Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Nyílt levél a srácnak, akit ghostingoltam: emiatt kellett szó nélkül lelépnem

Nyílt levél a srácnak, akit ghostingoltam: emiatt kellett szó nélkül lelépnem
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel csoda történik a hétvégén: annyi pénz üti a markukat, hogy elköteni sem tudják majd

A legtöbben szinte epekedve várjuk a pénteket, amikor a munkát félretéve végre a szeretteinkkel, a pihenéssel tölthetjük az időnket.

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 26.: a Rákoknak új impulzusokra van szükségük, a Vízöntőknek valaki nagy csalódást okoz

A hét utolsó munkanapján is izgalmak várnak, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Egy hétig követtem Katalin hercegné diétáját: sokkal nehezebb volt, mint gondoltam

Katalin hercegné étrendje nem való mindenkinek, csak akkor próbáld ki, ha nagyon elhivatott vagy!

Olvasd el!

Istenes Bence és Csobot Adél fiai ilyen nagyok lettek: közös fotót posztoltak Nátánról és Ádinról

Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata nem egyszerűen jó, hanem irigylésreméltó. A sztárpár egy csodálatos nyaraláson vett részt gyerkőceikkel és barátaik társaságában, amiről néhány mesés fotót is megosztottak.

Olvasd el!

Katie Holmes és Tom Cruise lánya már 18 éves: Suri gyönyörű nő lett, aki édesanyja kiköpött mása

Suri 2024. április 18-án nagykorú lett, és könnyen előfordulhat, hogy a jövőben már többet hallunk róla, mint a korábbi években!

Facebook
Twitter
Pinterest
Igaz történet következik.

A ghostingolás néhány éve lett divatos szakítási módszer, aminek lényege, hogy a szakító fél mindenféle előzetes magyarázat nélkül hirtelen köddé válik. A legrosszabb az egészben, hogy a másik félnek fogalma sincs az okokról, csupán azt veszi észre, hogy randipartnere hirtelen minden szálat elvágott közöttük. A fogalmat legtöbbször a romantikus kapcsolatok esetében használjuk, pedig munkatársak között is előfordulhat, hogy valaki szó nélkül eltűnik. A lerázott fél a közömbösségtől kezdve a csalódottságon át az érzelmek széles skáláját élheti át, elárultnak érezheti magát és önmagát is hibáztathatja a történtekért.

Olvasd el ezt is!

A Yourtango oldalán a napokban egy névtelen írásban könnyített valaki a lelkén: egy lány nyílt levelet írt annak a srácnak, akit feltehetően évekkel ezelőtt ghostingolt. Tanulságos történet következik, hiszen sokszor nemcsak a bántott fél érzi magát rosszul, hanem az eltűnő fél is sokáig élhet bűntudattal a lelkében.

„A srácnak, akit ghostingoltam:

sajnálom, semmi jogom nem volt ahhoz, hogy ezt tegyem veled. Ez az én hibám. Találkoztunk, te pedig rögtön belém szerettél. Egész nap velem beszéltél, minden egyes nap. Már akkor a közös jövőnket tervezted, amikor még azt sem tudtuk, a jelenünk hogy néz ki. Én pedig elfogadtam. Szerettem. De legbelül tudtam, hogy nem ez fog következni. Szerettem, hogy szerettél. Sok mindenen mentem épp keresztül és attól tartottam, hogy senki sem fog úgy szeretni engem, ahogy arra szükségem lenne. Megmutattad, milyen az, amikor imádnak, én pedig rabja lettem az érzelmeknek”

– kezdi a történetet a lány, majd hozzáteszi, hogy sosem hazudott a fiúnak, de mivel elég messze laktak egymástól, a könnyű utat választotta, mert tudta, hogy ez a kapcsolat úgysem működhet soha.

„Valószínűleg tévedtem abban, ahogyan kezeltem a dolgot. Nem kellett volna csak úgy eltolnom téged. Nem szabadott volna figyelmen kívül hagyni az üzeneteidet, letörölni téged az ismerőseim közül. Gyerekes voltam. Valójában mindketten gyerekek voltunk még. Sokkal könnyebbnek tűnt az előttem álló életem nélküled.”

