Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 28.: a Kosok megmutathatják, mire képesek, a Szüzek számára elérhető közelségbe kerül a siker

Napi horoszkóp január 28.: a Kosok megmutathatják, mire képesek, a Szüzek számára elérhető közelségbe kerül a siker
Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 28.

KOS (március 21-április 20)

Úgy tűnik, végre a te időd közeledik, amikor megmutathatod, hogy mire vagy képes, amikor egyszerűen lenyűgözhetsz mindenkit magad körül. Hosszú ideje edzed magad, abszolút készen állsz a megmérettetésre, így nyugodtan indulj el es arasd le a babérokat! Ne foglalkozz azokkal, akik irigységük vagy féltékenységük okán próbálnak visszahúzni, te csak céltudatosan törd az utat, hisz sikereket csakis úgy lehet elérni, ha fizikailag teszel értük! Légy büszke magadra, hisz te csakis tisztességes játékkal fogsz győzni!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasfajta rejtély borzolja a kedélyeidet, amely épp a misztikuma miatt lehet érdekes számodra, noha mások kilométerekkel távolabb tartják magukat tőle, mi több, a benne rejlő veszélyekre igyekeznek felhívni a te figyelmedet is. Noha elég kalandvágyó típusú vagy, ezúttal mégis valóban okosabban teszed, ha hallgatsz azokra, akik féltenek és jót akarnak neked. Bármilyen nehéz is tehát, lapozz egyet és lépj tovább, hisz nem akarhatsz bajba kerülni. Hagyd, hogy ezt a bizonyos rejtélyt most az ár sodorja magával, hidd el nem fogod megbánni!

IKREK (május 21-június 21)

Mindenáron szeretnél olyasféle maradandó eredményt produkálni, mellyel lenyűgözheted a környezeted és gyakorlatilag mindenkinek tátva marad majd a szája. Ez mind rendkívüli céltudatosságra vall részedről, kezded azonban a saját értékrended is túllépni annak érdekében, hogy mindenki állva tapsoljon neked. Ezen a ponton érdemes tehát feltenned magadnak a kérdést, mi a fontosabb: az, hogy mindenki a kezet rázzon veled és három napig rólad beszéljen vagy az, hogy amikor a nap végén tükörbe nézel, elégedett és büszke képet láss magadról? Minden csak rajtad múlik!

RÁK (június 22-július 22)

A környezetedhez és a nagyobb átlaghoz képest is elég magas színvonalú életet élsz, ennek okán gyakorlatilag felesleges dolgokra is hajlamos vagy elszórni a pénzedet, olyasmikre, amelyekre kár bármennyi fillért is áldozni. Ahelyett azonban, hogy éjt nappallá téve dorbézolnál és különösebb kontroll nélkül költekeznél, érdemes olyasmibe fektetned, ami hosszútávon jövedelmező lehet számodra. Élj tudatosabban, igyekezz mértéket tartani és anyagi javaidat a jó ügyekre fordítani! Hidd el, hosszútávon ez lehet a legokosabb döntés!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre úgy érzed, sínre került minden körülötted, minden megkezdett ügyed folyik a saját medrében anélkül, hogy befolyásolni próbálnád és ez rendkívüli módon megnyugtat. Abszolút joggal lehetsz tehát büszke magadra, hisz rengeteget dolgoztál azért, hogy most hátradőlhess egy időre. Ez mind nagyon elismerésre méltó, arra azonban érdemes ügyelned, hogy a készenléti üzemmód ne legyen rajtad teljesen kikapcsolva hisz bármikor történhet egy váratlan fordulat, ahol neked menteni kell a menthetőt. Igyekezz tehát résen lenni és nyitott szemmel járni annak érdekében, hogy közbe tudj avatkozni, amennyiben a helyzet úgy kívánja!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó munkanapján végre elérhető közelségbe kerül egy bizonyos dolog, amelyről eddig nem merted elhinni, hogy te is elérheted. Ennek okán gyorsan, gyakorlatilag hezitálás és a kockázatok mérlegelése nélkül neki is futsz a dolognak. Meggondolatlanságod azonban komoly következményekkel járhat, ennek elkerülése érdekében tehát érdemes a lelkesedésedet egy kicsit borogatni és józan ésszel végiggondolni, hogy melyik lábadat melyik után teszed annak érdekében, hogy ne gyere ki rosszul a dologból és végül elérd azt a célt, amelyet kitűztél magad elé. Érdemes a jelekre figyelni, hisz ezek sokat segíthetnek abban, hogy megfelelőképpen tájékozódni tudj!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hétvége közeledtével ahelyett, hogy pihentető programokat szerveznél, annyi feladatot veszel a nyakadba, hogy ki sem látsz belőlük. Mivel a hétköznapok azok, amelyek abszolút alkalmasak a versenyfutásra, épp ezért ne hétvégén akarj maratoni távokat teljesíteni. Ahelyett tehát, hogy annyi dologba kezdenél, ami biztosan meghaladja a képességeidet, érdemes végiggondolnod, hogy mik a határaid és mit mersz még bevállalni. Ha ugyanis mindent elvállalsz és egyre több hátizsákot cipelsz, előbb vagy utóbb össze fogsz roskadni a súly alatt és kudarcot vallasz. Az előtted álló hétvégén koncentrálj a pihenésre, ne akarj mindig győzedelmeskedni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki a közvetlen környezetedben arcátlan módon abszolút arra apellál, hogy mindig kihúzod a gödörből, hogy megmented a szakadék széléről is, ha arról van szó. Kissé felháborít, hogy nem kér, nem kérdez, sokkal inkább automatikusan elvár bizonyos dolgokat. Nyugodtan hívd tehát fel a figyelmét arra, hogy ahelyett, hogy a te kezedbe helyezné a sorsát -amit te egyáltalán nem szeretnél-, a saját útját járja és ne arra apelláljon, hogy megmented, ha arról van szó. Ez ugyanis jócskán átlépi a ingerküszöbödet és nem, nem azért vagy, hogy folyton készenlétben állj miatta. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz mindenki a saját sorsának a kovácsa, így érthető módon te sem szeretnéd mások útját egyengetni!

