Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 3.: a Bikák túl sok feladatot vállalnak magukra, a Szüzek számára új szerelem helyeződik kilátásba

Napi horoszkóp január 3.: a Bikák túl sok feladatot vállalnak magukra, a Szüzek számára új szerelem helyeződik kilátásba
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

Ilyen lesz a szerelmi életed a héten a Tarot kártya jóslata alapján

Február közepén már megünnepeltük a Valentin-napot, de mit tartogat számodra ez a hét szerelem terén? Máris kiderül.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 3.

KOS (március 21-április 20)

Kissé irigykedve nézed a mások által elért eredményeket, szeretnél végre te is belekóstolni abba a felhőtlen érzésbe, amely a sikerrel jár. Még mielőtt azonban teljesen magával ragadna ez az érzéd, érdemes belegondolnod abba, hogy azok, akiktől jelen pillanatban a sikert irigyled, miféle akadályokkal küzdöttek meg ahhoz, hogy most ott tartsanak, ahol vannak. Jóllehet, ránézésre egyszerűnek tűnik csak úgy bezsebelni minden elismerést és ezáltal népszerűvé válni, de hidd el, mindennek van egy árnyoldala és ha tudnád, miféle áldozatokat hoztak és mennyi energiát, időt nem sajnálva küzdöttek, rögtön máshogy tekintenél a helyzetükre. Hidd el, a siker nem jön magától, azért neked is harcolnod kell, ennek érdekében pedig a kitűzött célodra kell koncentrálnod!

BIKA (április 21-május 20)

Túl sok feladatot vállaltál mára magadra, mindenbe belekezdtél egy kicsit, nem számolva azzal, hogy lesz közöttük olyan, ami sokkal bonyolultabb annál, mint amilyennek elsőre látszott. Mivel azonban szorít a határidő, fogalmad sincs, mihez kezdj, joggal érzed úgy, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Az első kétségbeesés után próbálj higgadtan tekinteni a kialakult szituációra, hisz attól, mert mérgezett egér módjára szaladgálsz össze-vissza, még nem fogsz tudni megoldani semmit. Szedd össze a gondolataidat, állíts fel egy sorrendet és annak alapján fejezd be egyiket a másik után. Menni fog, csak ne hagyd a jól olajozott gépezetet szétesni!

IKREK (május 21-június 21)

A jövődre gondolva szeretnél kiküszöbölni egy bizonyos problémát annak érdekében, hogy amikor arra kerül a sor, ne kelljen vele foglalkoznod, így azonban elkerüli a figyelmedet egy igen fontos dolog, amelyet viszont csak most tudsz megoldani. Ha logikusan gondolkodsz és van a fejedben egy prioritási sorrend, akkor rá kell jönnöd, hogy fontos ugyan a megelőzés, de nem érdemes ennyire előre dolgoznod, épp ezért igyekezz csak akkor időt szakítani a jövőbeli dolgokra, ha a jelenleg folyamatban lévő ügyeidnek pontot tudtál tenni a végére. Ne szaladj ennyire előre, arra koncentrálj, hogy most minden sínen legyen, pontosan annak érdekében, hogy semmiféle apró részlet ne kerülhesse el a figyelmedet!

RÁK (június 22-július 22)

