Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 7.: az Ikrek nehezen lépnek ki bizonyos szituációkból, az Oroszlánok könnyen megtalálják a közös hangot valakivel

Napi horoszkóp november 7.: az Ikrek nehezen lépnek ki bizonyos szituációkból, az Oroszlánok könnyen megtalálják a közös hangot valakivel
A nap cikke

Nagyon úgy tűnik, hogy igaz: összejött a Bridgerton két sztárja a való életben

Ezek a fotók most ismét nagy figyelemnek örvendenek, és egyre többen vélik úgy, hogy egy párt alkot a két sztár.

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 13.: a Bikák hatalmas lendületet kapnak, a Skorpiók elhamarkodottan ítélkeznek

A hét első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

9 dolog, amit a pasik csak akkor csinálnak, ha nagyon szerelmesek

Sokszor nehéz különbséget tenni vonzalom és igaz szerelem között, pedig óriási különbség van a kettő között, ami a férfiak esetében még inkább igaznak mondható.

Olvasd el!

Julia Roberts elárulta, mi történt a Micsoda nő álompárjával 23 évvel később: nem erre a válaszra számítottunk

Spoiler Alert: jobb, ha bekészíted a zsepiket, mielőtt elolvasod a színésznő válaszát...

Olvasd el!

Palvin Barbi gyönyörű erdei tündérnek öltözött: elképesztő szettben jelent meg

A magyar modell mindig meg tudja lepni a rajongókat.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki május végén megtapasztalja az igazi jólétet: váratlan gazdagság éri őket!

A májusi eső aranyat ér – szól a mondás. Ez pedig valóban manifesztálódni fog ebben a hónapban!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 7.

KOS (március 21-április 20)

Nagyobb jelentőséget tulajdonítasz valaminek, ami nem biztos, hogy akkor problémát okoz majd, mint amennyire tartasz tőle. Mivel rendelkezel elegendő tudással és tapasztalattal, nem kell emiatt görcsölni és ennyire drámaian felfogni a helyzetet, egyszerűen csak arra koncentrálj, hogy a legjobb tudásod szerint úgy oldd meg a feldatot, hogy az se neked, se másoknak ne okozzon semmiféle csalódást. Higgy magadban, bízz az elmúlt években megszerzett tapasztataidban – és menni fog minden, mint a karikacsapás! S ha megpróbálod kissé lazábban kezelni az ügyet, lehetséges, hogy még egyszerűbben lezárhatod az egészet!

BIKA (április 21-május 20)

Ne legyél elégedetlen a jelenlegi életeddel. Most itt kell tartanod, ahol éppen vagy, de ennek is megvan a maga oka. Amennyiben többet szeretnél elérni, áldozatokat kell hoznod érte. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy csak úgy az ölébe hullik bármi, amit megkíván. Te is ebbe a kategóriába tartozol, meg kell dolgoznod mindenért, mert nincs ingyen ebéd. Pontosan ezért kell büszkének lenned arra, amit eddig elértél, hiszen semmin nem ajándékba kaptál, hanem minden a két kezed munkáját dicséri.

IKREK (május 21-június 21)

Az a személy vagy, aki nagyon nehezen tűri a változást, s aki a végsőkig ragaszkodik bizonyos dolgokhoz, amelyek megszokottá váltak a számára. Akkor sem akarsz kilépni egy-egy szituációból, ha az már láthatóan nem ígér semmilyen hasznot, hanem egészen az utolsó pillanatig kitartasz. Talán abban bízol, hátha jön egy isteni szikra, s máris kedvezőbben alakulhatnak az események. Ne akarj azonban ennyire görcsösen szorongatni semmit, ha az csak hátráltat abban, hogy továbblépj és nyithass új dolgok felé. Hidd el, vannak bizonyos szituációk, amelyeket jobb mihamarabb elengedni.

