Horoszkóp
Életstílus
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Napi horoszkóp november 13.: a Szüzek megvalósíthatják a terveiket, a Vízöntők kikapcsolódhatnak végre

Napi horoszkóp november 13.: a Szüzek megvalósíthatják a terveiket, a Vízöntők kikapcsolódhatnak végre
Olvasd el!

Nosztalgikus időutazás: neked is volt gyerekként emlékkönyved?

Ha neked is volt anno emlékkönyved, és ennyi év elteltével is megvan, rendkívül szerencsés vagy!

Olvasd el!

Koktélruha dress code kisokos: 5+1 tipp, hogy egy partin se lógj ki a sorból!

Ha koktélruháról van szó, ne állj meg a kis feketénél. Inkább tündökölj egy, a személyiségedhez legjobban passzoló darabban!

A nap cikke

Híres színészek, akik egy filmen vagy sorozaton belül több karaktert is alakítottak

Néha megesik, hogy egy színész még egyszer lehetőséget kap ugyanabban a filmben vagy sorozatban, máskor eredetileg is az volt a terv, hogy több karakter szerepében tűnik fel.

május 26

kos 03.21 - 04.19

Nagy terveid vannak, de nem mered még senkinek...

bika 04.20 - 05.20

A mai nap a nosztalgia ideje, rég nem...

ikrek 05.21 - 06.21

Agyonbonyolítod a dolgokat, egyszerűen megválaszolható kérdésekből is képes...

rák 06.22 - 07.22

Bár úgy indulsz neki valaminek, hogy magad sem...

oroszlán 07.23 - 08.22

Csavaros logikádnak és tapasztalataidnak köszönhetően sikerrel mentesz meg...

szűz 08.23 - 09.22

Olyan helyzetbe kerülsz, ahol az határoz meg mindent,...

mérleg 09.23 - 10.22

Olyasféle megoldáson töröd a fejed egy bizonyos dologgal...

skorpió 10.23 - 11.21

Új kihívással vár a hét utolsó napja, melynek...

nyilas 11.22 - 12.21

Hirtelen felindulásból, fejjel a falnak rohanva kívánsz megoldani...

bak 12.22 - 01.19

Olyan ismerősök vesznek körül a hétvégén, akikkel nagyon...

vízöntő 01.20 - 02.18

Szinte már magadénak tekinted az eredményt, épp ezért,...

halak 02.19 - 03.20

A hétvége a pihenésről szól, ennek ellenére neked...

Elolvasom végig Megnézem
Olvasd el!

Már meg is van a nyár legmenőbb matraca! Ezzel biztosan kitűnsz a strandtömegből

Nem csoda, hogy ezt tartják az idei nyár legklasszabb matracának!

Olvasd el!

Az alábbi fotók bizonyítják, hogy a Trónok harca és a Shrek jobban hasonlítanak egymásra, mint hittük volna

Ki gondolta volna, hogy a sorozat és gyerekkorunk kedvenc rajzfilmje között ennyire sok a hasonlóság?

Olvasd el!

Ez a vicces képregény bizonyítja, milyen vicces az élet egy macskával

Az alábbi illusztrációk megmutatják, hogyan telnek a hétköznapok egy vicceskedvű macska társaságában!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, izgalmas üzeneteket rejtenek ugyanis az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 13.

KOS (március 21-április 20)

Noha nem nagyon vagy a szakadék szélén történő egyensúlyozás híve, ma mégis olyan helyzetbe kerülsz, ahol muszáj kockáztatnod, hisz pontosan tudod, hogy másképp nem fogod tudni elérni az általad kitűzött célodat. A siker érdekében vonatkoztass el a veszélyzónától, igyekezz csak és kizárólag a feladatra koncentrálni és meglátod, meg se kottyan majd a dolog! Ha sikerrel abszolváltad a feladatot, nyugodtan fújd ki magad és ünnepeld meg azt, hogy sikerült levetkőznöd a félelmeidet, azokat a félelmeket, amikkel azelőtt szembe se mertél nézni. Szép munka, így kell ezt csinálni!

BIKA (április 21-május 21)

Bár elég keményen küzdesz valamiért, arra kell rájönnöd, hogy szép számmal akadnak körülötted olyanok, akik csupán a babérokat kívánják learatni. Mivel azonban téged sokkal több rafinériával áldott meg a sors, igyekezz némi furfanggal túljárni az eszükön, hogy később csak pisloghassanak, hogy mégis, hogyan sikerült egyedül ilyen magasságokba jutnod és ők miért csúsztak le a dobogóról. Amiért te dolgozol meg, azt jogodban áll védelmezni, a mag, amit elvetettél, az ugyanis neked terem majd gyümölcsöt azok helyett, akik munka ürügyén csupán a napot lopták!

