Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

A 6 legrosszabb csillagjegypárosítás: az ő kapcsolatuk halálra van ítélve

A 6 legrosszabb csillagjegypárosítás: az ő kapcsolatuk halálra van ítélve

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ha ebben a jegyben született a srác, talán inkább el se menj az első randira.

Elméletben bármelyik csillagjegy szerelembe eshet bármelyikkel, ugyanakkor fontos tudnod, hogy vannak olyan kombinációk, amik kimondottan előnytelenek, bizonyos csillagjegypárok között soha nem lehet harmónia. Akadnak, akik óriási veszekedéseket szítanak, míg mások olyannyira nem értik meg egymást, hogy már az első randi helyszínében és időpontjában sem tudnak megegyezni.

Kos és Rák

A Kos nem szeret tétovázni, ha úgy érzi, megtalálta, akit keresett, akkor szenvedélyes szerelemmel „csap le” rá. Ez azonban nagyon nem fog bejönni a Ráknak, akinek kimondottan sok idő kell egy kapcsolat elején ahhoz, hogy megbízzon a másikban és meg tudjon nyílni előtte. A Kos emiatt azt fogja érezni, visszautasítják, míg a Rákban az a kép alakul ki, hogy a másik durva és a lehető legrosszabb értelemben lehengerlő.

Ikrek és Skorpió

Az Ikrek könnyed, laza, vidám és folyton változó személyisége eleinte nagyon bejöhet a Skorpiónak, később azonban éppen emiatt borul majd ki teljesen. A Skorpió mindig tudni szeretné, milyen állásponton van a párja bizonyos kérdésekben, az Ikrek azonban soha nem fog tudni neki határozott válaszokat adni. Mivel így a Skorpió azt fogja érezni, hogy nincs stabil talaj a lába alatt, hamar menekülőre fogja.

gif

Bak és Nyilas

A Bak egy rendkívül megbízható, komoly, kiszámítható személyiség, akire mindig lehet számítani és sosem késik. A Nyilas nagyjából ennek a tökéletes ellenkezője, a Bak számára ijesztően laza és spontán, mindig késik és soha semmit nem tervez el előre. Ez a hatalmas ellentét feloldhatatlan, így ők sajnos nagyon rossz párosítás.

Bika és Vízöntő

A Bika csillagjegy szülöttje megbízható, kedves, romantikus, szereti élvezni az életet, így aztán a szeretetét is többnyire szép ajándékokkal, finom ételekkel fejezi ki. A Vízöntő ezekkel a dolgokkal egyáltalán nem foglalkozik, ő az elméjében él, folyamatosan meg akarja fejteni, mi az élet értelme. A Bika nem tud részt venni ezekben a gondolatkísérletekben, így nagyon hamar eltávolodnak egymástól.

gif

Oroszlán és Halak

Az Oroszlán kimondottan nagyvonalú és segítőkész tud lenni, ám nem ő a legodaadóbb egy párkapcsolatban, mert magát mindenkinél jobban szereti. A Halak egy elképesztően érzelemdús, empatikus, finom személyiség, aki mindenkit nagyon tud szeretni, így az Oroszlánt is. Amikor azonban megtapasztalja, hogy ebből szinte semmit sem kap vissza, összetörik.

Szűz és Mérleg

A Szűz jegy szülöttje nem szereti szépíteni a dolgokat, úgy mondja ki őket, ahogy vannak, ennek megfelelően a humora is csípős. Ezt számos csillagjegy nagyon bírja bennük, de a romantikus, szuper diplomatikus Mérleget teljesen kikészíti ez a stílus. A kapcsolatuk éppen emiatt halálra van ítélve, sosem lesz egy olyan perc sem, amikor a Mérleg nincs megsértődve a Szűzre.

gif

Ezt se hagyd ki!

Galéria / 12 kép

Így hat a novemberi telihold az egyes csillagjegyekre

Megnézem a galériát

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp január 31.: a Szüzek szokatlan dologra vállalkoznak, a Nyilasoknak érdemes a határaikon belül maradniuk

A csillagok a hónap utolsó napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A férjem megcsalt, én mégis vele maradtam: elárulom, hogy miért

Ez egy egyáltalán nem mindennapi történet, ami sok megértést és empátiát igényel...

Kép

Te is alufóliával takarod le az ételmaradékot? Eláruljuk, miért nem kellene

Kiderült, hogy nem ez a legideálisabb módja annak, hogy elcsomagold a maradékot. Eláruljuk, mit érdemes tenned helyette.

Kép

Gyakori hibák, amit az újdonsült házasok közül a legtöbben elkövetnek

Éppen arra készülsz, hogy kimondd az igent a szerelmednek, esetleg már meg is tetted? Akkor fogadd meg a most következő tanácsokat, hogy boldogan élhessetek, míg meg nem haltok.

Kép

Nem tér vissza A Bridgerton család egyik főszereplője a 3. évadban

Sajnáljuk, hogy tőlünk kell megtudnod, de Regé-Jean Page után újabb sztár intett búcsút a Netflix sikersorozatának, szóval az következő szezonban már két fontos karaktert hiányolhatunk a történetből.