Kendőzetlenül kimondod a véleményed valamivel kapcsolatban, amivel akaratodon kívül ugyan, de nagyon megbántasz valakit, aki magára vette a mondanivalód lényegét. Mielőtt azonban megsavanyodna közöttetek a viszony egy ilyen apróság miatt, mindenképp magyarázd el neki, hogy nem ellene irányult az, amit mondtál, te csupán csak az álláspontodat fejtetted ki valamivel kapcsolatban, amely korántsem jelenti azt, hogy rá céloztál volna vagy hogy esetleg őt akartad volna megbántani ezzel. Nem kell a jövőben sem titkolnod a véleményedet, ebből a szituációból tanulva azonban legközelebb talán szofisztikáltabban is tálalhatod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, aki semmiképp nem tudja elfogadni az álláspontodat egy bizonyos dologgal kapcsolatban, emiatt lépten-nyomon megpróbál fogást találni rajtad, olyan dolgokba belekötve, amelyek felett normál esetben csupán csak elsiklana. Mivel azonban úgy gondolod, hogy ez a személy túl fontos szerepet tölt be az életedben ahhoz, hogy elmérgesedjen a viszony, épp ezért érdemes leülnöd vele, és megkérdezned, hogy pontosan mi bántja veled kapcsolatban. Amennyiben fontos vagy számára, ő is nyitott lesz arra, hogy megoldjátok a konfliktushelyzetet, hisz nem éri meg kockára tenni a közöttetek lévő jó viszonyt csak azért, mert egy bizonyos dologgal kapcsolatban nem osztjátok egymás véleményét!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a környezetedben rendkívülien szimpatizál veled, minden fórumon kihasználva a lehetőséget, hogy megnyerjen magának. Tulajdonképp először nem is tudod mire vélni a közeledést, hisz évek óta ismeritek egymást, azt gondolod, talán bebeszéled magadnak, miután azonban huzamosabb ideje ezt tapasztalod, így kezd téged is érdekelni a dolog. Érdemes tehát egy esélyt adnod az illetőnek, hogy bebizonyíthassa, igen is lehet közös jövőtök. Mivel eddig csak bizonyos szempontból ismerted, kezdj másként tekinteni rá annak érdekében, hogy megláthasd benne azt a bájat és vonzerőt, amely meggyőzhet arról, hogy hosszabb távon van közös jövőtök!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egyszerre több vasat tartasz a tűzbe, annyi helyen szeretnél helytállni, hogy szinte számodra is követhetetlen, hogy mikor, mit csinálsz. Így azonban megvan rá az esély, hogy valahol hibát követsz el, amit igen nehezen fogsz tudni feldolgozni, hisz hatalmas lelkiismeret furdalás lehet majd úrrá rajtad azzal kapcsolatban, hogy mi lett volna, ha jobban odafigyelsz. Ne feledd, mindenki hibázik, ám egyáltalán nem mindegy, hogy úgy teszi mindezt, hogy szinte készakarva kereste a bajt vagy egyszerűen csak megbotlott egy ponton. Adj lejjebb a tennivalóidból, ne támassz olyan elvárásokat magad felé, ami garantáltan rosszul fog elsülni, sokkal inkáb a sikerélmény lebegjen előtted. Hidd el, a kevesebb néha több!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy tűnik, kissé túlvállaltad magad az ünnepek alatt, gyakorlatilag annyi energiát felhasználva, hogy mostanra teljesen kimerültél és ezt a szervezeted is érzi. Mielőtt azonban az egészséged rovására menne mindaz, amit csinálsz, érdemes hallgatnod a jelzésekre és a kötelezettségeidet letudva a mai napot a pihenésre szánnod. Neked is végesek az energiaraktáraid, szükséged van tehát arra, hogy időnként újratöltsd azokat annak érdekében, hogy ne az legyen a sikertelenség indoka, hogy nem gazdálkodtál okosan az energiáddal! Meglátod, ha sikerül kicsit összeszedned magad, sokkal hatékonyabban megy majd minden!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki kapcsolatban egyre inkább úgy érzed, hogy szinte mindenben érvényesíteni tudja az akaratát veled szemben, úgy irányítva közben téged, mint egy marionett bábot. Mostanra azonban megelégelted azt, hogy a másodhegedűs szerepét játszod, itt az idő tehát a sarkadra állni és hallatni a hangod. Légy azonban óvatos, nem kell feltétlenül indulatosan vagy arrogánsan viselkedned, szofisztikált formában is tudathatod az érintett személlyel, hogy neked is van véleményed mindennel kapcsolatban. Igyekezz minél határozottabb lenni, hisz ez az az alkalom, amikor őszintén elmondhatod, hogy mi bánt. Ha nem léped át a tisztelet határát, abban az esetben hidd el, megfogja érteni az illető is a mondanivalód lényegét!