RÁK (június 22-július 22)

Borzasztóan kimerítő, meglehetősen bonyolult feladatot sikerült megoldanod, ami kivett belőled minden energiát. Emiatt kimerültek a belső tartalékaid, és úgy érzed, hogy most képtelen vagy bármit csinálni. Ne is erőltesd a dolgot, szánd inkább a mai napon arra, hogy kipihend magad, mert nem tudhatod, hogy mikor jön szembe egy újabb kihívás, amelynek csak teljes erőbedobással tudsz majd megfelelni. Éppen eleget dolgoztál eddig, így senki nem fog ferde szemmel nézni rád, ha így zárod a hétvégét!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Teljesen felvillanyoz és izgalommal tölt el az, hogy akad valaki a környezetedben, akivel rövid idő alatt megtaláltad a közös hangot, ezért úgy gondolod, ebből még akár sokkal szorosabb kapcsolat is kialakulhat. Fogd vissza azonban magad, és először is próbáld felmérni, hogy az adott személy mit lát benned. Vajon csak felszínes érdeklődést mutat irántad – vagy ennél többet akar? Egyelőre nem tudni, ezért ne éld bele magad a dologba. Helyezkedj inkább várakozó álláspontra, mert előbb-utóbb úgyis kiderül, mik a szándékai, de te egyelőre ne add ki magad.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nehezen viseled az egy helyben álldogálást, szeretnéd felkavarni kicsit az állóvizet és ehhez most jött el a legmegfelelőbb pillanat. Mérlegeld, mire van szükséged a változáshoz, s mitől érdemes megszabadulni! Bár nem mindenki fog örülni ennek, mert a szeretteid féltenek, de igyekezz az értésükre adni, hogy pontosan tudod, mit csinálsz, és ha elhasalsz, az is a te bajod lesz! Ne késlekedj, cselekedj, egyszer élsz, miért ne használnád ki?! Amennyiben valóban szükségét érzed és biztos vagy a dolgodban, mondd ki, amit ki kell, ám arra azért ügyelj, hogy ne hozz meggondolatlan döntéseket!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Komoly esélyt kapsz arra, hogy mások előtt is bizonyítsd a rátermettségedet és a bátorságodat, hisz olyan szituáció adódik, amikor rajtad a világ szeme. Rendkívül nagy lendületet ad az, hogy hirtelen mindenki téged figyel, ezért nem ijedsz meg ettől a szituációtól, s az sem zavar, hogy ezúttal sokak számára jól hallhatóan kell hallatnod a hangodat. Bánj azonban óvatosan ezzel a lehetőséggel, s igyekezz a dolgokat alaposan átgondolni, mert magadnak és a környezetednek is tartozol azzal, hogy a legjobbat hozod ki ebből az ügyből.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem hagy nyugodni egy bizonyos dolog, amellyel kapcsolatban folyamatosan azt érzed, hogy muszáj utánajárnod, hisz akkor fogsz csak valamelyest megnyugodni, ha kiderül az igazság. A bizonytalanságnál mindenképpen jobb, ha megtudod, mi van a háttérben, ám arra is fel kell készülnöd, hogy ez a kutakodás visszaüthet. Például a rosszul feltett kérdéseiddel súlyosan megbánthatsz másokat. Lehet, hogy jobban jársz, ha csak türelmesen várakozol, mert aminek ki kell derülnie, az előbb-utóbb ki is fog és nem kell különösebben erőltetni dolgot. Nem volt még olyan rejtély a történelemben, amelyre soha nem derült volna fény!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan döntés előtt állsz, amelyet régen meg kellett volna már hozni, ám egészen idáig megpróbáltad a fejedet homokba dugni, s addig húzni az időt, ameddig csak lehet. Hát, eddig lehetett, s nem tovább. Ezzel egyébként te is tisztában vagy, miként azzal is, ha tovább halogatod a dolgot, annak végül elég kellemetlen következményei lehetnek. Igyekezz tehát a sarkadra állni és mondj végre valamit! Hidd el, utána nagyon meg fogsz könnyebbülni. Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Mostanra untad meg azt, hogy céltalanul állsz egy dominósor közepén, ahol semmi említésre méltó nem történik az életedben, ugyanazokat a köröket futod minden áldott nap. Borzasztóan egysíkúnak érzed a napokat, amelyek monotonitása miatt már kezdesz némi apátiával tekinteni mindenre. Egykedvűséged a környezetednek is elég hamar feltűnik, amit szóvá is tesznek, alapvetően ugyanis magas fordulatszámon pörgő személynek ismernek. Ez elegendő jel neked arra, hogy akard a változást, hogy kitörj ebből a szürkeségből és alkoss valami olyan maradandót, amiről még sokáig fognak beszélni. Találj magadnak új kihívást, s lépj ki abból a bizonyos dominósorból, de vigyázz, hogy közben ne dönts fel a többieket. Utána büszkén mondhatod el, hogy most már a magad útját járod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mivel pontosan tudod, hogy a mai nap a határidő egy bizonyos feladat befejezésére, ezért eszeveszett kapkodásba kezdesz, hisz folyamatosan ott ketyeg az óra a fejedben, s bármikor megszólalhat, jelezve, hogy lejárt az idő. Mielőtt azonban a nagy rohanásban fejjel mennél a falnak, a lehető leggyorsabban ki kell dolgoznod egy megfelelő tervet, meg kell találnod a megfelelő taktikát ahhoz, hogy a lehető legtökéletesebb eredményt produkálhasd – lehetőség szerint még időben. Meg tudod csinálni, hinned kell csupán abban, hogy megvan benne a kellő tudás, talpraesettség és magabiztosság ahhoz, hogy végül mindenki elégedett lehessen, magadat is beleértve. Hajrá!

