Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Különös oka van annak, hogy Meghan és Harry miért nem kérte Archie titulusát

Különös oka van annak, hogy Meghan és Harry miért nem kérte Archie titulusát

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Elég érdekes indokkal álltak elő.

Meghan és Harry a gyerekek születése óta azon van, hogy minél jobban megvédje a magánéletét és a gyerekeinek reflektorfénytől mentes, boldog gyerekkort biztosítson. A pár komoly döntése, miszerint Amerikába költözik és lemond a kötelezettségeiről és jogairól, is pont amiatt született, mert Meghan nem bírta elviselni a brit sajtó folyamatos kritikáját, és nem akarta, hogy a gyerekei is ki legyenek téve ugyanennek.

Kiderült, Archie megkaphatta volna a Dumbarton grófja címet, ám Meghan és Harry ezt is elutasította. Az oka pedig egészen egyszerű: a pár attól félt, hogy a gyerekek kinevetik és viccet csinálnak majd a címből. A skót város nevében található „dumb” szó ugyanis ostobát jelent, és attól tartottak, hogy ezzel támadják majd Archie-t a többiek. A kisfiút ehelyett szimplán Archie Harrison Mountbatten-Windsor fiatalúrnak szólítják.

A pár az ominózus Oprah-interjú alatt azt is elárulta, hogy ettől függetlenül szerettek volna címet adni a fiúnak, mégpedig azért, hogy ezzel együtt védelmet is kapjon. Ezt a királyi család elutasította, Meghanék pedig úgy gondolják, rasszista okok állhatnak a háttérben. „Nem akarták, hogy herceg legyen... így nem részesül védelemben sem... Pedig biztonságban kell lennie, szóval nem azt mondom, hogy csináljanak belőle herceget, de ezzel azt mondják ki, hogy csak a titulussal együtt jár a védelem, pedig nem mi kreáltuk magunk körül ezt a clickbait, bulvár szörnyet, hanem ők engedték meg, úgyhogy a fiunknak védelemre van szüksége” – fejtette ki Meghan.

Amennyiben viszont Archie nagyapja, Károly herceg trónra lép, a kisfiú címe is megváltozik. Valójában a pletykák szerint viszont Károly jelenleg épp azon van, hogy megváltoztassa ezt a törvényt, és biztosítsa, hogy Archie és Lilibet ne lehessen herceg vagy hercegnő.

Ezt olvastad már?

Galéria / 12 kép

Igazából így szólítják egymást a királyi család tagjai, mikor senki sem figyel

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Kép

Híres magyar emberek, akik 2023-ra várják gyermeküket

A sztárvilág mindig tartogat meglepetéseket.