Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 30.: a Bikák a kényelmes tempó hívei, az Ikrek pozitívan csalódnak valakiben

Napi horoszkóp december 30.: a Bikák a kényelmes tempó hívei, az Ikrek pozitívan csalódnak valakiben
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Olvasd el!

9 sztárpár, akik egy sorozat forgatásán szerettek egymásba

Igen gyakori, amikor az emberek a munkahelyükön habarodnak a kollégájukba, ami aztán egy forró kalanddal vagy egy kapcsolattal teljesül be.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok az év utolsó munkanapjára is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 30.

KOS (március 21-április 20)

Egészen mostanáig igyekeztél udvariaskodó köröket futni azért, hogy ne bánts meg valakit, ám ma az illető -a saját szemében a szálkát nem találva- olyasmit vág a fejedhez, amely elég mellbevágóan hat rád. Az első pillanatban nem is igen tudod mire vélni ezt a fajta viselkedést, egyszerűen nem tudod, hol vett a közöttetek lévő kapcsolat is meredek fordulatot. Egész nyugodtan hangot is adhatsz tehát a csalódottságodnak, hisz te mindeddig igyekeztél kínosan ügyelni arra, hogy ne bántsd meg az illetőt, ő pedig könyörtelenül gyalogolt át rajtad. Épp ezért ne titkold a véleményedet!

BIKA (április 21-május 20)

Alapvetően kényelmes típus vagy, nem sürgeted a dolgokat, bármiféle feladatot kapsz, mindig szereted körbejárni néhányszor a dolgot, mielőtt nekilátsz. Ez azonban -nyugodtan bevallhatod- csupán csak időhúzás, a munkakerülés az, ami az egész dolog mögött rejtőzködik. Mielőtt tehát valaki kiszagolja, miként állsz a rád bízott feladatokhoz, érdemes egy kicsit átgondolnod, vajon megéri-e feleslegesen konfliktushelyzetbe sodornod magad, avagy veszel egy mély levegőt és elvégzed azt, amit rád bíznak. Hidd el, sokkal nyugodtabb napok várnak rád, ha nem gyötör a lelkiismeret!

IKREK (május 21-június 21)

Az év utolsó munkanapján úgy hozza a sors, hogy valakivel együtt kell működnöd annak ellenére, hogy nem kedvelitek egymást. Neked eleinte minden porcikád tiltakozik, ám mivel nincsen más választásod, kénytelen vagy megragadni a kötelet, hogy együtt húzhassátok. Ahogy azonban egyre és egyre több időt töltötök egymás társaságában, rájöhetsz, hogy nem is a Lochness-i szörnnyel kell szövetséget kötnöd és tulajdonképp rengeteg közös tulajdonságotok van. Íme egy újabb bizonyíték tehát arra, hogy nem mindenki az, aminek elsőre látszik!

RÁK (június 22-július 22)

Az év utolsó munkanapja a bokros tennivalóké, érdemes tehát úgy szervezni mindent, hogy egy jól kialaított rendszerbe foglald a feladatokat. Így lesz ugyanis a legkisebb lehetőség arra, hogy hiba csússzon a számításaidba. Koncentrálj arra, amit csinálsz, ne hagyj félbe semmilyen folyamatot, mert mire odáig jutsz, hogy befejezed, már azt sem fogod tudni, mit és hogyan kellett volna csinálnod. Amennyiben sikerül időben végezned, add át magad a pihenésne, illetve a szilveszteri készülődésnek!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Viszonylag hepehupás, kicsit bukdácsolós kezdet után kezdesz lelkesedni, hisz látod, hogy amennyiben motivált vagy, egészen kivételes teljesítményre is képes lehetsz. Most van lehetőséged arra, hogy szélsebesen végigfuss az akadálypályán különösebben nagy buktatók nélkül, így ne vesztegesd az idődet, indulj el és mutasd meg, mire vagy képes! A körülmények miatt ne aggódj, most csak arra összpontosíts, amit szeretnél elérni, majd a célvonalban ráérsz elemezni minden apró részletet! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Megállás nélkül, jó, olajozott gépezetként teszed a dolgodat, berögzült mozdulatokkal dolgozol, mindenféle motiváció vagy sikeréhség nélkül. Épp ezért egy-egy külső szemlélő számára úgy tűnhet a dolog, hogy egyszerűen kiégtél és szinte a kötelezettség az, ami motivál, semmiféle örömet nem lelsz abban, amit csinálsz. Ezen a ponton érdemes tehát feltenned magadnak a kérdést: vajon meddig lehet ilyenformán működni? Hisz neked is vannak érzéseid, te is vágysz az elismerésre, a boldogságra, a sikerre! Akkor pedig mire vársz?! Merj változtatni az életeden, hidd el, más nem fog jönni és helyetted kiteljesedni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindenáron szeretnél megmenteni valakit a csalódástól, úgy gondolod, hogy az illető észre sem veszi, hogy mennyire ingoványos a talaj és mekkorát eshet rajta, épp ezért nem is tudja mire vélni az általa “túlféltésnek” ítélt akciódat. A konfliktushelyzetet elkerülendő, semmiképp ne lépd át a kompetenciahatáraidat, igyekezz nyugodt maradni és higgadtan elmagyarázni, miért lehet nagy bukás az illető számára a helyzet. Amennyiben megérti, abban az esetben érdemes volt figyelmeztetni, ha viszont a mondanivalód süket fülekre talál, akkor egyszerűen engedd el és lépj tovább. Nem kell neked mindig mindenkit mindentől megmenteni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az év végéhez közeledve roppant nehezedre esik új feladatokkal szembe nézni, azt azonban pontosan tudod, hogy bármit teszel, nem fogod megúszni és bizony előbb-utóbb bele kell állnod azokba a dologba, amelyek befejezetlenül sorakoznak. Nem érdemes tehát sokáig halogatnod, egy nagyobb lélegzetvétellel fuss neki a befejezésre váró ügyeknek, hidd el, nem túl jó ötlet áttolni őket az újévbe. Ismét megtanulhattad, hogy sosem érdemes futni a feladatok elől, jobban teszed, ha inkább előbb végzed el őket, mint utóbb!

