Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 16.: a Rákok csapatjátékosként bizonyíthatnak, a Halak a tökéletességre törekszenek

Napi horoszkóp december 16.: a Rákok csapatjátékosként bizonyíthatnak, a Halak a tökéletességre törekszenek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek április 30-án véget ér egy 15 éve tartó átok: fantasztikus év vár rájuk!

A következő csillagjegyek végre örökre leszámolhatnak az évek óta tartó nehézségekkel! Már nagyon régóta vártak erre a pillanatra!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Olvasd el!

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 csillagjegy, aki akkor is randizik valakivel, ha az házas: így nagyobb számukra a kihívás

Ez a három csillagjegy akkor sem hátrál meg, ha a kiszemeltje házas. Nézd meg, kik ők!

Olvasd el!

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Olvasd el!

4 étel és ital, ami képes elmulasztani a legdurvább migrént is

A migrénes roham elképesztően kellemetlen állapot, ami lüktető fejfájással, hányingerrel, hányással, de akár látászavarral járhat. De az étrendünk megváltoztatásával felvehetjük vele a harcot!

Olvasd el!

9 sztárpár, akik egy sorozat forgatásán szerettek egymásba

Igen gyakori, amikor az emberek a munkahelyükön habarodnak a kollégájukba, ami aztán egy forró kalanddal vagy egy kapcsolattal teljesül be.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz fontos dolgokat üzentek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 16.

KOS (március 21-április 20)

Egy számodra nem túl kellemes dologra derül fény, s emiatt elég kellemetlenül érzed magad az első pillanatban, nem szeretted volna ugyanis, hogy az egész világ rólad csámcsogjon megállás nélkül. Nem érdemes azonban sokáig bosszankodnod emiatt, s ha már kiderült, vállald a felelősséget, hisz ez is te vagy és ez is az életed része, a múltat pedig megváltoztatni már úgysem tudod. Ne aggódj, mindenkinek vannak olyan titkai, olyan rossz emlékei, amelyeket legszívesebben örökre elfelejtenének. Szóval nem te vagy az egyetlen ember, akinek voltak már olyan kínos pillanatai, amelyekre nem lehet büszke. Nyugi, minden csoda három napig tart, ezt is hamar el fogják felejteni, a rosszindulatú pletykákkal meg nem érdemes foglalkozni!

BIKA (április 21-május 20)

Bár nem biztos, hogy jut rá időd, mégsem tudsz nemet mondani, ha valamilyen új feladattal bíznak meg, hiszen senkinek nem akarsz csalódást okozni. Ennek következtében viszont kissé túlvállalod magad, mert még a saját dolgaiddal sem tudsz időben végezni, nemhogy a többivel. Ügyelj arra, hogy a minőség és a színvonal megőrzése érdekében legközelebb csak annyi terhet végy magadra, amennyivel képes is vagy megbirkózni, különben magadnak és a környezetednek csalódást fogsz okozni, s kudarcélmények sorozatát élheted meg! Gazdálkodj okosabban az időddel és az energiáddal, s mérd fel gondosabban, mi az, ami még belefér!

IKREK (május 21-június 21)

Nagy izgalommal vársz valamire, amire hosszú ideje készülsz már. Rengeteg energiát belefektettél és szeretnéd a legtöbbet kihozni belőle. A környezeted előtt igyekeztél titokban tartani minden részletet, így valószínűleg nagyobb durranás lesz, ha nyilvánossá válik a dolog. Az eredmény magáért fog beszélni és joggal ünnepled majd a sikert. Légy azonban óvatos, el ne bízd magad, próbálj szerényen menni tovább az úton, újabb kihívásokat keresve.