BAK (december 22-január 20)

Olyasfajta feladatot vállaltál magadra rögtön az év első napjainak egyikén, amelyet mostanra megbántál, hisz rengeteg idődbe és energiádba kerül maradéktalanul megfelelni és olyan teljesítményt nyújtani, amit mindenki megszokott tőled. Most már azonban nincs visszaút, egyszerűen muszáj vagy végigvinni a megkezdett küldetést, annak érdekében tehát, hogy mihamarabb végezhess vele és végre felszabadulhass a rád nehezedő nyomás alól, zárd ki a külvilágot és igyekezz az általad elvállalt feladatra koncentrálni. A megfelelő tudás megvan benned, kellőképp tapasztalt vagy, pontosan tudod, hogyan oldd meg a helyzetet, így nincs más teendőd, mint nekiveselkedni és végigmenni az úton! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét második napja abszolút a romantika jegyében telik, a szerelmed ugyanis olyasfajta meglepetésekkel halmoz el, amelyek kifejezetten jót tesznek neked és növelik az önbizalmadat. Pont jókor jötttek ezek a kedves gesztusok, hisz mostanában úgy érezted, nem vagy már a régi, ami a top formát illeti. Használjátok tehát ki ezt a napot, a lehető legtöbb időt töltsétek együtt, hisz a hétköznapok rohanása nem mindig teszi lehetővé, hogy kizárólag egymásra figyeljetek. Nem kell különösebben nagyobb volumenű programokat szerveznetek ahhoz, hogy minőségi időt töltsetek együtt, beszélgessetek, nézzetek meg egy filmet, vagy csak egyszerűen bújjatok össze. Azok a legjobb pillanatok, amikor olyan emberek társaságában lehetsz, akik számára fontos vagy!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, elakadtál egy bizonyos dologban, akármerre mozdulsz, nem tudsz tovább menni, így be kell látnod, hogy külső segítségre szorulsz. Keress tehát a környezetedben egy olyan személyt, aki alkalmas a feladatra, kellőképp megbízhatónak tartod és nem fog visszaélni kiszolgáltatott helyzeteddel. Ezúttal sajnos nincs más választásod, mint teljes mértékig rábízni magad valakire, aki érti a dolgát és nem a sötét erdőben bolyong, hisz az nem segítség számodra. Ha ketten vagytok, sokkal előbb megtaláljátok a fényt az alagút végén, te pedig hálás lehetsz az illetőnek. Csak arra vigyázz, hogy jól válassz megmentőt!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

3 csillagjegy, akinek a februári telihold óriási hatással lesz az életére

A februári telihold, más néven Hó Hold izgalmas hatással lesz a csillagjegyekre.

Kép

Ez a gyönyörű nő Mark Ruffalo felesége! Idén már 24. házassági évfordulójukat ünneplik - fotók

Mark Ruffalo és felesége idén nyáron ünneplik majd 24. házassági évfordulójukat.

Kép

Itt vannak a SAG Awards legszebb cipői: Jennifer Aniston és Reese Witherspoon vitték a prímet

Ezek a lábbelik tökéletesen kiegészítik a vörös szőnyegre megálmodott szetteket.

Kép

Akkor és most: Így néznek ki manapság a 2000-es évek tinifilmjeinek legszexibb pasijai

Bár napjainkban is több tucat jóképű tinititánt tudunk felsorakoztatni, azért a 2000-es évek termelte ki a legszebb hímnemű sztárokat.

Kép

Toplista: Minden idők 10 legrosszabb sorozata a nézők szavazatai alapján

A redditezők összegyűjtötték azokat a szériákat, amelyeket kifejezetten borzalmasnak találtak, és még olyat is beválogattak közéjük, amelyik egyébként nézettségi rekordot döntött.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!