NYILAS (november 23-december 21)

Alapvetően segítőszándékú, támogató emberként ismer a környezeted, ha valaki bajba kerül, képes vagy áldozatokat hozni azért, hogy kihúzd a másikat. Az utóbbi időben azonban sikerült belefutnod olyan helyzetekbe, amelyekben csupán csak kihasználni akartak, nem a segítségedet kérték, sokkal inkább azt, hogy vállalj fel valamit, amihez semmi közöd nincs. Ne szemérmeskedj, ne udvariaskodj, egyszerűen csak kerek-perec utasítsd vissza ezeket az embereket és határozottan tudasd a véleményed ezzel kapcsolatban!

BAK (december 22-január 20)

Egészen mostanáig sikerült valahogy úgy mozgatnod a bábuidat a táblán, hogy valamiféle szerencse folytán mindig az utolsó másodpercben pontot tudtál tenni a zavarosabb ügyek végére is, az a legfőbb célod általában, hogy élvezhető legyen, amit csinálsz, abszolú nem számít, ha messzire kerülsz a kiindulási ponttól és a megoldástól. Mivel azonban pontosan emiatt nehezebb egyről a kettőre jutnod, épp ezért eljött a pont, amikor el kell határoznod magad: elébe mész a dolgoknak, kellőképpen felkészülsz, ahogyan azt a helyzet megkívánja, avagy sodródsz tovább az árral, ez esetben viszont el kell fogadnod, hogy nem te alakítod a helyzetet, sokkal inkább az Élet lesz a forgatókönyvíró. Minden rajtad áll!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, akinek rendkívül fontos vagy, aki számára minden körülmények között prioritást élvez a boldogságod, te pedig borzasztóan hálás vagy az illetőnek. Ne feledd azonban: egy kapcsolat két emberen múlik, épp ezért igyekezz te is mindent megtenni azért, hogy valamennyire viszonozd a törődést, hisz a másiknak is jól esik az, ha valaki érezteti vele, ő is sokat számít. Ez egy olyan kapcsolat közöttetek, amely hosszú távra szól és számtalan élményt tartogat, így mindenképp érdemes megbecsülnöd!

HALAK (február 20-március 20)

Egy-egy helyzetben hosszasan képes vagy elmorfondírozni azon, hogy vajon miért alakult úgy, ahogy, mit kellett volna másképp csinálnod vagy mit tehettél volna hozzá. Sokszor emészted magad azon, ami nem a terveidnek megfelelően sült el, lelkiismeret furdalással küzdesz, hogy hol hibázhattál. Az örökös önvád azonban jelentősen meggátol abban, hogy boldogan, viszonylag felhőtlenül élhesd az életed, épp ezért válaszút elé kell állnod: vagy levetkőzöd az állandó önostorozást és elkezded a saját lelkedet feltölteni pozitívumokkal vagy örökre benne ragadsz az áldozat szerepébe. Ez a te döntésed, ám azt érdemes figyelembe venned, hogy a boldogság neked is jár!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

9 sztárpár, akik egy sorozat forgatásán szerettek egymásba

Igen gyakori, amikor az emberek a munkahelyükön habarodnak a kollégájukba, ami aztán egy forró kalanddal vagy egy kapcsolattal teljesül be.

Kép

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!

Kép

Ez a magyar zöldség, amiért megőrülnek külföldön: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!