HALAK (február 20-március 20)

Általában semmit nem szeretsz úgy lezárni, hogy ne a te elképzeléseid szerint alakuljanak az események, most mégis bele kell törődnöd: ezúttal nem jártál sikerrel. Ez meglehetősen bosszant, de jobb, ha tudomásul veszed, hogy már tudsz változtatni a dolgon. Ne legyen azonban emiatt lelkiismeret-furdalásod, hiszen te mindent megtettél a siker érdekében, ám nem vagy Mindenható, nem tudsz csodát tenni, mi több, esetenként még hibázhatsz is. Ne csüggedj tehát, mert legközelebb majd biztosan jobban sikerül!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép

6 ártalmatlannak tűnő tünet, amit valójában betegségre utal

Érdemes megnézetni magadat egy orvossal, ha az alábbiak közül bármit viszonylag gyakran tapasztalsz.

Kép

MINDEN, amit látnod kell májusban a Disney+-on

A streamingszolgáltató platformjára izgalmas sorozat, megható film és exkluzív dokufilm is felkerült az utóbbi hetekben: ne hagyd ki ezeket!

Kép

6 különleges, ám kevésbé ismert gyümölcs, mely rendkívül jótékony hatással lehet szervezetedre

Ha gyümölcsről van szó, mindenkinek a klasszikus téli kedvencek, így az alma, banán és a mandarin, illetve a nyári vitaminbombák, például az eper, a málna vagy az ananász jut eszébe. Pedig mégis mennyi olyan egzotikus másfajta gyümölcs van, ami bár kevésbé elterjedt és ismert, mégis valódi ízbomba, és igen jótékony hatású is lehet a szervezetre nézve!

Kép

6 jel, hogy olyan kapcsolatot erőltetsz, aminek nincs értelme

Nem könnyű beismerni magunknak, hogy olyan ember mellett kötöttünk ki, aki valójában nem tehet minket boldoggá hosszútávon, de ha az alábbi jeleket észreveszed magadon, az már mindenképpen szakító-ok!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!