Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 9.: az Ikrek igyekeznek a saját lábukon állni, az Oroszlánok kisebb konfliktusba kerülnek valakivel

Napi horoszkóp november 9.: az Ikrek igyekeznek a saját lábukon állni, az Oroszlánok kisebb konfliktusba kerülnek valakivel

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 9.

KOS (március 21-április 20)

Zsúfolt napnak nézel elébe a hét közepén, egyik feladat a másikat éri, azt sem tudod, mihez kapj hirtelen. Ahogyan azonban múlik az idő a nap folyamán, te magad is el fogsz ámulni azon, hogy mennyire logikusan vagy képes rendszerezni a tennivalókat, így elég elég jó tempóban sikerül mindent elvégezned. Ha időben végzel a feladatokkal, akkor végre elmehetsz arra a kellemes vacsorára, amelyet a barátnőddel ezer éve próbálsz tető alá hozni. Egyetek finomakat, beszélgessetek az élet nagy dolgairól, a pasikról, a legújabb trendekről, a közelgő Ünnepekről, egyszóval töltekezz a hét további részére! Szebben nem is zárhatnád a mai napot!

BIKA (április 21-május 20)

Nagy terveket szeretnél megvalósítani a hét közepén, eddig azonban nem merted senkinek elmondani, attól féltél ugyanis, hogy a környezeted nem támogat majd az általad elképzeld projekt megvalósításában, mi több, megpróbálnak majd esetleg lebeszélni róla. Mielőtt azonban véglegesíted a döntésedet és belvágnál ebbe a nagyszabású kalandba, érdemes beavatnod legalább egy bizalmas barátodat, akinek adsz a véleményére és el is fogadod tőle a kritikát. Amennyiben változtatást javasol, ne habozz megtenni, hogy minden tökéletes legyen. Ne feledd: nem pont ma kell a Világot megváltanod!

IKREK (május 21-június 21)

Kezd a könyöködön kijönni, hogy mindenki megpróbál beleszólni az életedbe megállás nélkül. Annak ellenére ugyanis, hogy nem kérted, ők folyamatosan körbeugrálnak és nem győznek kéretlenül azzal traktálni, mit és hogyan kellene csinálnod. Mivel te rendkívüli módon zavarónak találod ezt, igyekezz ezeket az embereket diplomatikusan leépíteni és szofisztikált módon, de határozottan megértetni velük, hogy sokkal bölcsebben tennék, ha a saját dolgaikkal foglalkoznának és nem a te életed lenne a középpontban. Ha eléggé tisztelnek téged, meg fogják érteni a mondanivalód lényegét, de ha nem, akkor szép lassan felejtsd el őket, ne ülj fel a sok zavaró embernek magad körül!

RÁK (június 22-július 22)

Roppant fárasztónak találod, hogy egyfolytában mindenki a nyakadba zúdít minden apró feladatot, mivel azonban senkit nem szeretnél megbántani, ezért senkinek nem is mondasz nemet. Miközben azonban a többiek roppant hálásak neked a nagylelkű önfeláldozásodért, ráadásul a népszerűségi indexed is az egeket veri, addig te, magad elúszol a feladataidban, amelyek bizony nem-igen tűrnek halasztást. Nemes dolog a segítségnyújtás, de semmiképp ne feledkezz meg magadról és a te nyugalmadról sem! A saját váradat ugyanis neked kell felépítened, hisz azt senki nem fogja helyetted megtenni, emellett tehát abszolút nem férnek bele plusz terhek, így eggyel több okod van arra, hogy nemet mondj mindenkinek!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki megosztja veled a kételyeit és aggályait egy konfliktussal kapcsolatban, te pedig nem értesz egyet vele. Ennek hangot adsz, ezért közöttetek is lesz kisebb feszültség. Mielőtt azonban teljesen elmérgesedik a helyzet kettőtök között, előtte higgadtan beszéljetek róla, hallgassátok meg egymás véleményét és találjátok meg a közös nevezőt az ügyben. Nem érdemes apró dolgok miatt sebeket ejteni és szerezni csak azért, mert nem tudtok felülemelkedni valamin!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Komoly döntést sikerül meghoznod a hét közepén, amelyen hosszú ideje rágódtál, ám most végre kimondtad, amit ki kellett, ezáltal sikerülhet pontot tenned a dolog végére. Ne rágódj sokáig a dolgon, ne emészd magad azon, hogy mi lett volna, ha máshogy alakul a helyzet és hogy vajon jól döntöttél-e. Tekints a jövőbe, tervezz, igyekezz most az azzal foglalkozni, hogy mindent megtegyél azért, hogy a befolyásolható körülményeket a saját szád íze szerint befolyásold!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A célvonal elérése előtt, az utolsó méteren torpantál meg, emiatt lecsúszol egy nagy lehetőségről. Joggal lehetsz most kissé csalódott, hisz mindennek az oka nem volt más, mint az, hogy nem merted elhinni, bizony te is győzhetsz, ha eldördül a startpisztoly. Ne ragadj azonban bele a szituációba azon rágódva, hogy mit és hogyan kellett volna csinálnod ahhoz, hogy learasd a babérokat, hisz ezesetben nem fogsz tudni megragadni más lehetőségeket, amelyekből még ki lehetne esetleg hozni valamit. Passzívitással nem fogsz semmit sem elérni, ellenben ha a konzekvenciát levonod, tanulsz az előzőekből, s mihamarabb tovább lépsz, még mindig ott lesz a lehetőség, hogy sikerre vigyél más természetű ügyeket. Ne add fel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mindent megteszel azért, hogy ne okozz semmilyen körülmények között csalódást a környezetednek, ennek érdekében sokszor a határaidat is képes vagy átlépni. Ez mind rendkívül nagyrabecsülendő hozzáállás részedről, amennyiben azonban egy pillanatra elegondolsz, rájöhetsz, hogy az életben bizony nem mindenki ilyen. Mások ugyanis korántsem biztos, hogy ugyanazt képesek lennének megtenni érted, mint amit te teszel értük. Épp ezért érdemes meghúznod egy határvonalat és azon belül maradni, annak megfelelően kiválasztva a legközelebbi személyeket -akikért valóban érdemes a "falon is átmenned"-, hogy ki lenne az, aki a bajban segítene neked is. Nem mindegy ugyanis, hogy valaki csupán kihasznál vagy valóban kölcsönösen hajlandó áldozatokat hozni érted!