RÁK (június 22-július 22)

Általában önállóan – és jó színvonalon – meg tudod oldani a feladataidat, ebben az esetben azonban valakivel együtt kellene működnöd ahhoz, hogy sikerre vihess egy általad különösen fontosnak tartott dolgot. Minden igyekezeted ellenére azonban úgy tűnik, hogy két külön úton haladtok, nem nagyon találjatok a közös nevezőt. Ám mivel feladni semmiképpen nem szeretnéd, érdemes kísérletet tenned arra, hogy elfogadtasd az illetővel a saját álláspontodat. De neked is engedned kellene, mert ha rugalmasabb vagy, valószínűleg többre mész. Hidd el, ha csapatban dolgoztok együtt, sokkal előbb eléritek a hegy csúcsát!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A mai nap neked kedvez, így nagy izgalommal várod, hogy kibontakoztathasd a benned rejlő kreativitást és megmutathasd a tudásodat a világnak. Ezúttal nem lesz semmiféle olyan akadály, amit ne tudnál megugrani. Most gond nélkül tudsz minden feladatot megoldani, amellyel ki tudod vívni a környezeted elismerését is! Megdolgoztál a sikerért, így teljes joggal lehetsz büszke magadra. Ünnepeld magad és a tökéletes teljesítményt a barátaid körében!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Bár nehezen viseled a kudarcot, most mégsem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan azt az elején eltervezted, de bele kell nyugodnod, hogy ezúttal nem tudsz igazán jól kijönni az ügyből. Emiatt eléggé bosszús vagy, hiszen egyáltalán nem így képzelted el az egészet, ám már késő bánat, jobb, ha elfogadod a helyzetet. Ne legyen azonban emiatt lelkiismeret-furdalásod, hisz te mindent megtettél a sikerért, de be kell látnod, hogy a te lehetőségeid sem korlátlanok. Így te is hibázhatsz, ám ne csüggedj, legközelebb majd jobban sikerül!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki a környezetedben nagyon el van keseredve, mert egy hozzá közelálló személy nagy csalódást okozott neki. Te biztosítod arról, hogy mindenben támogatod és teljes mellszélességgel mellette állsz, minden körülmények között. Jó barát vagy, akit mindenki azért szeret, mert áldozatkészen, mindig ott van, amikor valaki segítségre szorul. Mindez nagyon nemes dolog, figyelj azonban magadra is oda, hisz segíteni mindig jó, de ha azok az emberek is megneszelik, hogy fát lehet vágni a hátadon, akik egyébként mások energiáiból élnek, akkor sosem fogsz tudni kiszállni a mókuskerékből. Ne akarj magadnak rosszat, miközben másokkal jót teszel! Szelektálj, úgy nem eshet bajod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az élet olyan szituációba kever, ahol komoly döntést kell meghoznod, de egyelőre fogalmad sincs, mitévő legyél. Nem számítottál arra, hogy bármelyik ujjad harapod, mindenképp fájdalmas lesz, hisz ez most nem csak rád lesz hatással, hanem a szeretteidre és a tágabb környezetben élőkre is. Bárhogy is döntesz, ügyelj arra, hogy ne csak a te lelki épséged maradjon sértetlen, hanem másokon se kelljen átgázolnod. Ha minden szempontot aprólékos részletességgel megvizsgálsz és a döntés előtt figyelembe veszed őket, talán nem lesz annyira fájó senkinek. Ezt most meg kell tenned, de hidd el, utána sokkal könnyebb lesz a lelked!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki olyan szívességet kér tőled, amivel egyáltalán nem tudsz azonosulni, ami ellenkezik az elveiddel, ráadásul nem is egyszerű a feladat, de nem tudod, miként lehetne udvariasan kihátrálni a dologból. Eléggé közismert rólad, hogy te vagy a segítőkészség mintaképe, most mégis úgy érzed, valaki túl sokat vár el, túl nagy áldozatotot kellene érte hoznod. Ne félj nemet mondani, ha úgy érzed, hogy ebből te sem tudnál jól kijönni, de egyáltalán se félj nemet mondani, mert különben mindig mindenki ki fog használni!

