta létre és alakítja a mai napig . Ezek a "formálgatások" azonban nem mindig válnak a kutya javára.

Igen, jól olvasod: a válószelfi az új őrület az interneten - te képes lennél ilyesmire?

Szakítani sosem jó dolog, elválni pedig ha lehet, még ennél is rosszabb – de nem mindenki szerint!

Fizess elő az Instyle magazinra egy évre most 70%-os kedvezménnyel!
Borító

Fizess elő a Joyra! 3 lapszám 1485 Ft helyett 999 Ft!

Csak 999 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!