Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp január 21.: a Nyilasok új kihíváson gondolkodnak, a Vízöntők példaértékű hozzáállással bírnak

Napi horoszkóp január 21.: a Nyilasok új kihíváson gondolkodnak, a Vízöntők példaértékű hozzáállással bírnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 21.

KOS (március 21-április 20)

Nem igazán szereted, ha valaki megpróbálja rád hárítani a felelősséget úgy, hogy kilométerekről sincs közöd a dologhoz. Mielőtt azonban bárki a nyakadba zúdítaná a felelősséget, még azelőtt hozd határozottan az illető tudtára, hogy minden tőled telhetőt megteszel az ellen, hogy belerántson bármibe, aminek a közelében sem voltál. Ne hagyd, hogy mások erősebbek legyenek nálad, mutasd meg, milyen fából faragtak! Amennyiben éber vagy és egy lépéssel az események előtt jársz, abban az esetben esélye sem lesz senkinek, hogy rád húzza a vizes lepedőt! Ne hagy magad, hisz nem egy bábu vagy!

BIKA (április 21-május 20)

Új kalandok izgatják a fantáziádat, így gondolkodás nélkül mondanál igen valamennyire, ez azonban könnyen nagy kalamajkába sodorhat. Valamennyi kihívás tekintetében ugyanis elég zöldfülűnek számítasz, épp ezért a testi épséged is veszélybe kerülhet. Mielőtt azonban ez bekövetkezne, még azelőtt érdemes meghúznod egy határvonalat és el ismerned, ha valami túl sok neked. Nem szégyen bevallani, ha tapasztalatlan vagy, illetve ha félsz bizonyos dolgoktól, nem kell fejest ugrani a szakadékba egyetlen szál biztosító kötéllel. Használd a józan eszed, mielőtt olyasmikre vállalkozol, amik komoly veszélybe sodorhatlak!

IKREK (május 21-június 21)

Mérföldkőhöz érkeztél, amely olyan komoly változást tartogat számodra, hogy abszolút nem lesz elég csupán fejest ugrani az új helyzetbe. Épp ezért az előtted álló hétvégét a féktelen bulizás helyett használd arra, hogy összeszedd a gondolataidat és mind lélekben, mind pedig fizikailag felkészülj. Igyekezz kizárni minden zavaró tényezőt, igyekezz számításba venni minden lehetséges részletet, ez esetben nem nagyon érhet meglepetés. Ne félj a változástól, hisz az élet egy örök körforgás, időnként pedig muszáj továbblépni ahhoz, hogy sikereket érhess el, miközben maradandó élményeket szerzel. Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

A hét utolsó munkanapján pontot tehetsz valamennyi feladatod végére, így végre minden adott lehet arra, hogy átadd magad a hétvégének és egy rövid időre elengedd azokat a nyomasztó, megoldatlan kérdéseket, amelyek mostanában álmatlan éjszakákat okoznak. Kapcsolódj ki felhőtlenül, hisz a lelki töltődés legalább olyan fontos, mint a fizikai. Olyan programokon vegyél részt, amelyek valóban pozitív hatással vannak rád és nem járnak túl nagy energia leadással sem. Add át magad egész nyugodtan a semmittevésnek, hisz neked is jár a pihenés! Majd hétfőn ráérsz újra elővenni a meg nem oldott feladatokat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Végre megtaláltad a számításaidat, sínen van minden körülötted, épp ezért az elégedettség érzését senki nem veheti el tőled. Magabiztos vagy, megingathatatlan, és teljesen nyugodt afelől, hogy jó úton haladsz. Az irigyekkel ne foglalkozz, mert mindig lesznek olyanok, akik mások dicsőségét szeretnék a magukénak tudni. Ezzel önmagában nincs baj, csak maguk is dolgozzanak meg érte. Te ne törődj senkivel, csak magaddal foglalkozz, mert a saját lelki harmóniádnál nincs fontosabb!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kellemetlen beszélgetésben lehet részed a hét utolsó munkanapján, valaki ugyanis olyasfajta szívességet kér tőled, amely túlmutat egyfelől a kompetenciahatáraidon, másfelől az értékrendeden. Azon gondolkodsz, hogyan is tudnál anélkül kitáncolni a helyzetből, hogy megbántanád az illetőt, ám akárhogy morfondírozol rajta, megállás nélkül arra a következtetésre jutsz, hogy a legrövidebb út mindig az egyenes. Ezen logika mentén mondd el tehát neki őszintén, hogy ugyan szíved szerint segítenél, de ez már olyan határokat lép át, ami nem a te asztalod. Ebben a szituációban az a fontos, hogy önmagadat megvédd nem az, hogy másoknak ne okozz csalódást!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valakivel nemrégiben konfliktushelyzetbe kerültél, amelynek során az illető elég durván megbántott, így abszolút nem érzed, hogy neked kellene elnézést kérned és elsőként békejobbot nyújtanod. Amennyiben azonban másoktól várod, hogy felülkerekedjenek egy-egy ilyen helyzetben a megbántottságukon és nyissanak feléd, abban az esetben soha nem fogsz tudni békét kötni velük. Igyekezz csiszolni a büszkeségeden és egy nagy levegővel nyitni a másik felé, hisz korántsem biztos, hogy te vagy az áldozat szerepében és fixen a másik hibázott. Egyébként is, túl sok energia megy el arra, hogy mindenképp haragudj bárkire is! Lazíts és engedd közelebb magadhoz a békülni vágyókat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egész héten feladatot feladatra halmoztál, ennek köszönhetően a totális kimerülésszélére kerültél, ellenben elmondhatod, hogy mindenki elégedetten mosolyog körülötted. Tedd azonban fel magadnak nyugodtan a kérdést: megérte ennyit izzadni úgy,hogy gyakorlatilag semmi hasznod nem volt az egészből, avagy talán érdemesebb lenne abban litereket izzadnod, hogy a saját szekeredet tolod előre? Merd megfogalmazni, majd hangosan kimondani a választ és amennyiben az utóbbi felé billen a mérleg nyelve, abban az esetben helyezd végre magad előtérbe mások helyett!