BAK (december 22-január 20)

Nehezen zársz le bizonyos élethelyzeteket, az a fajta ember vagy, aki nem feltétlenül lép könnyen túl azokon a dolgokon, amelyek sokat jelentenek. El kell azonban fogadnod, semmi nem tart örökké, aminek véget kell érnie, az a te befolyásod és ráhatásod nélkül véget is fog érni. Tanulj meg a tanulságokat levonva tovább lépni és ne rágódj azokon a dolgokon, amik megtörténtek és nem tudsz már visszamenőleg változtatni rajtuk. Tekints előre és a különböző irányból érkező impulzusok segítségével a jövőd építsd, szilárd alapokra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Elég nehéz terhet cipelsz magaddal, amit sehogyan sem tudsz letenni. Ezen felül teljesen rátelepszik a hangulatodra az, hogy mások kéretlen tanácsokkal bombáznak ezügyben, nem hagynak lehetőséget arra, hogy önálló döntést hozz. Megállás nélkül azzal sürgetnek, hogy minél később jutsz dűlőre, annál komolyabb következményekkel kell számolnod. Ne foglalkozz senkivel, nem járnak a cipődben, te pontosan tudod, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy a legjobb legyen és le tudd tenni végre a terhet. Hagyj hátra mindenkit és úgy csináld, ahogy jónak látod, ne bonyolítsd az életed az ünnepek előtt!

HALAK (február 20-március 20)

Mindent megteszel azért, hogy tökéletesnek lássanak, hogy senki ne találjon semmiféle kifogásolni valót benned, emiatt folyton azon jár az agyad, hogyan lehetnél még jobb. Így azonban rendkívül fárasztó életet élsz, mindig topformában kell lenned, mert az emberek ezt szokták meg tőled, és azt gondolod, csalódást okoznál nekik, ha csak egyszer is megbotlanál, s valami nem úgy sikerülne, ahogyan azt eltervezted vagy elvárják tőled. Éppen ezért eljött az idő, hogy feltedd magadnak a kérdést, jól érzed-e magad a bőrödben, jó-e ez így neked? Amennyiben változtatnál a jelenlegi helyzeten, ne késlekedj! Nem kell mások elvárása szerint élned, hisz ez a saját életed!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A SPAR kényelmi termékeivel időt és pénzt is spórolhatsz!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Kép

9 sztárpár, akik egy sorozat forgatásán szerettek egymásba

Igen gyakori, amikor az emberek a munkahelyükön habarodnak a kollégájukba, ami aztán egy forró kalanddal vagy egy kapcsolattal teljesül be.

Kép

"Kevesen bocsátanák meg azt, amit anyósom tett az esküvőnkön" - A legtoxikusabb dolgok, amiket egy lagzin csináltak

Volt, akinek az anyósa 15 év után is arra buzdította a fiát, hogy váljon el, mert ez a kapcsolat nem működik... szerinte.

Kép

A 30 napos manifesztációs kihívás, ami az EGÉSZ életedet megváltoztathatja

Ha egy hónapon át követed a Dr. Joe Dispenzáról elnevezett challenge-et, alapjaiban megváltozhat az életed és elérheted a céljaidat!

Kép

Ez a magyar zöldség, amiért megőrülnek külföldön: 8 jótékony hatása, ami miatt fogyaszd bőséggel

Sokan nem is gondolnák, de valósággal megőrülnek külföldön a magyar termesztésű tormáért. Ezzel szemben itthon nem gyakran fogyasztjuk, jellemzően csak húsvétkor, esetleg karácsonykor kerül az asztalra az ízletes zöldség. Azonban eláruljuk, nem csak az ünnepek alatt érdemes fogyasztani ezt a népszerű ételt, ugyanis számos jótékony hatása van, ami miatt érdemes beépíteni az étrendedbe.

Kép

Hírességek bizarr (és kifejezetten egészségtelen) diétái, amiket egy film kedvéért vállaltak be

Egy szerepért mindent? A sztárokat még a legszürreálisabb diéták sem rettentik el attól, hogy a lehető leghitelesebben hozzák a rájuk osztott szerepet.

Kép

Heti horoszkóp április 29-május 5.: a Bikákra nagy változás vár, az Oroszlánok ügyei a lehető legjobban alakulnak

A csillagok az előtted álló hétre is tartogatnak bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!