Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Fény derült Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas tökéletes házasságának titkára

Catherine Zeta-Jones
A nap cikke

9 sztár, akinek a halálán soha nem fogjuk túltenni magunkat

A halál önmagában is szomorú, de amikor túl korán vagy túl értelmetlenül történik, még fájdalmasabb.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 24.: a Szüzek befektetett energiái megtérülni látszanak, a Nyilasok önmagukra is szánhatnak végre egy kis időt

A hétvége is tartogat számodra bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

"Titkon összejöttem a főnökömmel, de ami ezután történt, arra legvadabb álmaimban sem számítottam" - Magyar nők meséltek munkahelyi románcaikról

Mi történik, ha munkahelyi románcba bonyolódsz, ráadásul a főnököd a másik fél? Magyar nők mesélték el nekünk saját tapasztalataikat.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek megoldódik minden problémája február utolsó napjaiban: siker és boldogság vár rájuk!

Hirtelen minden kitisztul, a problémák pedig elszállnak!

Olvasd el!

7 étel, amitől gyorsabban fog nőni a hajad, és sokkal sűrűbb is lesz!

Ha valóban gyönyörű hajat szeretnél, ami nem csak dús, de egészséges is, akkor az étrendedre is érdemes odafigyelned!

Olvasd el!

6 mindennapi szokás, amit a bőrgyógyászok messziről elkerülnek: ronthatják a bőr egészségét

Néhány ártatlannak tűnő szokás bizony nagyban ronthat a bőröd egészségén. Ezeket érdemes elkerülnöd!

Facebook
Twitter
Pinterest
Valljuk be, Hollywood nem az életre szóló kapcsolatok hazája. Ám, mégis akadnak olyan sztárpárok, akik kitartottak egymás mellett.

Idetartozik Michael Douglas Michael Douglas Színész 24cikk 2galéria 0videó Még több róla és Catherine Zeta-Jones párosa is, akik idestova 23 éve vannak együtt jóban és rosszban, illetve teljesen botránymentes és kiegyensúlyozott a házasságuk. Ezért nem is volt olyan meglepő, hogy a színésznővel készült legújabb interjú során a riporter rákérdezett a titkukra, hiszen a mai rohanó és ingerekkel teli világban egyre nehezebb a hosszútávú kapcsolatokat életben tartani.

Ahogy sok más házaspár viszonya, úgy az övék sem tökéletes, viszont a színésznő szerint egy dolognak jól kell működnie, hogy egy életen át tartson a szerelem:

A férjem 25 évvel idősebb nálam, ami sosem volt titok. Mint minden kapcsolatban, nálunk sem lenne normális, ha nem lennének hullámvölgyek. Ami viszont állandó, az a kölcsönös szeretet és tisztelet. Sosem veszítettük el a humorérzékünket, és még mindig élvezzük egymás társaságát.

Majd hozzátette, hogy az is nagy segítségükre volt, hogy a munkájuknak köszönhetően jóval több időt tudtak együtt lenni, mint mások:

Nagyon sok időt töltünk együtt, mert sok más párral ellentétben a mi beosztásunk nem a tipikus kilenctől ötig tartó munkaidő. Mi vagy nagyon elfoglaltak vagyunk, vagy sokáig semmit sem csinálunk. Tehát a kapcsolatunk alatt sokszor előfordul, hogy magunk lehetünk. 12 évig éltünk Bermudán, ahol felneveltük a gyermekeinket. Ugyanakkor megadjuk egymásnak a kellő teret, a humorunk pedig örökre kitart.

Michael Douglas Michael Douglas Színész 24cikk 2galéria 0videó Még több róla és Catherine Zeta-Jones 1998-ben ismerkedett meg egymással, akiket Antonio Banderas és Melanie Griffith hozott össze. Michael egy interjúban azt mondta, hogy már az első 30 percben tudta, hogy Catherine lesz a gyermekei édesanyja, ami így is lett. 2000-ben összeházasodtak és két gyermekük született: Carys Zeta Douglas és Dylan Michael Douglas Michael Douglas Színész 24cikk 2galéria 0videó Még több róla .

Ha kíváncsi vagy, mely sztárpárok között van nagy korkülönbség, akkor kattints a galériára!

Galéria / 12 kép

Sztárpárok, akik között nagy a korkülönbség

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Ezért beszél az egész világ Selena Gomez testéről: az emberek szerint teljesen felismerhetetlen lett!

Selena Gomez a SAG Awards vörös szőnyegén igazi menyasszonyként tündökölt.

Kép

Heti horoszkóp február 26-március 3.: az Ikreknek magabiztosságra van szükségük a sikerhez, a Skorpiók kissé túlvállalják magukat

A csillagok február utolsó hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Napi horoszkóp február 25.: a Kosok elismerésre méltó eredményt érnek el, a Rákok megvilágosodhatnak végre bizonyos részletekkel kapcsolatban

A csillagok szerint a hét utolsó napján sem fogsz unatkozni, érdemes tehát elolvasnod, miféle üzenetet rejt a horoszkópod!

Kép

Nosztalgiára fel! Íme a 2000-es évek legmenőbb lánybandái

Minden évtizednek megvannak a maga meghatározó arcai, akik legalább olyan híresek és népszerűek, mint mondjuk napjainkban Taylor Swift vagy Selena Gomez.