NYILAS (november 23-december 21)

Új kihívások kezdenek összeállni a fejedben, az azonban még nem kristályosodott ki benned, hogy hogy miként fogod teljesíteni őket, épp ezért most ne rohanj, hisz bőven van időd arra, hogy álmodozz és alakítgasd a terveidet. Ennek köszönhetően amikor arra kerül a sor, hogy fizikailag létrehozz bármit, sokkal magabiztosabban állsz majd rajtkőre és könnyebben teljesíted majd a távot. Nyugi, nem hajt a tatár, a hétvége folyamán tehát feltett lábbal, a kanapén forró csokit kortyolgatva is álmodozhatsz gond nélkül, időd ugyanis rengeteg van. Rendkívül pozitív, az hogy előre nézel, hogy vannak terveid, ennek köszönhetően több lábon tudsz majd állni a jövőben! Igazi profi vagy!

BAK (december 22-január 20)

Nem vagy épp a legkönnyebb helyzetben, mégis van annyi lélekjelenléted és élettapasztalatod, hogy tudd, mit és hogyan kell tenned ahhoz, hogy a lehető legjobban gyere ki a feneketlen tűnő kútból. Ugyan jön a hétvége, amikor mással is foglalkozhatnál, akár teljes joggal kikapcsolódnál, ezúttal nagy valószínűséggel inkább arra kell koncentrálnod, hogy minden sínen legyen körülötted. Nincs más teendőd tehát, mint határozottan cselekedni és a lehető legaktívabb részvétellel pontot tenni a dolog végére. Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kivételes hozzáállással bírsz, abszolút nem zavar, ha nem a terveid szerint alakulnak a dolgok, a legnagyobb lazasággal kezelsz minden helyzetet. Emiatt a többiek kicsit irigyek is rád, ők ugyanis sokkal görcsösebben igyekeznek megoldani a gondjaikat, ám mivel benned van egy olyan belső harmónia, épp ezért nem tud frusztrálni az, hanem épp az elképzeléseid szerint történik valami. Arra azonban érdemes figyelned, hogy ne lazulj be túlságosan, vannak ugyanis olyan elementáris kérdések, amelyeknek muszáj kitenned az írásjelet a végére annak érdekében, hogy a lelki békéd megmaradjon. Dolgoz tehát azon, hogy megoldáscentrikusan gondolkodva, sikerrel be tudj fejezni egy-egy nyitott mondatot!

HALAK (február 20-március 20)

Abszolút készen állsz arra, hogy továbblépj egy bizonyos helyzetből, valaki azonban olyannyira ragaszkodik hozzád, hogy nem engedi lezárni kettőtök kapcsolatát, ennek okán nem vagy képes arra, hogy pontot tegyél a dolog végére és elindulj a saját utadon. Ahelyett azonban, hogy felhúznád magad a dolgon, igyekezz az illető szemszögéből tekinteni a helyzetre és megérteni azt, hogy miért nem áll készen az elengedésre. Ahhoz, hogy haladj a saját utadon, nem biztos, hogy mindig mindenkit hátra kell hagynod, érdemes azokat a személyeket megtartani magad körül, akik sokat jelentenek neked, illetve te sem vagy közömbös számukra!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!