Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas szerelmes képekkel bizonyítják, hogy a szerelemnek nincsen korhatára

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas szerelmes képekkel bizonyítják, hogy a szerelemnek nincsen korhatára

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Bár a színészpár a nyilvánosságtól visszavonulva éli az életét, ha a románcukról van szó, eszükben sincs titkolni az érzéseiket!

Máig megoszlanak a vélemények arról, van-e jövője egy olyan párkapcsolatnak, ahol a felek között nagy a korkülönbség – Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas Michael Douglas Színész 24cikk 2galéria 0videó Még több róla azonban alaposan rácáfoltak a kételkedőkre. Annak ellenére, hogy az Oscar-díjas színész 25 évvel idősebb feleségénél, a szerelmük évtizedek óta töretlen. Sőt, november 18-án már a 22. házassági évfordulójukra koccinthatnak!

Természetesen a hullámvölgyek az ő románcukat sem kerülik el, de Catherine szerint a kölcsönös szeretet, tisztelet és a humor átsegíti őket a nehézségeken. A színészpár egymásra találása egyébként mintha meg lett volna írva a csillagokban, hiszen mindkettőjük születésnapja szeptember 25-re esik.

Erről a különleges alkalomról a közösségi oldalukon rendszeresen megemlékeznek és évről évre nyilvánosan is felköszöntik a másikat – ez idén sem volt másképpen. Michael Douglas Michael Douglas Színész 24cikk 2galéria 0videó Még több róla például feltöltött egy régi fotót kettőjükről az Instagramjára, melyhez megható vallomást fűzött.

Boldog születésnapot Catherine! Szeretlek mindig & örökké.

A színésznő viszont a nosztalgikus képe mellé egy nemrégiben készültet is megosztott a platformján. „Elérkezett a születésnapunk” - írta alatta. „Huszonnégy éve együtt ünnepeljük a különleges napunkat, de máig alig várom. Szeretlek!”

Később egy videót is kiposztolt, így kiderült, hogy egy közös utazással lepték meg egymást ajándékként. A fiuk, Dylan és a lányuk Carys nem szerepel a felvételen, úgyhogy a jelek szerint egy romantikus kiruccanásról van szó…

Azt tudtad, hogy a színésznő ezeket a szabályokat tartatja be gyermekeivel?

Galéria / 6 kép

Nevelési trükkök, amikre Catherine Zeta-Jones esküszik

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!