Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

16 meghökkentő titok, amiről Meghan és Harry lerántották a leplet Oprah interjújában

harry, meghan, oprah, interjú, titok
A nap cikke

Kiderült: így teltek II. Erzsébet királynő utolsó percei

Nyilvánosságra hozták a feljegyzéseket a néhai uralkodó halálának napjáról, amiből megtudhattuk, hogy a kötelezettségeit tényleg kivétel nélkül mindig szem előtt tartotta.

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Olvasd el!

Mindenki Jennifer Lopez és Ben Affleck válásáról beszél: a színész már el is költözött a közös álomotthonból

Lassan két hónapja, hogy nem láttuk őket együtt, sőt Ben Affleck már nem lakik a közös álomotthonukban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 18.: az Ikrek kissé kilógnak a sorból, az Oroszlánok változásra vágynak

A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 dolog, amire egy hacker képes pusztán az e-mail címed megszerzésével

Ha egy hacker megtudja, mi az e-mail címed (és nem is kell, hogy be tudjon lépni), máris óriási problémákat tud okozni neked.

Olvasd el!

A demencia első jelei, melyek már 9 évvel korábban megmutatkoznak

Sokan nem is sejtik, de ezek mind a demencia kialakulásának korai előjelei lehetnek. Egy kutatás most alátámasztotta ezt.

Olvasd el!

10 színész, aki túl messzire ment egy filmszerep kedvéért

A színjátszásnak eme módszerét alkalmazva a színész valósággal tényleg átalakul azzá a karakterré, akit megformál.

Facebook
Twitter
Pinterest
Nem fogták vissza magukat, nem titkolóztak: szinte mindent elárultak az Oprahnak adott mélyinterjú során.

Mióta kiderült, hogy Harry és Meghan kétórás interjút adtak Oprahnak, az egész világ izgatottan várta, milyen témák kerülhettek szóba a beszélgetés során. Magyar idő szerint tegnap este aztán leadták az adást, amiben a királyi család egykori párja előtt nem igazán voltak tabuk. Többek között még azt is elárulták, hogy születendő gyermekük milyen nemű lesz:

Az interjú alatt pedig nem csak magánéleti titkokat árultak el, de komoly traumákra, és a királyi családdal való kapcsolatukra is kitértek. Most eláruljuk, mi az a 16 meglepő dolog, amiről Meghan és Harry lerántották a leplet tegnap este!

1. Az első találkozás a királynővel

Meghan nagyon izgult, hogy milyen lesz az első találkozása II. Erzsébettel, Harryvel még a meghajlást is sokáig gyakorolták, azonban elmondása szerint végül nagyon jól sikerült az első alkalom. "Kellemes és könnyed - hála az égnek, hogy nem tudtam még sokat a családról, és örülök, hogy nem kerestem rájuk a neten, mert különben elég sok minden járt volna a fejemben."

2. Harry és Meghan titokban már korábban összeházasodtak

Az egész világ figyelemmel követte a pár esküvőjét, azonban senki se tudta, hogy titokban ők már 3 nappal korábban egybekeltek! Szerették volna, ha ez az egyesülés kizárólag rájuk tartozik, intim és meghitt, ezért kettesben az otthonuk hátsó kertjében tartották meg a ceremóniát, és a Canterburyi érsek adta össze őket.

3. Katalin és Meghan viszonya

Mindig is sok pletyka szállingózott kettejük viszonyáról, és nem egyszer cikkeztek a lapok arról, hogy Meghan miatt Katalin többször is sírt. Viszont most kiderült, hogy ilyen sosem történt; pont, hogy az ellenkezőjére került sor. Az egész az esküvő előtt történt, amikor mindketten stresszesek voltak, és a kislányok ruháján összevesztek, aminek az lett a vége, hogy Meghan sírva fakadt. Később Katalin egyébként bocsánatot kért, ami rendezte is közöttük az ellentéteket.