IKREK (május 22-június 21)

Pillanatnyi figyelmetlenségedből adódóan olyasfajta hibát vétesz, ami borzasztóan megrémít, hisz nem kis felelősség van a válladon. Mielőtt azonban úrrá lenne rajtad a kétségbeesés, nyugodj meg és higgadtan gondold végig, hogyan is tudnád helyrehozni a dolgokat, még mielőtt bárki felelősségre vonhatna emiatt. Nincs az a hiba, amit megfelelő koncentrációval helyre ne lehetne hozni és nincs olyan ember, aki eddigi élete során legalább egyszer ne hibázott volna, épp ezért felesleges ostoroznod magad, nem te vagy az egyetlen, aki megbotlott. Ebből is tanultál valamit, vond le a konzekvenciát és nyugodt lelkiismerettel lépj tovább!

RÁK (június 22-július 22)

A környezetedben köztudott a tény, hogy segítőkészséged nem ismer határokat, akárki akármivel keres fel, rögtön mindent hátrahagyva rohansz és minden tőled telhetőt megteszel a bajbajutottakért. Ez rendkívül nemes tulajdonság, ugyanakkor jobb lesz, ha óvatosabban jótékonykodsz, hisz sajnos akadnak olyanok is, akik abszolút kihasználnak és a hátadon felkapaszkodva szeretnék a hegycsúcsot elérni. Járj nyitott szemmel és igyekezz észrevenni azokat az érdekembereket, akik csak haszonszerzés céljából legyeskednek körülötted! Okos vagy, ne engedd, hogy átrántson bárki a ló túloldalára!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bár mindened megvan, semmiből nem szenvedsz hiányt, látszólag igazán felhőtlenül, irigylésre méltóan éled mostanában az életed, mégis úgy érzed, nem kerek minden. Látszólagos boldogságod beárnyékolja valami, amin csak te tudsz változtatni. Mivel nem igazán szeretnéd, ha a tágabb környezeted tudomást szerezne arról, ami bánt, keress valakit, akiben teljes mértékben megbízol és kérj tanácsot, hogyan is lehetne ezt a bizonyos problémát megoldani. Ha elég őszintén tartasz tükröt magad elé, talán te magad is rájöhetsz, hogyan oldd meg a helyzetet, de ketten biztosan hatékonyabbak lesztek. Olyan személyt keress, aki nem élne vissza soha a bizalmaddal! Ne félj, ha megoldódik az ügy, akkor valóban felhőtlenül élheted az életed!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ez a nap a legalkalmasabb arra, hogy megvalósítsd azokat a terveket, amelyek már hosszú ideje, mintegy puzzle-ként álltak össze benned, eddig csupán csak a körülmények nem tették lehetővé azt, hogy nyélbe üthess mindent, amin régóta dolgozol. Épp ezért, mivel ma jött el a megfelelő alkalom, ne habozz, indulj el és valósítsd meg az álmaid, hisz most semmi nem állhat a siker útjába. Vigyázz, mert ha sokat hezitálsz, nagyon könnyen kicsúszhat a kezedből és borzasztóan bánni fogod, hogy nem cselekedtél időben! Ne feledd: amit ma megtehetsz, azt ne halaszd holnapra!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Megnyugtat a tudat, hogy bármerre mész, bármit csinálsz, akármilyen nehéz feladattal is küzdesz, van valaki, akire mindig számíthatsz. Nagyon fontos, hogy legyen az életedben egy személy, aki minden körülmények között a hátad mögött áll, hisz így egész nyugodtan vállalkozhatsz bármire a józan ész határain belül. Igyekezz éreztetni ezzel a bizonyos őrangyallal, hogy borzasztóan hálás vagy a támogatásért és ez a fajta védelmező pajzs részedről is abszolút használható, tehát ha bajba kerülne, rád minimum számíthat. Becsüljétek egymást, mert ritka az ilyen önzetlen, feltételek nélküli szeretet

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje álmodozol a sikerről és a csillogásról, szeretnéd te is élvezni a munkád gyümölcsét, mindennél jobban vágysz az elismerésre. Ahhoz azonban, hogy bármifajta sikert elérhess, hogy bezsebelhesd a környezeted elismerését, tenned is kell valamit. Találd ki, hogy mi az, amiben sikeres szeretnél lenni, vedd fel a cipőt, kelj fel a karosszékből és indulj el az úton, hisz megtett út és leadott energia nélkül örök álom marad az, amire mindennél jobban vágysz. A célod nem elérhetetlen, csupán csak dolgozni kell érte keményen és kitartóan, meglátod, megéri a fáradtság, ha cserébe a dobogó legfelső fokán állhatsz!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy hozzád közelálló személy igen kellemetlen témában kéri ki a véleményed, te pedig hirtelen nem is tudod, hogyan reagálj, hogy sem bántó sem pedig nyers ne legyél. Ha jobban belegondolsz azonban, rá kell jönnöd, hogy nyilván nem véletlen, hogy hozzád fordult a témában, így tehát ad a véleményedre. Mielőtt meggondolatlanul kimondasz bármit, igyekezz összeszedni a mondanivalód és szofisztikáltan, semmiképp bántóan, de mégis lényegi mondanivalót tartalmazóan elmondani az álláspontod. Ha van benned egy kis tapintat, biztosan nem jöhetsz ki rosszul a helyzetből!

