Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp december 15.: a Mérlegek felelősségteljes feladatot kapnak, a Nyilasoknak határidőre kell befejezniük egy bizonyos projektet

Napi horoszkóp december 15.: a Mérlegek felelősségteljes feladatot kapnak, a Nyilasoknak határidőre kell befejezniük egy bizonyos projektet
A nap cikke

Nagyon úgy tűnik, hogy igaz: összejött a Bridgerton két sztárja a való életben

Ezek a fotók most ismét nagy figyelemnek örvendenek, és egyre többen vélik úgy, hogy egy párt alkot a két sztár.

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 13.: a Bikák hatalmas lendületet kapnak, a Skorpiók elhamarkodottan ítélkeznek

A hét első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

9 dolog, amit a pasik csak akkor csinálnak, ha nagyon szerelmesek

Sokszor nehéz különbséget tenni vonzalom és igaz szerelem között, pedig óriási különbség van a kettő között, ami a férfiak esetében még inkább igaznak mondható.

Olvasd el!

Julia Roberts elárulta, mi történt a Micsoda nő álompárjával 23 évvel később: nem erre a válaszra számítottunk

Spoiler Alert: jobb, ha bekészíted a zsepiket, mielőtt elolvasod a színésznő válaszát...

Olvasd el!

Palvin Barbi gyönyörű erdei tündérnek öltözött: elképesztő szettben jelent meg

A magyar modell mindig meg tudja lepni a rajongókat.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki május végén megtapasztalja az igazi jólétet: váratlan gazdagság éri őket!

A májusi eső aranyat ér – szól a mondás. Ez pedig valóban manifesztálódni fog ebben a hónapban!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második felére is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 15.

KOS (március 21-április 20)

Annyi teendő szakadt a nyakadba a hét folyamán, hogy abszolút fogalmad sincs, miképp fogod tudni sikerrel végrehajtani valamennyit. Ennek okán, mivel már csütörtök van, épp ezért kétségbeesetten szaladgálsz fel, s alá annak érdekében, hogy találj valakit, aki átvállal néhány teendőt, amelynek te neki sem álltál még. Az “addig takarózz, amíg a paplanod ér” közmondás rád is érvényes, ne áltasd tehát magad azzal, hogy egyetlen nap alatt meg tudod váltani a Világot anélkül, hogy ne szenvedj semmiféle kárt belőle. Tanulj meg gazdálkodni az időddel és az energiáiddal!

BIKA (április 21-május 20)

Az a fajta ember vagy, aki önfeláldozásáról és önzetlen segítőkészségéről híres a környezetében. Ezúttal is bebizonyosodik, hogy jókor vagy jó helyen, hisz olyan segítséget nyújtasz, amelyet nem sokan tennének meg másokért. A szeretteid roppant hálásak neked, mindenképp viszonozni szeretnék, amit értük teszel, téged azonban soha nem az érdekek vezérelnek. Egyedülálló önzetlenséged mellett ne feledkezz meg magadról sem, hisz a te boldogságod legalább olyan fontos, mint másoké!

IKREK (május 21-június 21)

Mások folyton fogni szeretnék a kezedet, nem hisznek ugyanis abban, hogy önállóan is képes vagy az általad kitűzött célokat elérni, mindenképp kell tehát valaki a hátulról megtámaszt. Eljött tehát az idő, amikor meg kell mutatnod mindenkinek, hogy képes vagy a saját öntudatoddal és logikáddal átugrani az eléd gördülő akadályokat, illetve hogy átlátod a dolgokat és észreveszed az ok-okozati összefüggéseket. Ne hagyd elnyomni magad! Mutasd meg, milyen fából is faragtak!

RÁK (június 22-július 22)

