Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 22.: az Oroszlánok nehéz döntést hozhatnak meg, a Skorpiók a racionalitás mintaképei

Napi horoszkóp november 22.: az Oroszlánok nehéz döntést hozhatnak meg, a Skorpiók a racionalitás mintaképei
A nap cikke

Napi horoszkóp április 29.: az Ikreknek éles helyzetben kell feltalálniuk magukat, a Skorpióknak motivációra van szükségük a feladataik elvégzéséhez

A hét első napja is számos izgalmat tartogat számodra, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek a május az év legszerencsésebb hónapja lesz: valóra válik a legnagyobb álmuk!

A májusi eső aranyat ér! Valakinek pedig tényleg ezt hozhatja a tavaszi szezon legszebb és legcsodálatosabb hónapja.

Olvasd el!

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Olvasd el!

Ez a 3 vitamin veszélyes is lehet, ha túl sokat veszel be belőle: hányást és még belső vérzést is okozhat

Bizony, nem árt óvatosan bánni velük!

Olvasd el!

A rajongók aggódnak: Justin Bieber nyilvánosan tört ki zokogásban - FOTÓ

A rajongói kommentek százezrei záporoztak Justin Bieber szelfije alá, ami valóban aggodalomra adhat okot, hiszen egyértelműen sírt.

Olvasd el!

Felszolgálók kitáltaltak: Ezek a sztárok adják a legtöbb és a legkevesebb borravalót

Az, hogy valakinek a bőre alatt is pénz van, még nem jelenti azt, hogy szívesen is ad belőle másoknak.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 22.

KOS (március 21-április 20)

Ugyan elég magabiztosan tetted a dolgodat egy bizonyos helyzetben, most mégis hirtelen elfog a bizonytalanság, s bár meg voltál győződve róla, hogy nem érhet váratlan meglepetés, ma ez másképp alakul. Abszolút érthető a megingásod, hisz fontos számodra ennek a bizonyos ügynek a pozitív végkimenetel. Amennyiben nem tudsz felülemelkedni a bizonytalanságon és a kérdőjelek csak halmozódnak benned, abban az esetben érdemes tanácsot kérned valakitől, akiben meg is bízol és a segítségedre is lehet. Azon az úton, amin elindultál, muszáj végigmenned, higgy te hát abban, hogy ahol győzni lehet, ott te győzni is fogsz!

BIKA (április 21-május 20)

A hét második napján nyakig állsz a tennivalókban, azt sem tudod, mihez kezdj a sok feladattal. Szerencsére azonban váratlanul mégis olyan segítséget kapsz, amelynek révén el tudsz indulni a megoldás felé vezető úton. Hálás lehetsz az illetőnek, épp időben jött ugyanis ahhoz, hogy ne fulladj bele a nagy sodrásba. Miután pontot tettél valamennyi, mára vállalt feladat végére, ne gondolkodj este nagy programokban, ejtőzz a kanapén, nézz meg egy, az Ünnepekre hangoló filmet vagy rendelj egy pizzát és dekoráld az otthonodat karácsonyi díszekkel. Hidd el, seperc alatt itt a Szenteste!

IKREK (május 21-június 21)

Nagyon kezdesz elfáradni a nagy rohanásban, úgy tűnik, nem maradt energiád arra, hogy elérd a célodat. Most kell leülnöd, most kell összeszedned magad, most kell végiggondolnod, hogyan tudnál valahonnan erőt meríteni ahhoz, hogy tisztességgel be tudd fejezni a megkezdett folyamatot. Meg kell adnod magadnak az esélyt arra, hogy önbizalommal, kitartással és logikával elérd, amit olyan nagyon szeretnél. Amennyiben szükségét érzed, pihenj egy keveset, tedd félre a problémáidat és olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek legalább egy időre elvonják a figyelmedet.

RÁK (június 22-július 22)