Kép
forrás: Getty Images/Peter Dazeley

A névtelenségbe burkolózó lány hozzáteszi, hogy valójában nagyon is bejött neki a srác, pillangók röpködtek a gyomrában miatta, de akkoriban nem ezt kereste.

„Odaadó hallgatóság és kedves barát voltál, egy jó ember. Megszállottja lettem a figyelemnek, a szeretetnek, a tiszteletnek, amit tőled kaptam, mert senki sem viszonyult még előtte így hozzám. De tudtam, hogy ez nem működhet, így máshol kellett keresnem a boldogságot.

Viselkedhettem volna érettebben? Igen. Elmagyarázhattam volna az érzéseimet és a tetteimet? Persze, de mégsem tettem. Ehelyett kirúgtalak, hogy megtudjam, mit is akarok igazából. Ezzel megtanultam azt is, hogy amit tettem veled, az helytelen volt. Amikor kiderült, hogy mégsem lesz közöttünk semmi és hogy félrevezettelek, összetörtél. Sokkal jobban megbántottalak, mint ahogy azt valaha elképzeltem. Mondtál néhány fájó dolgot, de megérdemeltem.”

A lány hozzátette, hogy nem bármennyire jó volt hozzá a másik fél, nem tartja hibának azt, hogy elengedte, azt viszont annál inkább, hogy becsapta őt.

„Nagyon sajnálom, hogy megbántottalak, hogy hazudtam neked, hogy felhasználtalak a saját érzelmeimhez, hogy összetörtem a szíved. Remélem, mostanra megértetted, hogy hibának tartom, hogy ghostingoltalak. A ghostingolás nem cool dolog, de persze egyszerűbb, mint szembesülni a fájdalommal és a bűntudattal.

Szeretném, ha megértenéd, hogy azért tettem, mert gyenge vagyok és sosem tudtam szembenézni azzal, mit tettem veled. Nem tudtam, mit akarok vagy mire vagy szükségem és miközben erre próbáltam rájönni, hibáztam, és nagyon sajnálom.

Tudom, hogy már megbocsájtottál, és nagyon remélem, hogy tudod, sosem akartalak bántani. A ghostingolás egy menekülési útvonal volt számomra, és teljesen losernek érzem magam, hogy ezt az utat választottam. Remélem, hogy találsz valakit, aki értékel téged. Csodálatos ember vagy és bárkivel leszel, szerencsés ember. Tudom, hogy ez klisé, de igaz.

Tisztelettel,
A nő, akinek le kellett lépnie”

Olvasd el ezt is!

Írd meg Facebook kommentben, mit gondolsz a történetről és ne felejtsd el elolvasni ezt is:

Galéria / 10 kép

Vendéglátósok meséltek: elképesztő első randik, amiknek szemtanúi voltak

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Egytepsis receptek, ha nincs sok időd a vasárnapi ebédre

Te is utálod, hogy hétvégente egész délelőtt főzőcskézel, de mindig van valaki a családból, akinek nem ízlik a feltálalt fogás, majd ebéd után még hosszasan mosogathatod, takaríthatod a csatateret, ami egykor a konyha volt? A megoldás: gyors és egyszerű tepsis receptek, amelyek mindenki kedvence lesznek!

Kép

10 tavaszi ruhadarab 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Ezek között a tavaszi ruhák között szinte biztos, hogy találsz majd kedvedre valót.

Kép

A csillagjegy, akinek különösen szerencsés változást hoz az életébe a most beköszöntött Bika-szezon

A most beköszöntött Bika-szezon jó pár változást hoz a csillagjegyek életébe!

Kép

Hivatalosan is ez a tavasz legdivatosabb színe: megmutatjuk, hogyan csempészheted be a ruhatáradba

Vidámságot és energiát áraszt magából, nem véletlenül ilyen népszerű.

Kép

10 forró fotó, amit Jake Gyllenhaal barátnője sosem akarná, hogy láss

Jake Gyllenhaal kocka hasáról nem tudjuk levenni a szemünket legújabb filmjében, de nem ez az első ilyen alakalom, mutatjuk a színész eddigi legvonzóbb szerepeit!