NYILAS (november 23-december 21)

Noha igyekszel mosolyogni és titkolni, valakinek a közvetlen környezetedben mégis feltűnik, hogy nincs teljesen rendben minden körülötted. Ez a személy ugyanis túlságosan jól ismer, így mivel pontosan tudja, hogy a benned lévő büszkeség okán soha nem beszélnél róla, mégis jobbnak látja, ha felhozza a témát. Amennyiben teljes mértékig megbízol az illetőben, abban az esetben nincs min hezitálnod, egy jeges kávé mellett bátran elmondhatod, mi bánt pontosan. Ki tudja, lehet, hogy olyan tanácsot kapsz, amely megoldja a hepe-hupákat az életedben?!

BAK (december 22-január 20)

Hozzád nem túl közelálló emberek kétségbeesetten fordulnak hozzád, igen vékony jégen egyensúlyoznak ugyanis és a te segítséged nélkül egyszerűen beszakadna alattuk. Mivel te mindenkihez pozitívan állsz hozzá és mindig áldozatkészen segítesz másokon, így ezúttal sem kérdés számodra, hogy teljes mellszélességgel, apait-anyait beleadva mész és nyújtasz segítő jobbot a rászorulóknak. Példaként szolgálhatsz mások számára, hisz nem mindenki áll így az élethez, ahogyan te! Ennek köszönheted a népszerűséged és a sikereid is!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az egész heted a rohanásról szólt, mindent megfelelően előkészítettél ahhoz, hogy az előtted álló hétvége zavartalan legyen. Igyekezz tehát kikapcsolódni, keress fel rég nem látott barátokat, szervezzetek együtt programot, koncentrálj arra, hogy minél minőségibb időt tölts a pihenéssel. Nem kell feltétlenül mindig valamit csinálnod, nem kell aktív pihenéssel töltened a hétvégét, az is elég, ha csak ejtőzöl a kanapén, ha nézed a naplementét, ha olvasol egy könyvet, a fontos, hogy a feltöltődéssel foglalkozz. Hidd el, mindenkinek szüksége van arra, hogy feltöltse az energiaraktárait!

HALAK (február 20-március 20)

A relatíve hosszú monotonitás után a hét utolsó munkanapján váratlan fordulat lesz az, ami izgalomat hoz számdra, amelyre olyannyira nem számítottál, hogy hirtelen azt sem tudod, mihez kezdj a helyzettel. Mielőtt azonban elvesznél a dolgok sűrűjében, igyekezz megállni a két lábadon és magabiztosan tartsd meg magad. Ne ijedj meg, amennyiben esetleg kockázatos döntést kell hoznod, időnként bizony előfordulhat ez is, ám ettől csakis fejlődni fogsz! Hidd el, sokkal több sikert érhetsz el, ha bátran nekiveselkedsz a kihívásoknak, mintsem arra vársz, hogy valaki szembejöjjön és megragadja a kezed. Vannak bizony olyan hegyek, amelyeket neked kell megmásznod ahhoz, hogy tapasztalatot gyűjts. Hajrá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!