4. Meghan, Katalin, és a média kettőssége

Meghant nagyon bántotta, hogy a cikkek teljesen máshogy mintázták őket, és egészen máshogy állt a média Katalinhoz, mint hozzá. Hiába csinálták ugyanazt, amiért Katalint dicsérték, őt elítélték, ami szerinte egyáltalán nem volt igazságos. "Úgy tűnt, hogy nagyon szeretnének felhúzni ránk egy hős és egy gonosztevő narratívát."

5. A palota kijelentette, hogy Archie nem lehet herceg

Meghannak és Harrynek egyáltalán nem volt beleszólása abba, milyen címet kap majd kisfiuk. Azonban nagyon bántotta őket, hogy csak azért megváltoztatták a királyi protokollt, hogy véletlenül se kaphasson Archie hercegi címet.

Olvasd el ezt is!

6. Archie bőrszíne is téma volt a családnál

Elmondásuk szerint a királyi családot az is sokat foglalkoztatta, vajon Archie kire hasonlít majd jobban, és milyen lesz a bőrszíne. Olyannyira, hogy még egy komoly beszélgetés is lezajlott Harryvel, amiről viszont ő az interjú során nem szeretett volna beszélgetni. Ahogy azt sem árulta el, kivel zajlott le ez a diskurzus. "Ez egy olyan beszélgetés volt, amit sosem fogok részletezni" - tette hozzá.

7. Meghan már öngyilkosságot fontolgatott

Meghan elárulta, hogy volt egy pont, amikor olyan komoly gondok voltak a mentális egészségével, a sajtó és a királyi család viselkedése miatt, hogy megfordult a fejében az öngyilkosság is. Azonban hiába kért segítséget, senki sem állt mellé. "Nem találtam a megoldást. Egész éjjel csak ültem, és nem értettem, hogy történhetett ez az egész" - nyilatkozta a negatív megítélése kapcsán.

8. Az ok, amiért maguk mögött hagyták a palotát

Harry kénytelen volt gyerekként végignézni, mit tesz ez az egész az édesanyjával, és úgy döntött, nem hagyja, hogy hasonló dolgokon menjen keresztül felesége. Úgy érezte, egyáltalán nem kapnak támogatást a királyi családtól, nem értik meg őket, a negatív média pedig még inkább rátett erre egy lapáttal. Ezért végül a visszavonulás mellett döntöttek.

9. Amikor bejelentették, hogy visszavonulnak

Amikor kirakták Instagramra a posztot arról, hogy visszaadják címeiket, több olyan pletyka is felröppent, miszerint a királynő maga is a netről tudta meg a hírt. Valójában viszont Harry szerint ilyen sosem történt, és egyszer sem tévesztette meg II. Erzsébetet. Mielőtt bejelentették az egész világ előtt kilépésüket, a királynővel is beszéltek róla, hiszen mélyen tisztelik őt.

10. Harry szerint a családja fél a médiától

Miután Meghan rasszista megjegyzéseket kapott a sajtótól, a királyi család tagjai nem álltak mellé, pláne nem nyilvánosan. Harry úgy véli, ez azért történt, mert félnek attól, hogy a média ellenük fordul, és valójában egyfajta láthatatlan szerződés van közöttük, ezért inkább csendben maradtak.

11. Meghan mindig is a kilépést tervezte?

Nem! Noha több olyan pletyka is felmerült, miszerint Meghan már a kezdetektől fogva a családtól való leválást tervezte, ő most ezt határozottan letagadta. "Mennyire kevés értelme lett volna ennek? Hiszen mindent magam mögött hagytam miatta!"

12. Harry viszont sosem lépte volna ezt meg Meghan nélkül

Az egykori herceg elmondta, hogy bár megrekedt abban a közegben, a családban, a rendszerben, felesége nélkül sosem lett volna képes kilépni. Tudja, hogy a királyi család többi tagjának nincs meg az a lehetősége, hogy visszavonuljanak, de neki igen, és Meghannal képes volt rá.

13. Harry és az anyagiak

Miután hivatalossá vált, hogy nem maradnak a család tagjai, Harry anyagi támogatását azonnal, még 2020 elején megvonták tőlük. Ezek után a Diana által ráhagyott pénzből élt, majd hozzátette, "Szerintem [édesanyám] tudta, hogy mi vár rám."

14. A királyi családdal való kapcsolatuk

És hogy milyen a kapcsolat most Harry és családja között? Természetesen erre is kitértek: a királynővel továbbra is szoros a kötelék, és nincs közöttük harag, de ami Károlyt és Vilmost illeti, egészen más a helyzet. Egy időben Károly még a telefont sem volt hajlandó felvenni fiának, Vilmossal pedig jelenleg nagyon eltávolodtak egymástól. Amikor azt kérték tőle, hogy jellemezze bátyjával való kapcsolatát, annyit tudott csak mondani, hogy "távolság." Hozzátették egyébként, hogy amikor kiderült, hogy Fülöp herceg kórházba került, azonnal hívták a királynőt, hogy érdeklődjenek az állapotáról.

15. A Netflix-szerződések nem voltak mindig tervben

Igazából miután kiléptek a családból, nem voltak terveik, nem tudták még, hogy mivel keresnek majd pénzt. Aztán amikor lecsapott a koronavírus, egy barátjuk javasolta, hogy kössenek szerződést a Netflixszel. Mivel Harrynek elsősorban az volt a célja, hogy pénzt keressen, amiből a családja biztonságát biztosíthatja, végül fontolóra vették, majd igent mondtak az ötletre.

16. Amit Meghan a legjobban megbánt

Az elmúlt évek során Meghan azt bánta meg a legjobban, hogy "hittem nekik, amikor azt mondták, hogy biztonságban leszek. Nem láthattam előre. Nem tudhattam."

17. Ilyen az életük most

Hiába viselte meg őket az elmúlt néhány év és a sok sérelem, Meghan úgy érzi, végül tényleg megkapta a happy endet a herceggel. "Csodálatosabb, mint bármilyen tündérmese, amit valaha is olvashatsz." Nagyon boldogan élnek együtt Amerikában, és izgatottan várják kisbabájuk érkezését.

Jelenleg az egész világ arra kíváncsi, vajon miként reagál majd a királyi család az interjúban elhangzottakra!

Mióta bejelentették visszavonulásukat, alig néhány alkalommal jelentek meg a nyilvánosság előtt:

Galéria / 5 kép

Harry és Meghan nyilvános szereplései 2020. január 8. óta

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Kép

Így néznek ki most a ’90-es évek legnagyobb „It girl” sztárjai: mind túlvannak a 40-en

Sokan boldog nosztalgiával tekintünk vissza a ’90-es és 2000-es évekre, hiszen gyerek- és fiatalkorunk meghatározó élményei kötődnek ezekhez az évtizedekhez.

Kép

3 extra hasznos dolog, amit A Bridgerton család tanított nekünk a szerelemről

A Netflix egyik legnépszerűbb sorozatában nemcsak a főszereplő férfiakra érdemes figyelni, hanem azokra a fontos leckékre is, amelyeket a párkapcsolatokról tanít nekünk!

Kép

Így pörgesd fel az anyagcseréd 40 felett: 6 szokás, melyet érdemes beépítened a mindennapjaidba

Az idő előrehaladtával az anyagcsere folyamatai lelassulnak, ennek köszönhetően szinte észrevétlenül kúsznak fel a felesleges kilók. Azonban elhoztunk néhány olyan, mindennapokba beépíthető szokást, melyek segítségével felgyorsíthatod az anyagcsere-működésedet, és megszabadulhatsz a plusz kilóktól. Mutatjuk is, melyek ezek!

Kép

5 hiba, amit mindenki elkövet zuhanyzás közben: a bőrgyógyász szerint nagyon káros lehet a bőrre!

Szinte biztos, hogy majdnem minden hibát elkövetsz a listáról. Nézd meg, igazunk van-e!

Kép

4 szokás, amivel villámgyorsan elérheted a nyári álomalakot

A szakértők szerint ezt a 4 egyszerű szokást kell beépítened a mindennapokba, hogy könnyedén elérhesd a vágyott nyári alakot!

Kép

Napi horoszkóp május 18.: az Ikrek kissé kilógnak a sorból, az Oroszlánok változásra vágynak

A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!