Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Különleges anyajegye miatt féltek tőle: Libny ma már büszke egyedi külsejére és híres zenésznek készül

Különleges anyajegye miatt féltek tőle: Libny ma már büszke egyedi külsejére és híres zenésznek készül

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Libny Molano testét anyajegyek százai borítják.

A 29 éves Libny Molano a kolumbiai Bogotában él, minden álma, hogy egy napon híres zenész legyen belőle. A fiatal nő élete nem egyszerű, különleges anyajegye miatt ugyanis gyermekkora folyamatosan előítéleteknek, bántásoknak volt kitéve, az iskolában sokat csúfolták, ez pedig hatással volt a személyiségfejlődésére. Ma már bátran vállalja önmagát, egyáltalán nem rejtegeti a jobb karját szinte teljes egészében elfedő anyajegyét.

Féltek tőle különleges anyajegye miatt

Libny Molano a hazájában mostanra már ismert előadó, nagyon sokan szeretik a zenéjét, különleges külseje miatt pedig csak még jobban imádják a rajongói. A fiatal nő többszáz anyajeggyel a testén jött világra, ezek mind úgynevezett pigmentált anyajegyek. Ez azt jelenti, hogy teljesen eltérő színűek, mint a bőr többi része, lehetnek a barnától elkezdve a feketén át akár kékesek vagy kékesszürkék is.

A zenészlány legnagyobb anyajegye, ahogyan már fentebb is említettük, a jobb karját fedi be és több, mint 80 centi hosszan terül el a testén. Ezen kívül is vannak nagyobb foltjai, a jobb csípőjét, combját szintén hosszan befedi egy.

Mivel az emberek számára a világ minden táján nehézséget okoz elfogadni azt, aki más, Libnynek tényleg nem volt könnyű dolga, ám csodálatos szülei mindenben támogatták. Kiskorától fogva azt tanították neki, ugyanolyan szép, mint bárki más, nincs vele semmi baj. Szégyent akkor érzett először, amikor iskolás lett, ekkor anyukája és apukája már nem tudott ott lenni mellette, hogy megvédjék.

„A gyerekek reakciója a legőszintébb és a legkegyetlenebb is egyben a világon, ez pedig megváltoztatott akkor engem. Észrevettem, hogy félnek tőlem, nem akartak velem időt tölteni. Extrém fájdalmas volt ez a helyzet és össze is zavart, hiszen otthon azt tanították nekem, különleges vagyok, de az emberek nem ennek megfelelően reagáltak rám”

- emlékezett vissza arra a fájdalmas időszakra Libny egy interjúban.

Libny Molanóra 2019-ben talált rá a nagy szerelem, Felipe úgy szereti, ahogy van, a férfi valóban nagyon különlegesnek tartja szépséges és tehetséges párját. Néhány év után megkérte a nő kezét, majd 2022 év elején egy csodaszép esküvőn kimondták egymásnak a boldogító igeneket.

És ezt olvastad már?

Galéria / 8 kép

Sztárok, akik megküzdöttek a bőrrákkal

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

4 dolog, amit megtanulhatsz az év legjobb alkotásából, A sziget szellemei című filmből

Eddig összesen 84 díjat nyert el, így joggal nevezik az év legjobb filmjének, ráadásul mély mondanivalóval érkezik, amiből még tanulni is lehet.

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.