Eddig ismeretlen terepre tévedsz, egyáltalán nincs tapasztalatod abban, amibe kezdtél. Emiatt egyenlőre fogalmad sincs, hogy fogod a küldetést abszolválni. A bizonytalankodás és egyhelyben toporgás helyett azonban jelöld ki az útirányt, mert így soha nem fogod megtudni, a tanösvényen mész-e, vagy továbbra is a zavarosban halászol. Hidd el, ha elegendő önbizalmad van és bízol a képességeidben, az első buktatók után pontosan tudni fogod, hova nem szabad lépned ahhoz, hogy elérd a kitűzött célod.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasmire vállalkozol, amiben nincs akkora rutinod, mint a környezetednek, de mivel szereted a kihívásokat, könnyen igent mondasz. Hozzá nem értésed okán kérj azonban segítséget másoktól, ne félj a kalandtól, hisz csak az indulásnál kell egy nagy légvétel, utána minden megy majd a maga útján. Ne szégyelld, ha segítségre szorulsz eleinte, ha már belejössz, nagyon fogod élvezni a dolgot! Most még lehet, hogy ingoványos a talaj, de ha megtanulod átugrani az akadályokat, sínen lesz minden!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mostanra fogyott el a végtelennek hitt türelmed, valaki ugyanis teljesen átlépi a toleranciaküszöbödet anélkül, hogy ezt észrevenné. Neked azonban nem kell innentől kezdve disztingválnod és udvariaskodó köröket futnod. Mondd ki, ha ellenérzésed van valakivel vagy valamivel kapcsolatban, mert úgy érzed, agyonnyomnak vele, esetleg nem értenek a szép szóból. Egészen idáig messziről próbáltad elkerülni ezeket a helyzeteket, időnként azonban az élet akaratlanul is belesodor ezekben a szituációkba a te hozzájárulásod nélkül is. Az pedig már csak rajtad múlik, hogy miképp kezeled őket!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasféle projekten kellene otthagynod a névjegyed, amely abszolút a felelősségteljes kategóriából való, épp ezért csapatban kellene tudnod jól működni ahhoz, hogy végül sikerrel abszolváljátok a dolgot. Mivel azonban több az erős, makacs személyiségjegyekkel bíró ember a csapatban, épp ezért jelenleg inkább az érdekek harca folyik, semmint céltudatos előrehaladás. Ezzel a macska-egér játékkal egyelőre nem-igen tudtok egyről a kettőre jutni, hiszen ha nem találjátok meg a közös nevezőt, akkor nemhogy nem tudjátok majd sikerrel zárni a projektet, de egyáltalán nem fogjátok tudni lezárni. Próbáld tehát észérvekkel megértetni a társakkal, hogy ezzel a hozzáállással semeddig nem tudtok eljutni, csupán azt éritek el, hogy az egész folyamat dugába dőljön. Ha elég meggyőzően tudsz érvelni, talán sikerül jobb belátásra bírnod mindenkit és végre az elvégzendő feladatra koncentrálhattok. Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasfajta döntésre kényszerít az élet, amely jelentős befolyással lehet a jövődre, ennek megfelelően kell tehát A-t vagy B-t mondanod. Mivel a felelősség terhe kezd azonban összenyomni, épp ezért mielőtt teljesen összerogynál, érdemes mindent érvet és ellenérvet felsorakoztatnod és kimondanod a végszót, hisz teljesen rád telepszik az egész helyzet, annak minden felelősségével együtt. Bárhogy is döntesz azonban, ügyelj arra, hogy ne csak a te lelki épséged maradjon sértetlen, hanem másokon se kelljen átgázolnod. Ha minden szempontot aprólékos részletességgel megvizsgálsz és a döntés előtt figyelembe veszed őket, talán nem lesz annyira fájó senkinek. Ezt most meg kell tenned, de hidd el, utána sokkal könnyebb lesz a lelked!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második felében szorít a határidő, épp ezért igyekszel mindent úgy szervezni, hogy be tudd fejezni az összes folyamatban lévő feladatodat. Ne akarj azonban eszeveszett kapkodással megoldani semmit, hisz nagyobb lesz az esélye annak, hogy orra buksz. Épp ennek elkerülése érdekében próbáld rendszerbe foglalni valamennyi feladatodat és mindent szépen, egymás után végezz el. Elég lesz az időd, felesleges tehát kapkodni!

BAK (december 22-január 20)

Valaki mindenáron szeretne megakadályozni a korábban kitűzött célod elérésében, azt szeretné ugyanis, ha nem te aratod le a babérokat, hanem ő lesz az, aki begyűjt minden elismerést. Mivel azonban te roppant céltudatos vagy, épp ezért ne hagyd magad kizökkenteni, a negatív és féltékeny embereket egyszerűen hagyd hátra, mert ők csak a hátrányodra válnak. Ha elég erős és magabiztos vagy, abszolút el tudod majd érni, hogy az illető belássa, teljesen felesleges köröket fut, nálad ugyanis semmit nem fog elérni! Csak fel ne add a küzdelmet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Elhatároztad, hogy megteszel egy bizonyos lépést, amelyet már régen meg kellett volna tenned. Most minden úgy néz ki, hogy végre alkalmasak a körülmények a cselekvésre, amit hosszú ideje csak halogatsz, eddig vártál ugyanis a megfelelő pillanatra, ami most jött el végre. Mindent csinálj úgy, ahogyan eltervezted, hisz a fejedben régóta megvan már, s a tervet csupán át kell ültetned a gyakorlatba. Indulj tehát, míg van lehetőséged befolyásolni az események végkimenetelét!

HALAK (február 20-március 20)

Valakit mindenáron szeretnél meggyőzni egy olyan dologgal kapcsolatban, amely teljesen egyértelmű, az illető számára azonban valamiféle fekete lyuknak tűnik az egész. Ha túl sok energiádat emészt fel az, hogy jobb belátásra bírd, akkor talán nem is biztos, hogy megéri fárasztani magad és heroikusan küzdened azért, hogy a végén elmondhasd, neked volt igazad. Egyszerűen ha nem tudtok előrébb jutni, akkor lépj tovább és koncentrálj a magad dolgára. Vannak emberek, akiknek hiába magyarázol, az pont olyan, mintha a falnak beszélnél.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép

4+1 dekortipp, amivel hamisítatlan nyári hangulatot varázsolhatsz a kertbe

Nyáron élvezzük csak igazán a kertet, az erkélyt és a bulikat a szabad ég alatt. Olyan ötleteket szeretnénk most megosztani veletek, melyekkel még szórakoztatóbbá tehetitek a kinti időtöltést. Éljen a nyár!

Kép

6 ártalmatlannak tűnő tünet, amit valójában betegségre utal

Érdemes megnézetni magadat egy orvossal, ha az alábbiak közül bármit viszonylag gyakran tapasztalsz.

Kép

MINDEN, amit látnod kell májusban a Disney+-on

A streamingszolgáltató platformjára izgalmas sorozat, megható film és exkluzív dokufilm is felkerült az utóbbi hetekben: ne hagyd ki ezeket!

Kép

6 különleges, ám kevésbé ismert gyümölcs, mely rendkívül jótékony hatással lehet szervezetedre

Ha gyümölcsről van szó, mindenkinek a klasszikus téli kedvencek, így az alma, banán és a mandarin, illetve a nyári vitaminbombák, például az eper, a málna vagy az ananász jut eszébe. Pedig mégis mennyi olyan egzotikus másfajta gyümölcs van, ami bár kevésbé elterjedt és ismert, mégis valódi ízbomba, és igen jótékony hatású is lehet a szervezetre nézve!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!