NYILAS (november 23-december 21)

Túl sok mindent vállalsz fel, mely folyamatokat mind-mind kézben kell tartanod, ez azonban jelentősen növeli a hibázás lehetőségét is, emellett nagy eséllyel nem jut majd időd saját magadra sem. Mielőtt azonban elvesznél a Rengetegben, mindenképp érdemes elgondolkodnod azon, hogy vajon miképp tudnál lejjebb adni a rád hárult felelősségből annak érdekében, hogy minél kisebbre csökkenjen a kockázat. Tekintsd ezt egy jelnek és addig korrigálj, amíg nem lesz nagyobb a baj. Amennyiben ezt sikerül belátnod, abban az esetben ülj tehát le és igyekezd a fejedben uralkodó káoszon úrrá lenni azzal, hogy szép sorjában mindent megoldasz, hisz minél több teher nehezedik rád, annál nagyobb a valószínűsége, hogy egyszer csak összecsapnak a fejed felett a hullámok. Törekedj arra, hogy ezt elkerüld és ne vállalj fel mindent, ami szembejön!

BAK (december 22-január 20)

Kételyek között vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, nem tudod, hogy mi lenne a leghelyesebb döntés. Szíved szerint beállnál a sorba, arra mennél, ami mindenkinek jó, hisz a világért sem szeretnél konfliktusba kerülni senkivel. Ha azonban az eszedre hallgatsz, hangot adsz a véleményednek és ki mersz állni a saját álláspontod mellett. Törekedj arra, hogy olyan kompromisszumos megoldást találj, amely elfogadható a számodra, ugyanakkor mások sem vonhatják kétségbe az emberi értékeidet! Maradj mindig az egyenes úton, akkor biztosan nem fogsz eltévedni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét közepére úgy tűnik, kezd elfogyni a türelmed és a kitartásod, olyasféle feladatot kellene ugyanis megoldanod, ami jelen pillanatban elég kilátástalan sikerrel kecsegtet, emiatt úgy érzed, abszolút nem kifizetődő az általad belefektetett energia. Érthető okokból kezd tehát letörni a lelkesedésed, szíved szerint hagynád veszni az egészet és csak olyasmivel foglalkoznál, ami érdekel vagy ami biztos sikert tartogat. Mielőtt azonban a negatív intuícióid alapján döntenél, mérlegeld, hogy mennyi időt és energiát tettél már a dologba, ezek alapján pedig azt, hogy érdemes-e most feladnod vagy inkább megrázod magad és mész tovább a megkezdett utadon. Hidd el, ha van benned egy kis kitartás, akkor a befektetett energia a végén busásan meg fog térülni, ám attól mert sürgeted az eredményt, az még nem fog előbb megérkezni. Mindennek eljön a maga ideje!

HALAK (február 20-március 20)

Rengeteg megvalósításra váró terv van a fejedben, sok mindent szeretnél csinálni, ám azt is be kell látnod, hogy jelen pillanatban kezdenek összegabalyodni a szálak. Amennyiben ugyanis mindenbe belekezdesz, majd aztán félbehagyod a dolgot, s odébbállsz, abban az esetben hiteledet fogod veszíteni, ezen kívül minden befejezetlen marad. Épp ezért kezeld az általad elkezdett dolgokat a maguk helyén és idejükben, s amit elkezdesz, azt igyekezz is befejezni, méghozzá úgy, hogy később másoknak ne legyen dolga vele, hisz azzal konfliktus helyzetek sorát teremtheted magad körül. Igyekezz egy viszonylagos rendet fenntartani magad körül!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!