Mindent mértani pontossággal elterveztél annak érdekében, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, nagy bosszúságodra azonban a vártnál jóval lassabb a tempó, amellyel haladni tudsz. Mielőtt azonban kétségbeesnél, hogy az egészet deficittel zárod, s ezért inkább lehúznád a rolót, nyugodj meg és gondolj bele, mi mindent tettél már eddig is. Annyi munka, energia és matekozás van benne, hogy egyszerűen nem sülhet el rosszul. Ne ijedj meg a szembejövő akadályoktól, csupán arra ügyelj, hogy biztos lábakon állj, el ne fújjon az első fuvallat! Menni fog, csak bízz magadban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Régóta halogatsz egy nagyon nehéz döntést, amin már hosszú ideje rágódsz, ám mivel félsz a következményektől, épp ezért tolod magad előtt az egészet. Mivel azonban örökké nem halogathatod a dolgot, hisz csak hátráltatja az életedet, épp ezért szánd el magad, állj a sarkadra és mondd ki, amit már jó ideje ki kellett volna mondanod. Lehet, hogy kemény szavak lesznek ezek, de hidd el, minden érted történik és hosszú távon a te érdekeidet szolgálja. Csupáncsak tudnod kell bánni bizonyos helyzetekkel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki iránt gyengéd érzelmeket táplálsz, ő azonban nem tud róla, így tehát érdemes a legalkalmasabb pillanatra várnod és tudatnod vele, hogy a személye bizony nem közömbös számodra. Amennyiben kölcsönös a szimpátia, jól fogadja majd a kezdeményezést és ha mindketten úgy érzitek, közelebb is kerülhettek egymáshoz. Persze nem kell ajtóstól rontani a házba, mert ha túl rámenős vagy, csak elkergetheted akaratlanul is az illetőt. Ezért csak óvatosan nyomulj annak érdekében, hogy ne forduljon visszájára a dolog. Légy türelmes és meglátod, a várakozás meghozhatja a gyümölcsét!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bár nem egy anyagias beállítottságú ember, ma mégis nagy bosszúsággal tölt el az, hogy váratlan anyagi kiadás rövidíti meg a bankszámládat. Általában nem sajnálod a pénzt semmire, amit hasznosnak találsz, ezúttal azonban rajtad kívülálló okok miatt kell a tartalékaidhoz nyúlni és ez az, ami különösen bosszant. Nem érdemes ezen azonban hosszasan agonizálnod, hisz ha e vagy vele foglalva, akkor sincs más választásod, a terheket neked kell állnod. Oké, megtörtént, fizess és lépj tovább, ne rontsd el a hangulatodat azzal, hogy túl sokáig emészted magad!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Általában te vagy a racionalitás mintaképe, határozottan és gyorsan hozol döntéseket, ezért sokan hozzád fordulnak segítségért, ha olyan szituációba keverednek, amelyet saját erőből nem tudnak megoldani. Méltán lehetsz büszke magadra, légy azonban óvatos, hisz nem biztos, hogy minden helyzetet jól látsz át. Kívülállóként ugyanis könnyű a szavakkal játszani, a következményekkel azonban nem neked kell számolnod. Kizárólag olyan tanácsot adj tehát, amelyről biztosan tudod, hogy mások hasznára fog válni. Ha a következményeket illetően bizonytalan vagy, abban az esetben ne vállalj felesleges felelősséget!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második napján a legnagyobb meglepetésedre valaki segítséget nyújt egy olyan ügyben, megy hozzásegíthet ahhoz, hogy jól jöhess ki egy bizonyos helyzetből. Mivel szíved szerint te is lezárnád az ügyet, így jobban teszed, ha hallgatsz a szavára, elfogadod a javaslatait, hiszen az illető biztosan nem akar rosszat neked, másrészt jelen pillanatban úgysincs más választásod, hiszen a magad erejéből csak igen nyögve-nyelősen tudtál volna kikeveredni a dologból. Még jó, hogy van melletted valaki, aki kirántotta a szekeredet a kátyúból!

BAK (december 22-január 20)

A hét második napja a legalkalmasabb arra, hogy végre lezárhass valamit, ami megoldatlansága okán hosszú ideje zavart már. Válassz tehát egy megkérdőjelezhetetlen taktikát és szabadulj meg a rád nehezedő tehertől. Egészen idáig folyton azon járt az eszed, hogy meddig tart még, mikor lesz vége és vajon milyen eredménnyel zárul, ma azonban végleg pontot tehetsz a dolog végére. Mostantól egy darabig biztosan nem lesznek álmatlan éjszakáid!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valami azt súgja a füledbe folyamatosan, hogy érdemes lenne más területeken is kipróbálnod magad, a jelenlegi pályaszakaszon nem igazán motivál ugyanis semmi, így nem nagyon tud már lázba hozni egy új projekt sem. Lassan jön azonban az év vége, könnyen lehet, hogy ez az, ami a fáradtságod és a motiválatlanságod oka lehet, hisz egész évben egyik feladat érte a másikat, te pedig nem győztél különböző nyomások alatt teljesíteni. Ne fordíts tehát hátat mindennek és mindenkinek, adj időt magadnak arra, hogy kiforrjon, ez egy pillanatnyi fáradtság vagy valóban kiégtél! Majd akkor ráérsz a váltáson gondolkodni, ha a végső következtetés az, hogy lépned kell!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy tűnik, eléggé ingoványos talajra tévedtél, a hét második napján rengeteg ugyanis az akadály és az olyan külső hatás, amire nincs számottevő befolyásod. Igyekezz azonban kizárni mindent és koncentrálj a jelenlegi feladatodra, hisz ha lankad a figyelmed, megcsúszhatsz és elhasalhatsz. Így könnyen összetörheted magad, s egyre messzebb kerülsz a kitűzött célodtól. Semmi mással ne törődj ma tehát, csakis azzal, hogy legyél végre túl a dolgon. Hidd el, a hegy nem megmászhatatlan, csak kell hozzá egy kis vakmerőség és akaraterő!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

Liptai Claudia 17 éves lánya esküvői ruhában pózolt: Pankából gyönyörű nő lett

Gesztesi Panka Sára még csak júliusban tölti be a tizennyolcat, de máris profi modellkarrier előtt áll.

Kép

A B-vitamin hiányának tünetei: Hogyan lehet felismerni és kezelni?

Ismered a B-vitaminok rendkívül fontos szerepét a tested működésében, de azt tudtad, hogy a B-vitamin hiánya számos kellemetlen tünetet okozhat?

Kép

Unod a kanapéd? Így varázsold újjá!

Kapásból 6 pofonegyszerű ötletünk is van arra, hogyan varázsolhatsz teljesen új darabot stílustalan kanapédból.

Kép

A nézők szerint ezek a legrosszabbak! Elrontott filmes plakátok, amik elspoilerezték a csattanót

Na ez ám a csalódás! Nem elég, hogy spoiler, de egyenesen a gyártóktól: ezek a filmtörténet legrosszabb filmes plakátjai!

Kép

7 frizura, amire a francia nők esküsznek 2024-ben

Íme 7 könnyedén lemásolható frizuratrend 2024-re, amik a francia nők kedvenceik!

Kép

Nosztalgiázzunk! Így néznek ki most a Barátok közt régi szereplői

Hihetetlen, hogy 26 éve indult a sorozat, ahogy az is, hogy már 3 év telt el az utolsó epizód óta.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!