BAK (december 22-január 20)

Csak mert nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogy előre eltervezted, még
nem kell feladnod az ügyet és másfelé indulni! Gondold végig higgadtan, hogyan tudnál hatékonyabban működni, szedd össze azokat a szempontokat, amelyek mentén haladva ki tudod köszörülni a csorbát és megcsillanhat némi részeredmény, amely lendületet adhat a továbbiakban. Egyszerűen csak zárj ki mindent és koncentrálj, végülis nem a reltivitáselméletet kell újra kitalálnod! Menni fog, csak kitartás és akaraterő kérdése az egész! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Bár mégcsak a hét második napjára ébredsz, mégis úgy érzed, teljesen elfogytak az energia raktáraid, nincs erőd semmihez, nem érzed a motivációt a munkához sem. Mivel azonban több fronton is meg kell felelned, jobb, ha még azelőtt töltődsz fel, mielőtt lemerülsz. A mai napot szánd saját magadra, igyekezz mihamarabb letudni a kötelezettségeid, majd keress valami olyan elfoglaltságot, amely erőt adhat a hét további részére. Olvass, jógázz, shoppingolj vagy egyszerűen csak tedd fel a lábad a kanapén egy pohár bor társaságában!

HALAK (február 20-március 20)

Bár semmiképp nem vagy a tisztességtelen játék híve, a mai napon mégis olyasféle furfangra lehet szükséged, amely hozzásegíthet ahhoz, hogy végre elérd a korábban kitűzött célod. Ne stresszelj, nyugodtan tegyél meg minden lépést és ha úgy érzed, haszáld a kulcsot, mert másképp egyetlen ajtó sem fog kinyílni számodra, mely végül elvezet a kincseskamráig. Légy résen, mert nem tudhatod, melyik pillanatban lehet szükséged a trükkjeidre!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

május 26

kos 03.21 - 04.19

Nagy terveid vannak, de nem mered még senkinek...

bika 04.20 - 05.20

A mai nap a nosztalgia ideje, rég nem...

ikrek 05.21 - 06.21

Agyonbonyolítod a dolgokat, egyszerűen megválaszolható kérdésekből is képes...

rák 06.22 - 07.22

Bár úgy indulsz neki valaminek, hogy magad sem...

oroszlán 07.23 - 08.22

Csavaros logikádnak és tapasztalataidnak köszönhetően sikerrel mentesz meg...

szűz 08.23 - 09.22

Olyan helyzetbe kerülsz, ahol az határoz meg mindent,...

mérleg 09.23 - 10.22

Olyasféle megoldáson töröd a fejed egy bizonyos dologgal...

skorpió 10.23 - 11.21

Új kihívással vár a hét utolsó napja, melynek...

nyilas 11.22 - 12.21

Hirtelen felindulásból, fejjel a falnak rohanva kívánsz megoldani...

bak 12.22 - 01.19

Olyan ismerősök vesznek körül a hétvégén, akikkel nagyon...

vízöntő 01.20 - 02.18

Szinte már magadénak tekinted az eredményt, épp ezért,...

halak 02.19 - 03.20

A hétvége a pihenésről szól, ennek ellenére neked...

Elolvasom végig Megnézem
Készítsd el Audrey Hepburn kedvenc spagettijét

Audrey Hepburn imádott enni, mégis szigorú szabályok mentén étkezett, hogy megtartsa légies karcsúságát. De az otthoni főzőcskézéssel kapcsolatban, nem ő jutna elsőre eszünkbe. Pedig…

Az alábbi fotók bizonyítják, hogy a Trónok harca és a Shrek jobban hasonlítanak egymásra, mint hittük volna

Ki gondolta volna, hogy a sorozat és gyerekkorunk kedvenc rajzfilmje között ennyire sok a hasonlóság?

Ez a vicces képregény bizonyítja, milyen vicces az élet egy macskával

Az alábbi illusztrációk megmutatják, hogyan telnek a hétköznapok egy vicceskedvű macska társaságában!

Napi horoszkóp május 26.: a Szüzek a környezetük bizalmát élvezik, a Skorpiókra új kihívás vár

A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod, mit üzentek neked a csillagok!

Híres színészek, akik egy filmen vagy sorozaton belül több karaktert is alakítottak

Néha megesik, hogy egy színész még egyszer lehetőséget kap ugyanabban a filmben vagy sorozatban, máskor eredetileg is az volt a terv, hogy több karakter szerepében tűnik fel.

Koktélruha dress code kisokos: 5+1 tipp, hogy egy partin se lógj ki a sorból!

Ha koktélruháról van szó, ne állj meg a kis feketénél. Inkább tündökölj egy, a személyiségedhez legjobban passzoló darabban!

Fizess elő mielőbb a JOY magazinra, hogy a strandon már minket olvashass! Lapszámonként most 545 Ft helyett 345 Ft-ért

Csak 1035 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem