Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

16 meghökkentő titok, amiről Meghan és Harry lerántották a leplet Oprah interjújában

harry, meghan, oprah, interjú, titok

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Eva Longoria teljesen áttetsző ruhában lopta el a show-t az Oscar vörös szőnyegén

A 47 éves színésznő megjelent, az állunk pedig leesett. Azóta is keressük.

Olvasd el!

Az Oscar afterpartiját ellepték az átlátszó ruhák: mutatjuk a legdögösebbeket

Mintha idén a dress code a meztelenruha lett volna.

Promóciók

Folytatódik az Árzuhanás a SPAR-nál

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Facebook
Twitter
Pinterest
Nem fogták vissza magukat, nem titkolóztak: szinte mindent elárultak az Oprahnak adott mélyinterjú során.

Mióta kiderült, hogy Harry és Meghan kétórás interjút adtak Oprahnak, az egész világ izgatottan várta, milyen témák kerülhettek szóba a beszélgetés során. Magyar idő szerint tegnap este aztán leadták az adást, amiben a királyi család egykori párja előtt nem igazán voltak tabuk. Többek között még azt is elárulták, hogy születendő gyermekük milyen nemű lesz:

Az interjú alatt pedig nem csak magánéleti titkokat árultak el, de komoly traumákra, és a királyi családdal való kapcsolatukra is kitértek. Most eláruljuk, mi az a 16 meglepő dolog, amiről Meghan és Harry lerántották a leplet tegnap este!

1. Az első találkozás a királynővel

Meghan nagyon izgult, hogy milyen lesz az első találkozása II. Erzsébettel, Harryvel még a meghajlást is sokáig gyakorolták, azonban elmondása szerint végül nagyon jól sikerült az első alkalom. "Kellemes és könnyed - hála az égnek, hogy nem tudtam még sokat a családról, és örülök, hogy nem kerestem rájuk a neten, mert különben elég sok minden járt volna a fejemben."

2. Harry és Meghan titokban már korábban összeházasodtak

Az egész világ figyelemmel követte a pár esküvőjét, azonban senki se tudta, hogy titokban ők már 3 nappal korábban egybekeltek! Szerették volna, ha ez az egyesülés kizárólag rájuk tartozik, intim és meghitt, ezért kettesben az otthonuk hátsó kertjében tartották meg a ceremóniát, és a Canterburyi érsek adta össze őket.

3. Katalin és Meghan viszonya

Mindig is sok pletyka szállingózott kettejük viszonyáról, és nem egyszer cikkeztek a lapok arról, hogy Meghan miatt Katalin többször is sírt. Viszont most kiderült, hogy ilyen sosem történt; pont, hogy az ellenkezőjére került sor. Az egész az esküvő előtt történt, amikor mindketten stresszesek voltak, és a kislányok ruháján összevesztek, aminek az lett a vége, hogy Meghan sírva fakadt. Később Katalin egyébként bocsánatot kért, ami rendezte is közöttük az ellentéteket.

4. Meghan, Katalin, és a média kettőssége

Meghant nagyon bántotta, hogy a cikkek teljesen máshogy mintázták őket, és egészen máshogy állt a média Katalinhoz, mint hozzá. Hiába csinálták ugyanazt, amiért Katalint dicsérték, őt elítélték, ami szerinte egyáltalán nem volt igazságos. "Úgy tűnt, hogy nagyon szeretnének felhúzni ránk egy hős és egy gonosztevő narratívát."

5. A palota kijelentette, hogy Archie nem lehet herceg

Meghannak és Harrynek egyáltalán nem volt beleszólása abba, milyen címet kap majd kisfiuk. Azonban nagyon bántotta őket, hogy csak azért megváltoztatták a királyi protokollt, hogy véletlenül se kaphasson Archie hercegi címet.

Olvasd el ezt is!

6. Archie bőrszíne is téma volt a családnál

Elmondásuk szerint a királyi családot az is sokat foglalkoztatta, vajon Archie kire hasonlít majd jobban, és milyen lesz a bőrszíne. Olyannyira, hogy még egy komoly beszélgetés is lezajlott Harryvel, amiről viszont ő az interjú során nem szeretett volna beszélgetni. Ahogy azt sem árulta el, kivel zajlott le ez a diskurzus. "Ez egy olyan beszélgetés volt, amit sosem fogok részletezni" - tette hozzá.

7. Meghan már öngyilkosságot fontolgatott

Meghan elárulta, hogy volt egy pont, amikor olyan komoly gondok voltak a mentális egészségével, a sajtó és a királyi család viselkedése miatt, hogy megfordult a fejében az öngyilkosság is. Azonban hiába kért segítséget, senki sem állt mellé. "Nem találtam a megoldást. Egész éjjel csak ültem, és nem értettem, hogy történhetett ez az egész" - nyilatkozta a negatív megítélése kapcsán.

8. Az ok, amiért maguk mögött hagyták a palotát

Harry kénytelen volt gyerekként végignézni, mit tesz ez az egész az édesanyjával, és úgy döntött, nem hagyja, hogy hasonló dolgokon menjen keresztül felesége. Úgy érezte, egyáltalán nem kapnak támogatást a királyi családtól, nem értik meg őket, a negatív média pedig még inkább rátett erre egy lapáttal. Ezért végül a visszavonulás mellett döntöttek.

9. Amikor bejelentették, hogy visszavonulnak

Amikor kirakták Instagramra a posztot arról, hogy visszaadják címeiket, több olyan pletyka is felröppent, miszerint a királynő maga is a netről tudta meg a hírt. Valójában viszont Harry szerint ilyen sosem történt, és egyszer sem tévesztette meg II. Erzsébetet. Mielőtt bejelentették az egész világ előtt kilépésüket, a királynővel is beszéltek róla, hiszen mélyen tisztelik őt.

10. Harry szerint a családja fél a médiától

Miután Meghan rasszista megjegyzéseket kapott a sajtótól, a királyi család tagjai nem álltak mellé, pláne nem nyilvánosan. Harry úgy véli, ez azért történt, mert félnek attól, hogy a média ellenük fordul, és valójában egyfajta láthatatlan szerződés van közöttük, ezért inkább csendben maradtak.

11. Meghan mindig is a kilépést tervezte?

Nem! Noha több olyan pletyka is felmerült, miszerint Meghan már a kezdetektől fogva a családtól való leválást tervezte, ő most ezt határozottan letagadta. "Mennyire kevés értelme lett volna ennek? Hiszen mindent magam mögött hagytam miatta!"

12. Harry viszont sosem lépte volna ezt meg Meghan nélkül

Az egykori herceg elmondta, hogy bár megrekedt abban a közegben, a családban, a rendszerben, felesége nélkül sosem lett volna képes kilépni. Tudja, hogy a királyi család többi tagjának nincs meg az a lehetősége, hogy visszavonuljanak, de neki igen, és Meghannal képes volt rá.

13. Harry és az anyagiak

Miután hivatalossá vált, hogy nem maradnak a család tagjai, Harry anyagi támogatását azonnal, még 2020 elején megvonták tőlük. Ezek után a Diana által ráhagyott pénzből élt, majd hozzátette, "Szerintem [édesanyám] tudta, hogy mi vár rám."

14. A királyi családdal való kapcsolatuk

És hogy milyen a kapcsolat most Harry és családja között? Természetesen erre is kitértek: a királynővel továbbra is szoros a kötelék, és nincs közöttük harag, de ami Károlyt és Vilmost illeti, egészen más a helyzet. Egy időben Károly még a telefont sem volt hajlandó felvenni fiának, Vilmossal pedig jelenleg nagyon eltávolodtak egymástól. Amikor azt kérték tőle, hogy jellemezze bátyjával való kapcsolatát, annyit tudott csak mondani, hogy "távolság." Hozzátették egyébként, hogy amikor kiderült, hogy Fülöp herceg kórházba került, azonnal hívták a királynőt, hogy érdeklődjenek az állapotáról.

15. A Netflix-szerződések nem voltak mindig tervben

Igazából miután kiléptek a családból, nem voltak terveik, nem tudták még, hogy mivel keresnek majd pénzt. Aztán amikor lecsapott a koronavírus, egy barátjuk javasolta, hogy kössenek szerződést a Netflixszel. Mivel Harrynek elsősorban az volt a célja, hogy pénzt keressen, amiből a családja biztonságát biztosíthatja, végül fontolóra vették, majd igent mondtak az ötletre.

16. Amit Meghan a legjobban megbánt

Az elmúlt évek során Meghan azt bánta meg a legjobban, hogy "hittem nekik, amikor azt mondták, hogy biztonságban leszek. Nem láthattam előre. Nem tudhattam."

17. Ilyen az életük most

Hiába viselte meg őket az elmúlt néhány év és a sok sérelem, Meghan úgy érzi, végül tényleg megkapta a happy endet a herceggel. "Csodálatosabb, mint bármilyen tündérmese, amit valaha is olvashatsz." Nagyon boldogan élnek együtt Amerikában, és izgatottan várják kisbabájuk érkezését.

Jelenleg az egész világ arra kíváncsi, vajon miként reagál majd a királyi család az interjúban elhangzottakra!

Mióta bejelentették visszavonulásukat, alig néhány alkalommal jelentek meg a nyilvánosság előtt:

Galéria / 5 kép

Harry és Meghan nyilvános szereplései 2020. január 8. óta

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Folytatódik az Árzuhanás a SPAR-nál

Szépség

Melyik parfüm illik hozzád? Töltsd ki a tesztet és nyerd meg a Women'Secret Intimate illat egyikét!

Kép

Sarki fény a Dunán, egy uszoda megoldást talált a magas rezsire - a múlt hét jó hírei a nagyvilágból

Amíg a hírekben általában az utolsó egy hír az, ami feloldozást hoz a lelkünkben a sok rossz után, úgy ebben a sorozatban kizárólag azokat a bizonyos egy híreket mutatjuk be. Akár strucchíradónak is nevezhetnénk sorozatunkat, amelyben csupa jó híreket mutatunk be az elmúlt hétről! Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Liam Neeson szívszaggató fogadalma: annyira szerette feleségét, hogy halála után is hűséges maradt hozzá

Liam Neeson igazi nőfaló volt, amik meg nem ismerte a szépséges Natasha Richardsont.

Kép

II. Erzsébet királynő csodaszép lett volna, ha a 2000-es években születik

A modern technológiának köszönhetően megnézhetjük, hogyan nézne ki II. Erzsébet királynő, ha a most járna a húszas éveiben.

Kép

A csillagjegyed szerint az alábbi módon ismered fel, hogy a lelki társaddal találkoztál

Honnan tudhatod, hogy épp a másik feleddel randizol? Most kiderül!