Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A szakértők szerint ebből a 4 jelből tudhatod biztosra, hogy a kapcsolatod véget ért

A szakértők szerint ebből a 4 jelből tudhatod biztosra, hogy a kapcsolatod véget ért

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Dolgok, amelyek talán nem tűnnek fel a mindennapokban, pedig egyértelműen arra utalnak, hogy ideje továbblépni...

Egy kapcsolat rendkívül sokrétű, és természetesen az is hozzátartozik, hogy vannak hullámvölgyek közben. A következő jelek viszont vészcsengő módjára akarják tudatni veled azt, hogy ez sajnos nem a számodra megfelelő kapcsolat, és lehet, hogy nem kéne több időt pazarolnod erre a szerelemre... Mi most szakértők segítségével próbáltunk utánajárni a 4 legerőteljesebb jelnek, ami egyértelműen a kapcsolat végét jelzi...

Tojáshéjon sétálva

Természetesen még a legerősebb kapcsolatban is előfordulnak feszültebb időszakok, ám ha úgy érzed, hogy a dolgok szó szerint MINDIG feszültek, mintha mindig lábujjhegyen kellene járnod a partnered körül azért, hogy elkerült a konfliktusokat, akkor érdemes elgondolkoznod azon, hogy biztos ebben a kapcsolatban akarsz-e maradni.

„Ha a fontos és egyértelműen megbeszélendő témák negatív érzéseket, órákig, akár napokig tartó feszültséget generálnak, vagy, ha úgy érzed, hogy van olyan téma, amit tilos felhoznod annak ellenére, hogy fontos lenne megbeszélni, akkor ideje újragondolni a párkapcsolatodat!”

- mondja Marilyn Simmons Bowe, szociális-emocionális tanulás coach.

Több a rossz, mint a jó

Egy kapcsolatban nem lehet mindig minden jó, ez egyértelmű, ám, ha a partnerünk van néhány rossz tulajdonsága, azt könnyen ellensúlyozza a sok jó, ebben valószínűleg mind egyetértünk. A párkapcsolat szempontjából viszont érdemes elgondolkozni azon, hogy milyen arányban vannak a jó és a rossz dolgok. Chloe Ballatore, a How to Find Love and Keep It című könyv szerzője szerint általános szabályként elmondható, hogy azok a kapcsolatok, amelyek több fájdalmat okoznak, mint örömöt, a szakítás felé vezető úton haladnak:

„Senki sem tökéletes, de ha úgy érzed, hogy a partnered tulajdonságai 51%-ban rosszak számodra, akkor valószínűleg vége.”

Csak te teszel a kapcsolatért

Mindannyian más-más készségeket és tulajdonságokat hozunk egy kapcsolatba, ám nem szabad megfeledkezni arról, hogy ugyanannyi energiát kell mindkét félnek belefektetnie a dologba. Lauren Cook-McKay, Divorce Answers házasság- és családterapeutája el is mondta erről a véleményét:

„Ha állandóan te vagy az, aki randikat javasol, telefonál, SMS-t ír, vagy terveket készít, az azt jelenti, hogy valószínűleg te vagy az, akinek fontos, hogy a kapcsolat dinamikája friss maradjon" - mondja.

„Ha az érzelmi szükségleteiddel nem foglalkoznak, és te vagy az egyetlen, aki aktívan próbálja életben tartani a kapcsolatot, az egy biztos jel arra, hogy itt az ideje lezárni a dolgot.”

Nem lehetsz önmagad

Ideális esetben a partnerednek a legjobbat kellene kihoznia belőled, ha viszont úgy érzed, hogy az idő legnagyobb részében színlelned kell, vagy el kell rejtened a valódi énedet azért, hogy biztonságban érezd magad a kapcsolatodban, akkor inkább fuss és ne nézz vissza!

„Ezt a jelzést tényleg nehéz felismerni, csak akkor fog sikerülni, ha teljesen őszinte vagy magadhoz. Hogy ezt kiderítsd, kérdezd meg magadtól, hogy a kapcsolatod jól illeszkedik-e a személyiségedhez, és hogy a partnered segít-e neked abban, hogy önmagad jobb változatává válj. Ha a válasz nem, akkor itt az ideje, hogy szakíts!”

– mondja Lauren Cook-McKay.

Olvasnál még a témában? Akkor katt a galériára!

Galéria / 3 kép

Ennél a 3 csillagjegynél múlik el leggyorsabban a szerelem

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

4 dolog, amit megtanulhatsz az év legjobb alkotásából, A sziget szellemei című filmből

Eddig összesen 84 díjat nyert el, így joggal nevezik az év legjobb filmjének, ráadásul mély mondanivalóval érkezik, amiből még tanulni is lehet.

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.